Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#643663 Dénes Előzmény: #643660

Nálam 12 óra után valamivel mikor a 8270 alól visszajött és az SP is stabilizálta magát.

Ez mindig jó belépő, főleg 100 pontos esés után.

Persze szakadhat bármikor be tovább, de már benne van a fel is és ha fel akkor a kezdeti gyengélkedés után megy.

#643661 Dénes Előzmény: #643656

fontos volt az elemelkedés, mert további beesés alapvetően shortot hozott volna nem is kicsit. Még hozhat, de a hangulat javul.

Most már dühös vagyok, hogy nem több lottal léptem be, oly szépen tesztelte a szintet.

Na mindegy.

#643660 big-ebuy Előzmény: #643659

nálam 280tól long jel,de pont ettem,pittyeget is a gép,magamba káromkodtam is volna áhhhh,sejtettem felfelé törtek ki

#643659 Dénes Előzmény: #643652

mondtam, 8300 volt az első, sajnos nekem felette a túl közel hozott stop kiverte a longot, de elérte a második pontot és most jön az a játék amit másfél órája írtam, hogy lehet még pozitívba fordulunk, ha az amcsik úgy akarják.

#643655 big-ebuy Előzmény: #643651

ez ok,de kötekedik:)bocsi ricsi,együtt állunk még akkor,annyi te kicsit többel játszol bőven mint én

#643653 Dénes Előzmény: #643651

Az szokták mondani, hogy az ember tanuljon a hibáiból, DE legjobb más hibáiból tanulni !!! :)

Tőzsdén pláne.

Ezért írom le miket bénázok.

De ne hozzuk fel másét.

#643650 Dénes Előzmény: #643646

én ráengedtem a shortot, de én állat el is adtam a zuhanás előtt jó érzékkel.

#643649 big-ebuy Előzmény: #643647

onnan jött a tudás!!!:)isten ments,képzeld ha elfelejtenéd mit tanultál mindenbe a életbe:)

bekóstolt ricsi,mindjárt ír vmi frappánsat:)

#643644 big-ebuy Előzmény: #643612

ricsikém és a 40 milla vissza jött már,mondjuk még nekem se a lakás ára?:),:(

de van ****a technikám,max ha nem térek el nagy pozikkal tőle akkor kiváló és 15 minen igen jól hoz.....ma elaludtam már élt a jel mikor jöttem,ezért kimaradtam belőle a cac-stoxx diff. hozott ennyit eddig

#643642 big-ebuy Előzmény: #643608

nem értek egyet,ok pszihé kicsit más de a technikát,trendeket,kereskedési hibák kivédését megtanulhatja rajta...hisz mire a piac forog medve-bika ezek kül változatai között mind más technikát igényel

#643638 big-ebuy Előzmény: #643612

ló ****t de régen én is ja,sőt áltam némelyik szar poziba mint te,és nem is tettem hozzá csak 4h idősíkon:))))az meg lószar,na de várj évvégén visszatérünk ki mennyit tolt tőkére

#643622 Dénes Előzmény: #643620

És most lesz érdekes, teljesen visszahúzzák, mert akkor új történet jön vagy csak egy átmeneti fel volt és megy tovább le. Amcsik lassan ébredeznek, kiderül hamarosan.

#643616 Dénes Előzmény: #643608

Demo nagyon sok mindenben segít, nem csak a technikai dolgok csiszolásában, MT vagy más program megismerésében, de a hibák is előjönnek.

Ha valaki leégeti a demo számláját VAN lehetősége elgondolkodni, mi a fene, mit rontottam el.

Ha a demo megy AKKOR jöhet az éles, akkor jön be amit írtál, hogy már nem játékpénzre megy hanem élesben és ez pszichésen más, nagyon más. De a demot kihagyni, azonnal mély vízbe, nos én nem tartom jó ötletnek.