jajjj..
amikor elkezdesz matekolni akkor én már ugrok is át a soraidon ,-)
jajjj..
amikor elkezdesz matekolni akkor én már ugrok is át a soraidon ,-)
Persze, sávosan veszek. a 4 550 egy 4 900-as vétel volt, amit 4 700-on eladtam, az srv short volt.
4 900, majd 500-anként. Zárás pedig a fele 250 pont, a másik fele 1000 pont, ha viszamegy 250 pont után, akkor az összesért veszek, tehát a felén nyert 250 huf-t is beforgatom.
Hát én már hetek óta látom a kényszeres vételi szándékát.
4400, 4550, meg 3900as vételi kedvekkel.. vagy valami ilyesmi..
Na de miért ne.. szabad a vásár.
Ricsikém..
Nem ülsz fordítva a lovon? :D
A nagy shortos minek longol?
Főleg most ,-)
még szerintem is gázos..
akkor shortosok szerint milyen gázos a helyzet?! :D
SP is szépen jön le a csúcsról.
OTP minek ment ma fel azt nem tudom, de sokáig nem bírta a magaslati levegőt.
oroszország, ukrajna, fák utódállamok, némely d-amerikai ország, banánköztársaságok...
Ha stróman is,(ahogy simicska is és ahogyan viktor is az lehet)akkor sem viktor strómanja...és ezzel nálam a kör bezárult...
jobb helyeken alatt egészen pontosan milyen földrajzi helyeket értesz?
at, annyi van h belengette vikinek h tud olyat amivel árthat és amitől megijedne viki is.
jobb helyeken ilyenkor likvidálják az oligarchát :o))) ha nem működik együtt.
ugyanis nem az oligarchák diktálnak. ők csak strómanok.
Ő diktál, és ez nem kérdéses. Ez a bank az ország kirakata, kicsit megrengeti, és itt olyan csuda dolgok történnek majd, amit el sem tudunk képzelni.
Persze, óriási baj, hogy valakinek ekkora hatalom van a kezében, de hogy van, az nem vitatható...
a másik fél ország szemében, aki rühelli a kocsimáté-lázár jani-orbán viktor stb. fél manuszokat, és a devizahiteleseket is finoman lexarja, mivel sem deviza, sem ft hitelt nem vett fel, annak a szemében nagyot nőtt...és bárki más is, aki ezeknek a gigerli majmoknak hatásosan be tud inteni...
Ez az üzenet csak egy jellemvonás volt: Ha nem én diktálok, akkor kiny@lhatjátok.
Ez abnormális.
"A kormányok,kormányfők jöttek mentek,ez így is marad,ő viszont MINDIG maradt..."
Most először viszont megérezte, hogy nem ő a diktátor, aki diktál. Most rájött arra, hogy egyáltalán nincs abban a pozícióban, amiben hitte magát és aminek mutatta magát. Sőt mi több, ostoba módon be is mutatta a pórnépnek, hogy a marxistákkal van (végleg lejáratta magát a fél ország szemében, de minden egyes devizaadós szemében bizonyosan), ráadásul azt is, hogy valójában teljességgel érthetetlen, hogy ilyen szerény részesedés mellett hogyan mutathatta magáról azt a képet, hogy "az övé az OTP bank", illetve, hogy "ő diktál".
Egyszerűen nem is volt köze sem ehhez eddig sem.
AZT pedig már csak tényleg csendben írom le, hogy az irodáját nemrégiben TSZ elnököztem le, most meg be is mutatja azt, hogy valójában csak egy hentes-mészáros ezen a színvonalon, és hogy megy is oda vissza, mert az az ő igazi színvonala. Ott ugyanis tovább folytathatja a Loncsár gazdáskodást...
Mindjárt itt a tegnapi forgalom fele 1,5 óra után. Ma200 is mintha erre lenne.
Akkor a magyar példát követték ők is... :-)! Bár lehet mégsem... 2010.10.25-én döntöttek a bankadó bevezetéséről...
Ezt is mondják:
Az osztrák bankadó mérlegfőösszegre vetített összege jelenleg a második legmagasabb Európában a magyar után...csakhogy van mellette még egy kis tranzakciós adó is 2010-ben...
Valóban google a barátod:::)
mivelhogy az 500 millió euro a bevétel belőle, ami 2 részből áll, ahogy mondod a 340 millió euro a 0,08%-os mérlegfőösszegre kivetett adó, és a fennmaradó 160 milliárd eurot a származtatott termékekkel, derivatívákkal folytatott spekulatív jellegű kereskedésre kivetett közteher teszi ki....azaz a mérlegfőösszeg 0,08%-ra kivetett adó mellett van még egy nagyságrendileg fele akkora bevételt eredményező tranzakciós bevétel is...
http://hvg.hu/gazdasag/20110513_bankado_emeles_ausztria
"A 2011-ben bevezetett, évi 500 millió euróra kalkulált osztrák különadót tavaly 25 százalékkal megemelték a 2015 és 2017 közötti időszakra az Osztrák Volksbank (ÖVAG) megmentésének költségei miatt." Na jó, ez még nem lépett életbe...
Ahogy ez is érdekes a magyar bankadóval kapcsolatban... hiszen állítólag:
"Ez (is) a Jobbik ötlete volt.... Emlékezetes: a bankadó bevezetésének lehetőségét először a Jobbik vetette fel. A nemzeti radikális párt 2010. április elején a Bankszövetség székháza előtt sajtótájékoztatón jelentette be: kormányra kerülése esetén egyik első intézkedése a pénzintézetek különadójának kivetése volna."
itthon "divat" lett az irigység...mindegy mid van,ha egy kicsit több jobb mint másé,már szereztél irigyeket...az irigyek pedig ahelyett,hogy megpróbálnának tenni,hogy nekik is több és jobb legyen,inkább megpróbálnak tenni azért,hogy neked legyen rosszabb kevesebb...
tavaly mikor hazajöttem 4 év után külföldről,hittem,hogy többé nem fogok elvágyni...tévedtem...nemsoká megszületik a babánk,pár hónap és már újra külhonban fogok ébredni...
Ebben am egyetértünk:...csak egészség legyen...