felszín.
legbelül ő tudná miről beszélek itt.
ezek azok a dolgok amiket senki sem vall be.
felszín.
legbelül ő tudná miről beszélek itt.
ezek azok a dolgok amiket senki sem vall be.
asszem meglepő volt h a hvg írta talán :o) de nem mernék rá megesküdni.
Én úgy tudom, hogy nem szomorú és a kölykök se depisek :)
és irigyled ? :o)
az ilyen emberek nem tudnak megelégedni.
harács.
mindig több és több kell és a hatalom a alegtöbb nem a pénz.
sosem tud a lelkük nyugodni.
ezért nincs isdejük elszámolni az életükkel mert eccer csak lefordulnaka székről az igazgatóiról.
oszt annyi.
és ezért nem élnek jól.
bármennyire is azt hiszi egy átlagember.
sosem elégedett ezért nyughatatlan és nem boldog.
pedig mindenét odaadná ezért a boldogságért csak nem tudja nem érti h nem veheti meg.
De ezek a tények. Lehet hogy összegszerűen több, de nem az számít. Az is duma cikk volt, olyan narancsos felhanggal. Ezeket baromira kezdem unni, miért kell mindig hazudni? Most a cikkre gondoltam, nem rád...
de ezektől ő még nyugodtan fog éldegélni mint hal a vízben...
erre értettem,hogy sok baja nem lehet...
Legyen is bármilyen ő ,és legyen is bármilyen a hatalom...nála már nem oszt nem szoroz...erre elég volt ez a huszonpár év a rendszerváltás óta,hogy ezt elérje...
Te honnan veszel ennyi marhaságot?????
Ausztria: Az egymilliárd eurónál nagyobb mérlegfőösszegű bankok esetében 0,04 százalék, húszmilliárd euró felett 0,08 százalék az adó.
Magyarország: Az adó kulcsa sávos, de változott: 50 milliárd forintos adóalapig 0,15%, efölött azonban a 2010-es 0,50%-ról 0,53%-ra nőtt az adó kulcsa.
Mitől több az osztrák? Minden hsz-edben ennyi az igazság?
csak átfutottam.
beállt a sorba.
amiket mond az mind lőzung.
nem igaz.
sokszor sok helyen le lett írva pl az is h szlovák és osztrák bankadó magasabb mint a magyar.
pl.
ott nem sírnak mégsem, csak itt ...
érdekes.
manipula az egész.
-
ahogy öregszik az ember megy vissza a gyerekkorba.
kisfiús volt a vislekdése, pont olyan amit ő hozott fel példának :o)
egy kisfiú akitől elveszik a kedves játékszerét.
az otp-t.
ennyi.
ő viszont pontosan tudja h az ország érdkee mi, csak előrébb helyezte helyezi a sajátját mindig.
személyes vélemnyem h egyfajta hadüzenet.
ettől ugyan nem ijedsz meg de tudok oylat amitől megijedsz - szaba dfordításban :o)
hidd el megvan rá az okom..ez az ember utoljára Nagy Imre temetésén volt számunkra (család) szimpatikus....1998-2002 között is okádtam már tőle, és mikor Megyó leszopatta a tv vitában, egy étteremben ünnepeltünk barátainkkal...azóta csak még ellenszenvesebb lett...valaki írta, hogy a 2002-2010-es várakozás sokat ártott neki, az amúgy is bunkó természete méginkább egy megalomán, nárcisztikus alakká tette...ráadásul, ha a hazugok klubját megalapítanák, ott fleto, bajnai csak tagok lehetnének, az örökös elnök cím őt illetné...
Szerintem meg pont jól használta a rendelkezésére álló "eszközöket", és egyben üzenete is volt, amit, aki, akiknek kellett, meg is értettek valószínűleg....
és nem kevésbé válasz valamire, amiről nekünk még halvány gőzünk sincs....
http://www.szabadfold.hu/aktualis/csanyi_orban_ettol_o_nem_ijedne_meg
vajon mi baja lehet ursi,ha ő ezt direktben teszi?de most őszintén...
A kormányok,kormányfők jöttek mentek,ez így is marad,ő viszont MINDIG maradt...akkor most miért is kellene félnie bárkitől?
azé nagy ravasz az öreg polip.
lehet ez csak altatás volt részéről h a baloslibsi médiát hívta meg csak.
azt prezentálja h ő velük van.
közben meg most lehet h mégsem kétoldali az öreg.
ha reálisan eddig fel tudta mérni hova kell csapódni akkor most is tudja :o) mit hoz a jövő.
-
ha mégsem alattaás akkor viszont nagy hiba volt.
ezzel az erejét akarta fitogtatni viki felé.
h ő ezt is megteheti.
ezt nem tettem volna a helyében.
ilyet nem csinál az ember még akkor sem ha arab sejk.
mert előbb utóbb visszaüt minden.
mert orbán diktátor nem szelektál? 180 percben okádja a baromságát a kossuth-on, a közszolgálati tv, duna tv, hírtv nézhetetlen a nyílt seggnyalástól...bbc, ard, zdf, orf-t rendszeresen nézem, egyikben sem érzem, hogy a brit, német, osztrák kormánynak nyalna...sőt a miniszterereket, államtitkárokat stb. néha rendesen meg is izzasztják....a vektorféle diktátoroknak egy darabig sok a barátja, aztán marad a méregkapszula, öngyilok vagy a száműzetés...
lehet, hogy már valaki előttem feltette ezt a cikket..ha nem akkor érdemes elolvasni..
http://444.hu/2013/07/23/csanyi-sandort-orban-viktor-ugratja/
És mellesleg ezt a teóriát támasztja alá az átváltható kötvények vásárlása is, hiszen ha jól fog menni az üzlet, akkor azért kaszál rajtuk, ha nem, akkor pedig azért fog kaszálni.
Csak csendben megemlíteném, hogy Csák Métét is hasonló bunkózás után csinálták ki teljesen.
Feltéve, hogy igazad van, hogy diktatúra van, akkor a harakiri fájdalommentesebb lett volna. Ha pedig nincs, akkor ezt hívják szegénységi bizonyítványnak.
Egyebekben pedig, ha eddig valakinek kételye lett volna arról, az uzsormaffia és mely médiumok között van összefonódás, most ez a főhülye feltette rá a koronát és nemhogy nem bemutatott, hanem akkora öngólt rúgott, ami fantasztikus. Ugyanis ő most bemutatta, hogy egy igazi diktátor és szelektál a médiumok között, vagyis megkezdte a renoméja maradékának a leépítését is. Ez oltári hülyeség volt a részéről, ami vissza fog rá szállni.