ma kétszer csináltam hülyeséget ami 150-200 dollár mínusszal járt és kellett visszahoznom.
Kár érte. Felesleges izgalom.
ma kétszer csináltam hülyeséget ami 150-200 dollár mínusszal járt és kellett visszahoznom.
Kár érte. Felesleges izgalom.
huuhh.
köszi, lent rá adtam megint 6 lot longot. nem szertetem mikor ez megy.
Így a kavarodásból visszahoztam a délelőtti jó helyzetet.
Stop be volt állítva, de meglepetés, hogy eddig visszajött a dax, mázli. Ha lent marad, vagy esik tovább, hát megjárom
Sajnos egy visszatesztnél a biztonsági short bekötött. de így is jó.
Nem jó rohanva tőzsdézni !
hali,minden jót,este gyere,kell a gyerekeknek csokira:)
előadásra rohanok, nekem nem jött jól, miközben írtam, short helyett long lett beírva és akítválódott.
Megszívtam milyen szép volt a délelőtt. el lett rontva most. 3 lot és ellenkező irányú bekötés, nevetséges.
na rohanok.
ja ,segítettünk egymásnak tudtam ezt,de amúgy is előtte tanulok nem reggel előtte
Még két zárásom lenne (összesen 3) 8 500 fölött szétszórva, azért remélem, előbb nézi meg a rést. Persze ez üzlet, és nem darabszám, mármint a 3.
Nekem most kicsi shortom van, mert már csak 1 longot zárnék, és nyitva ugye az a short, amit résbetöltésre nyitottam. Eszembe nem jutott, hogy előbb lesz 400, mint az betöltve.
Egy jó 16 órás adat + kedvező fontos GYJ-k és az 1700 nem tart ki.
De gondolkozom Sp shorton.
Eddig szép, szemben a tegnapi bohóckodásommal.
De fogalmam sincs merre viszik. Főleg ha a 16 órás is jó lesz.
Így kivárás most megint a reggeli felállás 2 long - 2 short. Csak most van köztük több, mint 50 pont
ezért szálltam ki a Dax longokból 7 azaz hetes lot volt ! tehát minden számított.
Nekem figyelnem a lenti shortok miatt is. Különben most hátradőlve vártam volna, de a visszaesésben is nyertem mert a short felé ment. Majd most bekötött a két lot long 8386on.
Ezek a lenti shortok kísérő longjai. :)
Stop már nullában rajta ha vissza esne mégis. A fel szép volt. Jó volt a lemorzsolódás is.
Én 1700 áttörését is elképzelhetősnek tartottam ezért írtam 8500 mára a Daxban.
Ez két esélyes volt most.
hopp megint jó amcsi adat, ma csak az van.
Ti beszéltek folyton az 1 700-as sp-ről, most ott van, onnan vártatok lefordulást, nem?
nekem ez lenne a legjobb. Longom most nincs, csak megbízás van ha mégis felfele indulna el.
Így a maradék shortok eladása jót tenne a tegnapi bénázás miatt, lelkileg.