Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#643085 Hathor Előzmény: #643078

Végre valami történt a papírban.

5éve nem foglalkozom ezzel a papírral, azóta szinte semmi hír nem jött sem Csányiról, sem OTPről a devizahiteleseken kívül.

Azt pedig tudjuk, hogy hazai adósok nem jó adósok.

Egon 1200at emlegetett, Elliottosok 600at..

Meglátjuk..

Én örülnék ha menne fel.

Már egyébként akartam mondani neked, hogy nagyon betekeredtél ebbe az OTPbe a napokban.. durván csalódott lettél, és T-kategoriáztál a papírral kapcsolatban ,-)

Érdekes.. végre történik valami.. eddig tiszta langyos víz volt az egész.

#643078 banyaiz Előzmény: #643068

Hirtelen annyi új esemény jött, hogy idő kell a feldolgozásához. :)

Békés elképzelésem annyi volt, hogy bankos forradalom vége, ezek egymás között már lezsírozták a dolgot , Sándor azért vásárolt be kötvényből.

Ez most átment egy káoszba kb.

#643077 Spade Előzmény: #643065

ezt sztem úgy kell érteni, h sanyibá bukóban van a mezgazd szektorban és be kell tolni nagy lóvét a fejlesztésekbe h nyereséges legyen, mert ha nem bebukja az egészet

Ha igaz h összel adta volna el legkésőbb akkor jó lehet a Q2, az h stop losst használt eladásnál ennek ellenére logikus mert Börni bá benyögi h a qe-nek itt a vége aztán az árfolyamnak reszeltek bármilyen jó is a q2 vagy a bank vagy akármi

Amúgy a bakszektorban meg kínai bankot akar venni a közeljövőben szal nem a f.szát akarja lóbászni amíg majd végelgyengülésekor kicsúszik a kezéből a zigazgatói poszt. És a kínai láb meg finanszírozhatná oda a magyar exportot, szal van abban fantázia nem is kevés

.

de tényleg innen off

Sanyibácsi is csak adót …

#643074 MrTibi16

Sanyibácsi is csak adót optimalizál Aug 1 előtt elad :D Majd sorra nyitja az OTP nél a TBSZ-t vagy a Nyugdíjra rakja félre....

#643072 Keg Jenő Előzmény: #643068

Nem tudom mit kínlódnak ennyit a deviza hitelekkel... szabad elvonulás az adósnak, a bank meg megtarthatja a piacot. Ennyi. Aki meg fizet az a lakását is.

#643071 banyaiz Előzmény: #643065

Nem díjazom a kiszállását. Elfogadom, hogy megteheti, agrár bizniszben nagyon pörög , cash a király , bankok körüli forradalmak stb. De ezt a lépést kb néhány év nagy értéknövelése a bankban le tudja mosni. Más nem nagyon. Azért elég övön aluli T kategóriás munka volt ez a részéről.

#643069 banyaiz Előzmény: #643062

:) Következő Felcsút meccsen majd megbeszélik a dolgot, vagy az új vágóhídon.

#643065 Hathor Előzmény: #643053

Nekem ezek a sorok érdekesek:

"Az eladás indokaként agrárvállalkozásai finanszírozási igényét említette, ami ebben az évben mintegy 50 milliárd forint. 12,5 milliárdot már beruházott, 10 miliárd folyamatban van és a sajtóban megjelent 11 milliárdos vágóhídi beruházásból - mivel az társas vállalkozás - 3-4 milliárd esik rá.

Később ismét venne

Csányi azt mondta, bízik abban, hogy az agrárvállalkozások növelik a magyar gazdaság versenyképességét és hozzátette: ha saját vállalkozásai nyereséget termelnek, abból későbbiekben ismét vásárolni fog OTP-részvényeket."

Nem látni fantáziát a bankszektorban ezek szerint

addig átforgatja a pénzt az agráriumba, majd felfutás esetén visszajön.

Ezt alátámasztja a kinti csúcsok mellett stagnáló hazai piac, valamint FHB újabb történelmi aljak ütése, valamint a devizahitelesek kínlódása..

#643058 banyaiz Előzmény: #643040

Szokatlan tőle ez a stílus. Mostanában meglepő dolgokat művel.

Megpróbált mindent még mlsz elnök is lett (gondolom a háta közepére hiányzott kb) .

Hát, hogy ebből mi lesz a végén az passz, de van esemény bőven.

#643053 banyaiz Előzmény: #643039

Egy belső háború nagyon kellene még ahol Csányi papa is aktívan részt vesz. Mint egy falat kenyér úgy hiányozna, nem elég nekünk a háború a bankokkal imf-el, eu-val stb, még egy orbán-csányi meccs hiányozna, hátha kő kövön nem marad a végén. :)

Lehet csak kóstolgatják egymást. Eddig és ne tovább tudod.

#643052 Waszeitung Előzmény: #643033

Sztem most azért mert a bajszos megnyugtatott mkit....de vszeg lefelé kör is amikor vitya bejelenti a hitelmentést,hogy ki legyen csapva longos-shortos!

#643050 Euroman Előzmény: #643038

julius caesar... sztálin,hitler, mussolini...orgovány piktor....kiváló lesz mikor a nép szeme kinyílik és egy életre lezavarja a retkesbe...

#643047 banyaiz Előzmény: #643038

Nincsenenek egy súlycsoportban. Csak hát miért lenne az jó Sándornak ha ennyire belekavarodna a populista ökörségekbe. Még a rutinjukkal legyőznék.