Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#643008 w_ee_d Előzmény: #643000

ráadásul a Bonitas-os pakk eladása ennél az árfolyamnál kicsit kezd majd kellemetlen lenni...

4260 körüli átlaggal dobták ha jól emlékszem...

#643005 TrendMan Előzmény: #642994

Annak fényében, hogy további OTP alvezérek is többször eladtak mostanában, még hihető is a 'megtervezett lépés'.

Az emlitett médiumok kormánypárti nagymosáson estek át, talán ezért.

Viszont a HVG-t én sem értem, tudtommal őrájuk ez nem áll?

#643003 Fornit Előzmény: #642998

Rámontírozzák a fejét :)

4420 bazz. Tegnap 4000 alatt is kötött, 1 órája meg 4150-en.

#643000 Waszeitung Előzmény: #642994

Azért szépen leborítatta az árfolyamot 20%-al,egy nagypályás nem gondolom így ad el...

Most megcsináljuk a múlt hét inverzét?

#642998 walex Előzmény: #642982

Lehet, hogy majd este a híradóban cserében bevágják a táncos vonaglást, amit a búúúza csávó csinált a színpadon Gordonnak, csak Gordon helyett bevágják Sanyit, mintha ő is ott lett volna. :)

Szerintem Csányi papa fü…

#642997 Nyeretlen_Keteves

Szerintem Csányi papa fülébe jutott, hogy óvatosan, nesztelenül(azért zörgött a haraszt rendesen), a háta mögé szeretnének lopakodni (oszt nem azért, hogy leolvassák a számot a mezén ugye) egy kis megk....si szándékkal :-)

#642994 Hathor Előzmény: #642991

"Csányi: Nem vonulok vissza!

2013. július 24. 12:07

Nem vonul vissza Csányi 2013.07.24 13:02

A bankvezér a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az elmúlt hetekben végrehajtott részvényeladások előre megtervezett lépések voltak, és ezekkel nem kívánt üzenni a magyar kormánynak. A bankvezér a találgatásokra reagálva elmondta, nem tervezi, hogy visszavonuljon.

A 10,6 milliárd forintnyi részvényeladást Csányi azzal magyarázta,hogy már korábban olyan megbízást adott a brókerének, hogy egy bizonyos árfolyamszint alatt adjon el a közvetlen tulajdonában álló OTP-részvényeket. Mivel ezt a szintet elérte az árfolyam, ezért adott el a bankvezér. Csányi egyébként a részvényeket egyébként is eladta volna ősszel. "

#642991 LESLIE Előzmény: #642981

Ez így van. Bár sajnos a 2009-ben befektetett pénzemnek már csak a 41%-ánál járok :((

Nem tudom, hogy mennyit kell még buknom ahhoz, hogy végre STOP LIMIT-et használjak :)

"A Magyar Nemzet informá…

#642982 Nyeretlen_Keteves

"A Magyar Nemzet információi szerint a magyar médiumok közül a TV2 és a távirati iroda munkatársai mellett az ATV, a Népszabadság, az Origo és az RTL Klub kaptak csak meghívást az eseményre. A külföldiek közül a Dow Jones, a Bloomberg és a Reuters tudósíthat, a Kossuth Rádió és a Magyar Televízió stábja nem. Az ajtó ugyancsak zárva maradt a Hír TV kamerája, illetve Magyar Nemzet, a HVG és az Index tudósítói előtt is. Az OTP sajtófőnöke az épület előtt annyit közölt a Hír Televízióval, hogy nem szeretnék kommentálni, miért csak a fenti médiumok nyerhettek belépést. "

Csányi papa előadására nem engedték be a Magyar Nemzetet, rémhír TV-t, a királyi TV-t és a Kossuth Rádiót!!!!!????

Hogy van ez? Érdekes......

Valaki valami magyarázatot esetleg ? :-)

Szerintem, mostanában nem lesz "szotyizzunk együtt" a meccseken....

#642978 Fornit Előzmény: #642972

Szüleimet pár éve rábeszéltem az OTP-ről való váltásra. Nem kellett volna, az új banknál ugyanis rábeszélték őket h ne kérjenek papíralapú számlakivonatot, azóta az ottani pénzre rá sem néznek, mintha nem létezne. Hiába mondom nekik. 1,5-2 éve ott áll a pénzük 1-2% os nem akciós kamatokon, 4-6%-ok helyett.... OTP ben legalább erre figyeltek, mikor jár le a betét stb. Sztem párszázerer plusz kamatbevételttől estek el. :S

Ebédidőben sikerült egy …

#642974 LESLIE

Ebédidőben sikerült egy 4161-4335 kört menni. Eddig jó :)

A múlt hét nem volt ilyen fényes : 4975-4197 :(

#642972 walex Előzmény: #642786

Mondjuk az tényleg gáz, hogy ilyen magas díjak mellett még mindig rengetegen ezt a bankot választják. Oké, hogy OTP, régi név, de ha valaki megnézné alaposabban a pénzügyi szokásait, szerintem éves szinten akár tízezreket tudna spórolni egy bankváltással.

#642968 Fornit Előzmény: #642965

4355-re töltöttem ki az eladást, épp ott volt, de mire végeztem már esélytelen volt.

Utóbbi 40 percben fel l e minden stoppot ütni kellett volna.

#642963 TrendMan Előzmény: #642908

Tényleg nagyon jó, olyan mint egy krimi.

Az a baj ezzel, hogy engem k**va nem érdekel, ki megy a pikszisbe, tünjön el Csányi vagy Orbán, vagy maradjon mindkettő, de olyan megoldás szülessen, ami nem a nagykutyákról szól, hanem az országot segiti kicsit előbbre jutni.