Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#642929 Ricsi Előzmény: #642928

Én adtam délelőtt 260-on, visszavettem 210-en, de be sem írom a topicjába. Gondoltam, hogy Csányi bácsi rosszat fog mondani:)

#642922 Dénes Előzmény: #642914

igen, mert a dax kitörés pont előtt áll, ha ezen átjut meglendül fel.

Ha nem tud megint le és próbálkozik újra.

#642896 Ricsi Előzmény: #642894

Tőlem mehetne, mint mondtam már hetek óta, van vételem 8 392-n, abból azért zárnék, ha lehetne. Igaz, csak sokkal feljebb, szóval go dax go...

#642895 Ricsi Előzmény: #642888

Akkor már tudom is, merre laksz :D

Mi évente kimegyünk egy meccsre, általában kupameccsre, általában BL-re, ez alól csak Liszabon volt kivétel, Benfica-PSG volt 2-3 éve.

#642887 Dénes Előzmény: #642881

5-4es meccsen én is ott voltam Győrben !!!! kicsit meleg volt de ma is szép emlék.

Nekem van kártyám, bár nem tudom elfogadni, de a kicsiket ki akarom vinni, most kell Fradistává nevelni őket.

#642882 Ricsi Előzmény: #642873

Voltam én Roma-Lazio-n, ott volt hangulat. Meg voltam Milan-MUFC-on, ott is volt :D

#642881 Ricsi Előzmény: #642873

:D

A bajnok győr védelme is szar volt verebes idejében, csak rúgtak több mint 100 gólt. Ahogy a Real régebbi elnöke mondta, védőt igazolni a gyengeség jele :D

Én anno voltam győrben egy meccsen, 5-4 re nyertünk. Fergeteges meccs volt, mindkét csapat támadott, a népsportban 5 csillagot kapott a meccs. Én ilyenekre vagyok kíváncsi, nem a betonvédelmek tökölésére.

Nemzetközi szinten egyik sem ér semmit, ne azzal foglalkozzunk, legyenek itthon látványos, sok gólos meccsek.

Tavaly kint voltam a Hungária körúton (oda beengednek mindenféle vicces kártya nélkül), kikaptunk ugyan 4-2 re, de nekem nagyon tetszett a meccs. Lehet, sokkal kevésbé tetszett volna, ha nyerünk 1-0 ra egy dögunalmas meccsen.

#642873 Dénes Előzmény: #642869

Milánó ??? Na ott lesz hangulat !

Fradi. Engem aggaszt, hogy a védelem gyenge nálunk.

Meg a Pécs után nagyon kemény 5 meccs jön. Eldől az ösz.

Kérdés egyben vagyunk-e.

#642869 Ricsi Előzmény: #642866

Már ideje...

Az olaszt még nem sorsolták, pedig szeptember elején lesz 1 szombatom Milánóban. Miután ott két csapat van, az egyik biztosan otthon játszik, csak jó lenne, ha szombaton lenne a meccs...

#642865 Dénes Előzmény: #642862

köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))

Ez jó, nagyon jó. Nem tudtam !

De kiírhatná a rendszer a számát amire reagál az ember.

#642862 Ricsi Előzmény: #642818

Napok óta nem csinálok semmit, így nem írok, de egy kis technikai help:

Ha a név fölé viszed az egeret, akkor megmutatja, mi volt az a hsz, amire válaszoltál. Próbáld ki