Mondjuk az Ő kapcsolataival, füleseivel, nem nehéz várat építeni, akár kártyából is stabil lesz....jó időben jó helyen volt....
Mondjuk az Ő kapcsolataival, füleseivel, nem nehéz várat építeni, akár kártyából is stabil lesz....jó időben jó helyen volt....
Azt próbáltam én is kideríteni hírekből de nem találtam konkrét időpontot.
Majd ha látjuk , hogy zuhan, vagy nagyot emelkedik akkor esemény van. :)
Cs papa is sajtótájékoztat, de mikor arra sem találtam semmit.
Mikor lesz ez a devizahiteles vityás kavarás?
Úgy is mondhatnám neked, hogy vannak emberek akik hosszú távú építésben ügyködnek, vannak akik rövid távú gyors haszon miatt rombolásban.
Sándor is a 2. körben játszott volna akkor zsebre rak pár mrd-ot, és mára az otp bank egy lenne a sok tucat másik hazai közül, vagy Postabank.
Nem ártana egyszer egy ilyen kaliberű miniszterelnök sem vsz, mert az ilyen életében csak rendszerváltó politikusként dolgozott amúgy kiszjogász szakon végzett polgártársakkal nehéz erős gazdaságot építeni, nem lehetetlen persze, de körülményes egy kicsit. :) Ahogy látjuk is elmúlt 20 évet. :)
OTP olyan, mint az ingatlan. Mindenki ragaszkodott hozzá, ezért ez jó hátszél volt neki. Nekem is első számlám ott volt, mert az a tuti...
Spade - ott más árakon dolgoznak, mint itthon...
Ezt tudtam , hogy a vagyona (legalábbis a nyilvános része) nem döntően Otp részvényben van.
Épp ezért is számomra nagyon furcsa ez a döntése.
Ez nem érzelmi kérdés. Szépen építgette a rábízott Otp-t. Persze ebből ő komolyan profitált. Szét is lophatta volna az első néhány évben, aztán viszlát, lásd rengeteg privatizált állami cég sorsát.
Jah,igen,a bajszos bejelentette hogy a múlt heti eladás téves volt,csak a jóféle columbia kokó megszédítette! :D
Én inkább azon csodálkozom, hogy amikor a vagyonbecslésést csinálták a TOP100-hoz, akkor azt hittem, hogy a vagyona nagy része az OTP-ben van. Erre kiderül, hogy a töredéke volt csak OTP részvényben, vagyis valójában - ha valóban van akkora vagyona, amit tippelnek -, akkor az eddig sem az OTP-ben volt.
Ha már figyelemreméltót szeretnél hallani ez ügyben.
Én már nagyon unom ezt a témát szal ez lesz egy jó darabig az utolsó hozzászólásom erről .
.
Jah nem az ő dicsősége, persze, hiszen tucatjával vannak olyan magyar cégek vállalat vezetők akiknek kompetitiv versenyben sikeres orosz ukrán bolgár leányvállalata van az ottani szakmai top 10-ben, ott ahol a nyugatiak is simán bebuknak.
.
Hogy mondjak valamit sztem ma több változat marad lábon és azokból dönt majd a frakció/parlament ősszel. Meglátjuk.
Sanyiról ez nem egy vélemény, nem is feltételezés, ezek tények!
Szerdára már csak egy lényeges kérdés megtárgyalása maradt, hogy hol lesz az alja.
szvsz. 3000 alá be fog nézni?
így igaz.
pontosan.
otp és mol is.
anyám ! mennyi ejtőernyős van mindkét helyen.
és a lakosság kifosztásából van a vagyon.
nemcsak csányié.
ő csupán egy a magyar kiskirályok, a csák máték közül, akik a szabadrablásos eredeti tőkefelhalmozásban részt vettek (amit antall józsiék privatizáció címen etettek meg a néppel, és még most is azzal etetik meg a népet mindenütt a világon, amikor a népvagyont magánkézbe játsszák át - ennyi a történet).
lehet szeretni a magyar Hodorkovszkijt, de azért érdemes a helyén kezelni sztm :)
Nagyon leegyszerűsítve neki annyi a feladata, hogy ez a bank minél többet érjen , ezért vezérigazgató, ha ehhez Mutyisztánban mutyizni is kell akkor abban is jó kell legyen. Ebből szempontból vsz nem lehet panasz rá. :)
Viszont ha ő ebben nem bízik, hogy többet tud érni a bank a keze alatt, akkor ne legyen vezérigazgató.
Ennyi a sztori szerintem, és ezért nehéz hová tenni ezt a kitárazást. Szóval ezt lemosni nem lesz egyszerű vsz. Értéknöveléssel lehet esetleg.
Az, hogy csókos gyerek, káderek stb vannak a bankban , sok ejtőernyős egy dolog, ha ezáltal a profitot lehet növelni mert mutyisztánban vagyunk akkor hasznos.
Az vsz egy egészen más kategória, hogy a vezér gondol egyet is kitáraz ennyi részvényt.
Persze pénz beszél. De nagyon nagyon kemény lépés ez a részéről, következményei vannak ennek, függetlenül attól, hogy fogalkozik e a pór néppel vagy nem. :) Befektetői a banknak ezt hogyan értékelik. Nem egy fényes győzelem ez sajnos. Nagy kár lenne ha ez amit felépített ennyi év alatt ilyen és hasonló akciókba menne át. Aztán a végén valójában is a T -ben kötnénk ki.