Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#642775 Dénes Előzmény: #642769

Nem tudom. Ahogy írtam a GYJ szerion előtt, nem hiszem, hogy közben lesz komoly lefele.

Utána meg miért ? Kell valami ami a jó hangulatot alapvetően elrontaná.

Vagy gazdasági adat vagy valami politika, általános gazdasági probléma.

Na megyek ! Holnap sokat leszek tőzsde előtt, ráérek, daxban nyernem kell.

Jó éjt !

#642772 Dénes Előzmény: #642770

nem hiszem, hogy a mezőgazdaság miatt kell neki a pénz, persze ott is fejleszt, de nem hiszem, hogy ez az ok.

Még a gázba megyek vissza (de az certivel), az mindig jól ment. (kívéve egy rövid időszakot :) )

#642771 Dénes Előzmény: #642766

Én nem annyira a pénzét csinálom, MÁR ha ezt lehet mondani, mert persze az is jó jön, nem tagadom.

De alapvetően ez csak mellékes. Játék. De nem szeretek veszteni. Nagyon nem.

Mégis röhejes, hogy a Daxban ilyen jól megy évek óta, kifejezetten jól és devizában az istennek sem.

Képtelenség, feladom.

Utólag megnézve nem is értem a háromból kettőt miért csináltam, persze utólag mindig okosabb az ember, de...

Kiszedtem mindent ami nem kell a MT4ből. Ne is legyen kísértés.

#642770 big-ebuy Előzmény: #642767

http://www.videoz.hu/video/415523

Miért adta el a részvényeit

Holnap derülhet ki, hogy miért adott el több mint 10 milliárd forintnyi OTP részvényt a bank elnök vezérigazgatója, Csányi Sándor

láttad?öreg mondjuk jobb helyre teszi ,iparba,földbe....nem játszik a usa bankokkal,jól teszi:)előbb-utőbb itt ko is lehet netán,nem kockáztat

#642767 Dénes Előzmény: #642761

Írtam ma 17 óra után itt, hogy nem hiszek a nagy esésben ezért esésben longot veszek.

De most mégis van két lot dax short és két lot dax long, mindössze 4,5 pip különbséggel ugyan.

Le szoktam zárni nap végére, de egy long fel próba nem jött be, hagytam majd holnap.

#642765 big-ebuy Előzmény: #642762

akkor esedékes a holnapi long....vajon mekkora mennyiséget váltanak át fent,addig tökölnek itt a csúcs közelébe még 1x kitépik oszt kampó

#642764 Dénes Előzmény: #642761

Ma EUR USd bukás + Arany bukás + USd JPY bukás tett idegessé. Elvitte az elmúlt négy nap dax nyereségét.

De most tettem esküt, hogy elég volt.

Tényleg csak akkor szállok be ezentúl a DAx és az SP-n kívül másba ha nagyon nagyon nyomos érvek szólnak mellette. Rég volt ilyen, hogy ennyit megy vissza a számlám.

Lehet helyre hozni.

#642697 Dénes Előzmény: #642668

Mindig nehéz ha az SP mindenkori maximumán van. Most végre egy kicsit eljött, de csak kicsit.

Long nehéz dió, esés meg kérdés meddig, de nem nagyon hiszek nagy esésben.

Így marad az esésekben, long. Most is.

#642665 big-ebuy Előzmény: #642659

nekem is több a shortom,de pici longokat is nyitottam nap végéig figyuzom,aztán ha kell stop a longra 90alatt esne el sp,az tuti amit bead 20!% téved ha max átírják..:)

cci nézem 1h,15 minen...... de short jel él még,most ellenne is megyek,előbb -utóbb beesik

cacot longoltam meg,sp ellen,de van több pozi

#642659 Borska Előzmény: #642641

tisztelet és főhajtás az indikátorod előtt :) amióta beirtad hogy beadta, a dax esik ....

ügyes!!!!! grat