mit mit
az srv szöveget
nem érti?
Vagy esetleg Mexikó . Escobar magyar hangja Viktor, Guzman magyar hangja xy. Hol vagyunk , már én sem tudom.
Meginog ez a "bizalom" akkor annak komoly következményei lehetnek. Ezzel játszanak.
wazz
azt írtam h pénteken mindenki adta.
főleg uni és otp.
mit nem lehet ezen érteni ?
ez mondjuk igaz
és a választásokig az is marad
ebben nem kétekedem
Az a nagy veszélye ezeknek a dolgoknak, hogy egy-egy gazdasági szereplő mikor egy adott országban ténykedik felméri a kockázatokat.
Nyilván más kockázat egy Afganisztánban , Mianmarban , Dél Szudánban ügyködni, mint egy EU-s tagországban.
Viszont ha banánköztársaságos módszerek napirenden vannak ez felülírja a dolgokat.
El kellene dönteni, hogy mi most Kolumbia felé tartunk vagy hová?
lassan az egész ország ez a kategória....
kicsit fira volna ha csányi adja otp meg veszi
nem?
ez olyan t-kategóriás stílus
ma reggel korán equilor szórta.
de nem figyelem.
ma.
sztem ma spekik adnak vesznek.
még nincs piacon csáyi pakkja.
aki MP-vel eddig szövetkezett, mind ráfaragott....semmi eredmény nem lett, bár a legtöbbet az MP fizette rá, mert az "előnyös" szerződések miatt szinte csak költsége volt...
köszi..de otp is mint eladó? unicon keresztül adott el csányi..lehet még szór..
otp közgyül felhatalmazta otp-t srv-re
a pedagógusok öntudatosak ;-), őket nem lehet megvásárolni holmi életpályamodellel és fizuemeléssel...:-)
p
unicreditbe
eladó
és otp
de nagyjából aztán mindenki
"Kizártnak tartom, hogy Csányinak ne lettek volna meg a pontos információi arról 1-2 nappal korábban, hogy Navracsics meg fog szólalni szerdán devizahiteles ügyben...."
de nem tudjuk mi megy a háttérben..esetleg nyomásgyakorlás..előrehozott nyilatkozat..a fidesz írtózik a nagy bánságoktól..vagy kiskirályoktól..otp finanszírozza csányi befektetéseit..egyesek szerint már-már házibankja volt időnként.
ha 9 pedagógus nem elégedett a béremeléssel akkor szavazzon azokra akik nem emeltek nekik hanem vágtak .... elmennek ám a jó büdös francba.
Ursi volt meghatározó vevő pénteken? esetleg ma? vagy meghatározó eladó?
Azért akik maradnak nyernek is a bolton... magyar posta fiókhálózatát pl....azaz ha ügyet akarsz intézni, nemcsak a helyi kis fiókban teheted meg, hanem országosan, bármelyik fiókba besétálhatsz....nem kicsit értéknövelő ez... cserébe megszűnik a kiskirálykodás...az is csak a saját fiókban.... nem olyan nehéz dilemma ez...Heti válaszban van erről egy cikk, elég jól leírják, hogy miről van szó...
Ahhoz, hogy magyar kézben legyen a bankrendszer fele, nem kell az OTP-t államosítani... tehát aki erre játszik, az szerintem csalódni fog...
Kizártnak tartom, hogy Csányinak ne lettek volna meg a pontos információi arról 1-2 nappal korábban, hogy Navracsics meg fog szólalni szerdán devizahiteles ügyben....