Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#642085 Spade Előzmény: #642077

jah meg ott van dohányzás és trafik ügy, van legalább 2 milla dohányzó, ha mesterházi beigéri majd h eltörli rögtön indul 2 milla szavazatról, és úgy tűnik h a pedagógusok se elgedettek azzal amit kaptak kb 10-ből 9 nem az. Aztán a felsőoktatással elégedetlenkedők. Szépen morzsolódnak le a százalékok. Asszem ideje lenne befejezni az ilyen kreativoskodást.

#642084 banyaiz Előzmény: #642081

Persze lehet a borsodi cigányok felzárkoztatásából is pénzt kivenni, lenyúlni a nekik juttatott támogatások egy részét egészét így úgy, csak az egy piszkos munka mindenféle macerák apró pénzért.

Dohány, vagy földek esetleg bankok az mennyivel jobb biznisz, nem kell annyit vesződni apróért. Kb ez látszik persze nagy nemzeti dumákkal lefedve.

az sem kizárt amelyik ba…

#642083 Ibiza

az sem kizárt amelyik bank "helyett" kifizeti az állam a károkat cserébe tulajdonjog részt vagy felügyeletet szerez az..rémisztő gondolat..de előfordulhat..

vannak manyupos részvények esetleg most csányitól vették..tán molnál is van OTP? mintha részvénycsere lett volna..mert OTPnél van mol..

Vagy otp molrészvénnyel megváltja..

#642082 banyaiz Előzmény: #642081

Az egészségügy fellendítéséből mit lehet lenyúlni abba pénzt kell tenni , nem kivenni. :)

Vagy a borsodi cigányok felzárkoztatásából hogyan lehet lét kivenni? Látod ezért nem annyira népszerű témák ezek .

Egyszerűség. Tolcsy nem beszélt butaságot. Egyszerűen szomjasak, ennyi.

#642081 Spade Előzmény: #642073

nem ebben kéne kreatívkodni, hanem leírtam legalább 10 ötletet a cigány reevangalizációtól pápai segítséggel,az oktatási felzárkóztatásig, tabletísítéstől az önkormányzati rendőrségig. a hátrányos helyzetű borsodi adóparadicsomtól az egészségügy fellendítéséig az egészségügyi turizmus fellendítésével. Ezekből lóf.sz se történt meg pedig rengeteg máshol működő ötlet van benne. Nem a működő dolgokat kéne szétb.szni, hanem a nem működö területekre koncentrálni és ott csinálni valamit mert a 3 év alatt ezeken semmi nem történt

#642080 w_ee_d Előzmény: #642076

A Takarékszövetkezeti Bank által értékesített 333 876 darab papírt 4227 forintos átlagáron adták el, tehát ez a csomag már a nagy pénteki felfordulásban talált új gazdára.---mfor-os cikkből

elvileg ennél az átlagnál nem lesz feljebb egy ideig...Ha igen,akkor blfszok ,hogy adták!! :)

hogy mi lesz az alja,talán szerdán könnyebben tippelhetünk majd...

#642078 banyaiz Előzmény: #642072

Takszövös dolog amit át akarnak erőltetni lényegében azt jelenti, hogy a jelenlegi tulajok vagy bólintanak mindenre amit a központi bizottság kitalál, vagy a másik lehetőségük kiszállni a buliból. Szerény.

Aztán majd lehet szétosztani a haverok között. Építeni nem sikerül a már működőt kell lenyúlni.

Kell hozzá egy fedősztori mint az 50%-ban magyar bankrendszer. Vagy mint a dohánynál a kiskorúak védelme stb.

EGyszerű logika. Szomjasak egy kicsit. :) Egy gondjuk van vannak törvények, alkotmány, EU , választások, ezek zavarnak be a játékba, de úgy félresöprik a dolgokat.

#642073 Dr. ursi Előzmény: #642072

nem jár rá az agyad az enyémre.

korszakalkotó ötlet pedig.

at topikban egész pontosan vázolva van az alapja.

nagyon benegatívosodtál.

így nem lehet kreatívan gondolkodni.

ha mindennnek azt a végét nézed hogyan lehet elbaszni el lesz baszva úgy szar ahogy van hülyeség az egész stb.

ha ez az alaphozzáállás akkor nem fogod meglátni az értelmét.

konstruktivitás, kreativitás, hova lett ???

#642072 Spade Előzmény: #642057

én nem értem h miért kéne az otp-t átvenni, magyarnak számít mert a menedzsment magyar és a modern részvénytársaságokban szórt struktúra esetén ez számít. de sztem a takszöv törvényt az AB ilyen formában elkaszálja majd, jó esetben felfüggeszti márciusig, mint az átvilágításit. Ha a deviza mentési jogszabályt elhibázzák azzal is ez lesz. Sztem ezzel az egészel olyan palackot nyithatnak ki amiből a 2002-es vereség néz vissza

Re: ............:)

#642071 banyaiz Előzmény: #642016

Nem egy dohánykoncesszió ez a bank téma, vagy a játékgépek betiltása. Kicsit több szálon kötődik a gazdaság minden részéhez.

Ilyen ügyekben így eljárni? A mesében sincs.

Látom Sándor pénteken is szórt. Kutya legyek ha értem mit csinál. :) Ha adni akart miért nem szórta ki csütörtökön ezt is? Az egyértelmű volt a hírre, hogy ennyit adott esni fog, erre péntekre is hagyott egy szép csomagot. Ha az volt a cél minél jobban leverni sikerült. Nem értem a dolgot.

#642070 Ibiza Előzmény: #642066

a műtét februárban volt..tehát szerintem butaság..

itt sztem egy jóárasítás van..5k -900Ft a hitelesek terhei..ha 100%-ban a bankokra nyomnák..fidesz soxor használja felreppent egy maximumot..utána kompromisszumot köt..a felét átvállalhatja az adós a felét a bank..esetleg állam is beszáll..

#642068 Euroman Előzmény: #642066

magyar kardiológusok kiválóak, ez nem kérdés...nem lehet, hogy olyan komplikált műtét volt, ami itthon még nem megy? bár a Te verziód is hihető...aztán egy ilyen dubravszki-fél phaszt tesznek oda...vagy egy cöf-.ös állatot

vagy csökken az eladói n…

#642067 Ibiza

vagy csökken az eladói nyomás és elindul a 4600irányába..egy kormányzati nyilatkozat is betehet mindkét irányba..tiszta lutri..ilyenkor sztem TA az erősen a múlt..lejátszott meccsre fogadunk.

Egyébként nagyon furcsa,…

Egyébként nagyon furcsa, hogy mennyire nem olvassátok el a híreket. Az MNO ugye azt állította, hogy Csányi komoly szívműtéten esett át Németországban, magyarán szólva a legteljesebb titokban.

Ugyanakkor szerintem még írtam is valamikor év elején, hogy milyen sz@rul néz ki, és ez így most egész szép egészet alkot: Egy ideje már nem is nyilatkozgat, csendben is van. És a legfontosabb hír az, hogy az OTP nem cáfolta a műtétről szóló részt! Vagyis az EÜ állapottal kapcsolatban nem jött ki cáfolat, ami igen sokat mondó, mert ezek szerint igaz, és eleve azért csinálták a műtétet Németországban, hogy ez Magyarországon ne legyen hír.

Merthát, azért abba gondoljatok bele, hogy mi történt volna, ha Csányi mondjuk meghal akkoriban. Az OTP akkor is megzuhant volna, sőt még jobban, mint most, egyszerűen azért, mert fejetlenséget érzékelt volna mindenki, sőt mi több, éppen arra jött volna rá mindenki, hogy valójában az OTP a kézivezérelt bank, méghozzá egyszemélyi vezetésű.

Onnantól, hogy Csányi nem lenne ott, teljesen kiszámíthatatlan lenne az egész, ha tehát vissza KELL vonulnia, akkor azt csak így, ilyen tempóban lehet megtenni, hogy ne pánik legyen az esetleges halálhírére.

Muszáj átadnia a vezetést.