sztem nincs.
4 órás: Tegnap elakadt a 8350-es szinteken és azóta is itt toporog kisebb ingadozások közepette. Ez a szint már korábban is gondot okozott a piacnak, így nem meglepő, hogy "gondolkodik" egy keveset merre is folytassa. Az indikátorban mutatkozó divergencia a lendület csökkenését jelzi, de más nem utal még fordulatra. Egy lendületes gyertyával folytathatná felfelé amennyiben ez elmarad a 8380 feletti kitörés behalhat és a 8300-as szintek alá térhet vissza a piac.
Dax mozgása kezd beszűkülni, na merre tör majd ki ???? :)
Újabb történelmi hozammélypont a 3 hónapos aukción
Utoljára áprilisban volt olyan erős vételi érdeklődés a keddenként megrendezésre kerülő 3 hónapos diszkontkincstárjegy aukción, mint a main (D131030), amelynek nyomán ma az Államadósság Kezelő Központ a meghirdetettnél érdemben több papírt tudott értékesíteni.
Túl nagy idegesség ezek szerint nincs a piacon.
egyelőre fel. Erős a dax. Sp ha lefordulna mégis, bár nem hiszem akkor azért lefele menne az út.
viszont dax áttör itt akkor szép felfele menet lehet még benne.
Nem szeretem mikor mindig új csúcson az sp, zavaró legalábbis nekem. Long már nehézkes, esés kis távra.
neverending LONG... Ricsi is ezt mondta
úgy néz ki elmegy ez a csillagokig
persze nekem is fájdalmas mert 250 óta short oldalon vagyok... :-(
Jó lenne egy kis esés, csorgás SP és DAx, de hát........
Ma várható adatok:
US 14:30 Chicagói Fed feldolgozóipari indexe, jún., előző: -0,3 pont
US 16:00 Használtlakás-eladások, jún., előző: 5,27 millió db, várt: 5,18 millió db
"kitekinto tree 0719" Videóelemzés kitekintő a hétre főleg deviza:
Nem igazán szeretem ezt a helyzetet. Ez van. hozzuk ki amit lehet.
Döntő lesz a hétfő délelőtt, nem vagyok biztos a visszában.
Azért is írtam, hogy érdekes lesz, mert az amcsi indexek már az egekben vannak.
Kiszámíthatatlan.
Folyamatosan 8 100-ról regél, mintha 8 080-on nem lenne egy napos rés. Ha elmegy 8 100-ig, akkor ezt is be fogja tölteni, de onnan mehet megint felfelé...
Tőzsde, FOREX áttekintés hétfő - S&P500, DAX, arany, OTP, MOL, EUR/USD, EUR/HUF, EUR/JPY, EUR/GBP, EUR/CHF 07-22