Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#641832 walex Előzmény: #641822

Megtámadta a rezsidémon. :)

Kíváncsi vagyok a story végére, de devizahitel megmentés v3.0 úgy tűnik, hogy a legfájóbb lehet a bankoknak és a magyar pénzügyi rendszernek. Továbbra se zárnám ki, hogy lesz egy-két bank, ami bedőlhet itthon, mivel maga az anyabank helyzete se túl fényes. Aztán ha nem lesz elég zsuga az OBA-ban, lehet mutogatni, hogy fúj, szemét bankok, miközben nem feltétlenül azok lesznek a hibásak.

#641823 Davenport Előzmény: #641818

Szerintem jövőhéten megint benézünk 4000 alá. Nem biztos, hogy szerda előtt, lehet utána..

Mivel nem lesz a bankok számára kedvező a döntés.

#641822 banyaiz Előzmény: #641821

sanszos. :) esetleg még az lehet, hogy hiába vagyunk a rezsicsökkentés évében nem tudta kifizetni a nemzetileg csökkentett számlákat sem, aztán gyorsan eladott 1,7 millió részvényt legyen kis apró otthon.

#641821 matgab Előzmény: #641817

Szerintem Csányi feltette az OTP részesedését arra, hogy a Videoton továbbjut a Podgorica ellen.

Meg is mondta, hogy aki nem jut tovább az első fordulóból az KÁRT okoz a magyar labdarúgásnak...

Gondolom adtak a Vidi továbbjutására 15%-ot, az a hozam jött volna a magyar labdarúgásba.

De így bukta és végrehajtják...

#641817 banyaiz Előzmény: #641808

Először Demján Takszövös története, most Csányi kiszór egy rakat Otp-t. Mindez pár héten belül. Mi folyik itt nyár végére az egész bankrendszert szeretnék bekebelezni vagy mi? :)

Egész extrém történések vannak, system error nálam mi is van most. Belecsaptak itt rendesen a dolgokba.

#641815 banyaiz Előzmény: #641809

Kétféle bejelentés jöhet vsz:

1. Csányi tovább adott. Ez nagy kérdés. Nem hiszem egyébként mert akkor a többi papírját is borította volna még tegnap. Nem a mai pánikban.

2. Otp vett e srv-t.

Az , hogy Csányi visszavette ma a tegnap eladott papírjait teljesen kizárt vsz. Ha mégis akkor az T kategóriás esemény. Elképzelhetetlennek tartom főleg, hogy azzal indokolta másra kell a lé. Ezek után visszaveszi hitelessége Orbáni magasságokba emelkedne. :) Na hát azért az durva lenne.

Sztem Csányi shortolta a…

#641807 wnprt

Sztem Csányi shortolta az otp-t, egészen biztosan visszavette olcsóbban az eladott részvények egy részét.

A hétfői kereskedés sztem emelkedéssel fog indulni.

Orbán Gábor a devizahite…

#641798 macika

Orbán Gábor a devizahitelesek problémája kapcsán elmondta: a a kormány számára érzékelhető, hogy a devizahitelekkel kapcsolatos perekben a bíróságok számára is komoly fejtörést okoznak a szerződésekben meglévő bizonytalanságok, a visszaélésre lehetőséget adó pontok értelmezése. A jövő hét elején a kormány elé kerülő anyag a Kúria legutóbbi döntése alapján arra a kérdésre keresi a választ, hogy fogyasztóvédelmi szempontból helyes volt-e a bankok, a bíróságok jogértelmezése a szerződéses pontokban. A kabinet megvizsgálja majd, lehet-e a valamilyen jogi megoldást találni annak érdekében, hogy a tisztességes szerződéses viszony irányába mozduljon el a hitelezők és az adósok szerződéses kapcsolata. A kormányzat most úgy látja, hogy ezt a viszonyt egyensúlytalanság jellemzi, a végleges döntés előtt konzultálnak a Magyar Bankszövetséggel - tette hozzá.

Az államtitkár rámutatott: nagy biztonsággal kijelenthető, hogy az államháztartási folyamatok nem indokolnak további adóintézkedéseket a második félévben. Emlékeztetett arra, hogy a tranzakciós illetékből bejövő bevételben valóban tapasztalható elmaradás, de a kulcsok változtatásával, illetve egyösszegű pótlék kivetésével éri el a kormány, hogy az előirányzattól ne maradjon el a tranzakciósilleték-bevétel összege a teljes évre.

#641795 Fornit Előzmény: #641792

"2013.07.19. 16:58

|

Frissült: 2013.07.19. 17:39

"

"jelenleg 4170 forinton jegyzik őket"

:)) Háát 16:58 körül 4250 környékén volt :)

#641772 macika Előzmény: #641769

szereti a jó vacsorát ))

egyébként buxinak is van hentesboltja

ilyenek ezek a csiliárdosok ))