Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#641767 banyaiz Előzmény: #641763

Értem amit mondasz.

Csak ha forradalmárok forradalmárkodni készülnek, és éppen akkor (nem előtte 3 hónappal , nem utána fél évvel) éppen a téma köztudatba dobása után 1-2 nappal Sanyi bá elad 1,7 milla részvényt (amire vsz részéről nem nagyon volt még példa én legalábbis ilyen volumenű dologra nem emlékszem ) 8 mrd körüli összeg.

Szóval ha ez történik az gyanús, hogy a kettő között összefüggés. Na ennek vsz nem kis szerepe volt a mai pánikban.

#641765 macika Előzmény: #641763

ahhoz képest hogy többnyire nulla azaz nulla forintért kapja a papírokat igen

azon nem lehet bukni

nemde

#641763 Előzmény: #641756

Amit eladott, az szerintem sokkal kevesebb, mint amennyivel ténylegesen rendelkezik, ha pedig jó üzlet van kilátásban, akkor így is megéri eladnia, mert többet nyer adott esetben az üzleten, mint amit veszít a gyorsban eladott részvényeken. Ahhoz ez a mennyiség kevés, hogy ezt pániknak nevezzem a részéről. Ráadásul Unicredit adta el ha jól értem, azzal ezt a volument eleve előre le kellet tárgyalni, nem csak betenni a könyvekbe, hogy "eladó ennyi részvény", szóval szerintem valószínűbb, hogy ez már tervezve volt egy pár hete, és inkább csak véletlen az egybeesés. Csak gondolj arra, hogy mennyi Csányi magánvagyona és mennyi az OTP részvénye, ahhoz képest ez a mennyiség szóra sem érdemes.

Persze megértem, hogy ijesztő, de picit túlzásnak érzem ebből azt a gondolatmenetet, amivel már megint Magyarország csődjéig fantáziálnak emberek.

Most csak a miheztartás végett írom, a legvadabb spekulációk is arról írtak, hogy a létező legrosszabb fantazmagória is "csak" a 3/4 részét vihetné el a 2014-es nyereségnek(!), de valójában a céltartalék feloldása miatt tulajdonképpen csak 1/4 részről lehetne beszélni. Na hát tudod, ez sok minden, csak nem olyan, amitől pánikba kellene esni.

Persze lehet forradalmárokról értekezni, meg pánikhangulatot generálni (egyszer be is jöhet), de abból kiindulva, hogy egyetlen más bennfentes sem ad el, és be volt jelentve a cél és tényleg ő és a Bonafarm ad el én nem látok semmi okot arra, hogy ne higgyem el, hogy tényleg fel akarnak valamit vásárolni. Most hogy mást ne mondjak, épp a hetekben jelentett csődöt a Pápa 2013(?) húskombinát, ami igazán jó falat lenne a számára és szerintem a kedvére is lenne annak a megvétele, de mivel csődben van a cég, ezért gyorsban kell a pénz, hogy megcsípje mielőtt valaki más csap le rá.

Szvsz ez legalább annyira reális forgatókönyv, mint az, hogy tudja, hogy bedönti az országot a kormány, de kétségtelenül kevésbé izgalmas.

#641760 macika Előzmény: #641757

tényleg... ))

akkor majd kiutal magának jutalomba pár 100e darab részvényt a kasszából

végkielégítésnek ))

#641757 Zotya32 Előzmény: #641755

nem veheti vissza, mert azt nyilatkozták, hogy mezőgazdasági fejlesztésre kell...

bár, ha be akarják szántani az otp-t, akkor erős ekét kell vennie :))

de, lehet ciprusi baráti lovagok álltak ma alá, és szedték össze (vissza) neki :))

#641756 banyaiz Előzmény: #641719

Semmi sem lehetetlen, de furcsa, hogy éppen most ad el ennyit, furcsa egybeesés lenne ha nincs köze a forradalmárkodáshoz.

Legvalószínűbb verziónak azt tartom, hogy olyan dolgok is felmerülnek javaslatként ami kiverte nála a biztosítékot. Aztán öntött egyet. Mert ha ezt előre tudja akkor hülye lett volna így adni, napi 100 k-kal 2-3 hét alatt kiszórja aztán annyi mert kell neki egy beruházásra.

#641745 Csusza Előzmény: #641742

4200, rendkívül vérszegény érték. Még mindig nem mertek előjönni a vevők. Beszariak, pfujj...

#641738 Csusza Előzmény: #641733

Igen, talán. Persze nem bánnám, az erősítené a 4400-as záró elképzelésemet. (Amiből azt hiszem, semmi sem lesz... :-) )