Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Hazai" bankok

Re: nincs cím

#645405 walex Előzmény: #645323

Igen, mivel utalok szinte mindig, ezért ez a módosítás még bőven belefér. Azt hittem, sokkal durvábbat lépnek.

ATM kp. felvételt el kell felejteni, az mocskos drága lesz/lett szinte minden banknál.

Egyes megtakarítási számlák szerepe meg fog nőni, ha valaki használja az eszét az ingyenes kp. felvétel és számlavezetés miatt. Persze, ha menet közben nem változtatnak azokon is.

#645393 matgab Előzmény: #645323

nem értem ezt a hőbörgést...

A hiteleket, amiket felvettünk vissza kell fizetni, vagy államadósságunk úgy elszáll , mint a pi.csa.

2 mód van rá:

1) gazdaságot felpörgetve megpróbálni kinőni az adósságot. Ez ment 98-02 között. De ezt most nem engedte sem az EU, sem a világgazdasági gazdasági helyzet.

2) Több adót kell beszedni.

Sok megoldás lehet, de a végén a zemberek fogják kifizetni.

Ki fogja fizetni, csak az a kérdés?

1) Akinek bejelentett munkája van?

2) Mindenki?

3) A szociális támogatásokat vonják meg?

4) Cégeket próbálják megsarcolni?

A legigazságosabb az, ha olyan tételek után kell adót fizetni, ami legjobban tükrözi az emberek jövedelmi helyzetét. Tehát ÁFA (ezért jó, hogy magas a szintje), vagyonadók (ezt politikai oldalról kilőtték), vagy pénzforgalom után (persze itt a cash forgalom felett eltűnik az állami kontroll, ezért azt még jobban meg kell adóztatni, hogy az emberek fehéríteni kényszerüljenek a gazdaságot.

A nyugdíjasoktól még bőven lenne mit elvonni, csak az a választási törvény radikális átírása nélkül (annak legyen szavazata, aki több adót fizetett be 4 év átlagában, mint amennyit kapott) politikai öngyilkosság. Ebbe meg az EU pofázna bele, hogy nem lehet.

Cégeket nem lehet tovább adóztatni, mert elmenekülnek.

Én is szívok , mint mindenki ezekkel az adókkal, de inkább legyen 0,3% tranzakciós adóm, mint 40-50%-os SZJA-m, és utána meg a papíron minimálbérért dolgozó vállalkozó röhögjön a pofámba a luxusautójából, hogy mekkora királyság, de lehetne jobb is...

Sajnos, szopunk, de a másik lehetőség meg az államcsőd lenne. És ne essünk tévedésbe, az államcsőd esetében megintcsak a termelőeszközöket nélkülöző, fogyasztó, megtakarító lakosság szívná a legnagyobbat.

#645322 walex Előzmény: #645320

Mondjuk nem tudom, ki az, aki sok kp-t vesz ki egyben fizikailag.

Jobban átnézve, csak az Online csomag éri meg a CIB-nél szerintem, Classic kukázható.

#645319 walex Előzmény: #645315

Majd ősszel támad a rezsidémon megint, aztán majd a gázszolgáltatók még több levegőt fognak belenyomni, amikor már így sincs semmi fűtőértéke.

CIB Internet kártyával 1…

#645317 walex

CIB Internet kártyával 10 Ft lesz egy vásárlás 0 helyett. Ami viszont mocskos drága lesz, az a CIB Classic számla. Bőven megéri mindenkinek áttérnie arról Online-ra.

ATM kp felvét is combos lesz, 799 idegen ATM-ből (500 helyett), saját 321-> 519.

#645314 walex Előzmény: #645313

Majd a pénzügyminiszterek ásza, Varga Mihály megoldja kiadáscsökkentés helyett, hogy ne egyszeri legyen.

#645308 walex Előzmény: #645305

CIB Online szerintem még mindig benne lesz az emelés után is a 3 legjobb számlacsomagban.

Holnap lehull a lepel a …

#644585 walex

Holnap lehull a lepel a CIB-nél is, hogy mit emelnek és mennyire.

#644533 Előzmény: #644526

Korlátlan, inclusive e-mail és e-mail és SMS kombót.

#644442 Előzmény: #644357

Azt szvsz eddig is felszámították, a Citi-SMS nem volt ingyenes eddig sem.

#644357 Pyxis Előzmény: #641402

Most látom, hogy a napokba a Citi felszámolt az SMS-ért júniusra 440 Ft-ot.

#641705 Előzmény: #641402

Ha pedig megnézed azt, hogy ehhez a csomaghoz gyakorlatilag ingyenesség is csak alig kapcsolódik, akkor máris láthatod, hogy valójában sok pénzért nem kapsz semmit. Aminél pedig az ingyenesség már számottevőBB (de nem az!), ahhoz pedig teljesen irreálisak az elvárások.

Ezeknél a Citi féle "új 0Ft-os számlacsomag" sokkal jobb, ráadásul összehasonlíthatatlanul könnyebbek a feltételrendszerei.

#641700 Előzmény: #641399

Hát ezt írtam én is, egyébként pedig van még egy III. feltétel is a maximum számlacsomaghoz...

#641349 Előzmény: #641095

Namármost én megnéztem azt is, hogy ezeknek a csomagoknak mi a feltétele, és egyáltalán nem olyan egyszerű, mint aminek látszik, illetve a valóságban egyáltalán nem hangzik olyan jól az egész, mint elsőre. Ugyanis olyan feltételrendszer van ezekhez a csomagokhoz, amelyek szerint milliós tételben kell vásárolni (maximumnál például 15/30 millió) K&H kötvényeket, alapokat, életbiztosításokat, ami önmagában megkérdőjezeli mind az ingyenességet, mind az egész rendszer hasznosságát. Nekem például ilyen feltételek mellett biztosan nem éri meg az "ingyenesség".

#641229 walex Előzmény: #641210

Igen, eddig egyértelműen K&H tűnik alternatívának.

CIB-re azért még kíváncsi vagyok. 0 eddig az utalás, csoportos beszedés Online csomagban. Ott egy 1:1-ben áthárítást egyelőre nem tudok elképzelni (túl nagy lépés lenne), esetleg 2 lépcsőben lépik meg vagy a fene se tudja, 11 nap múlva kiderül.