technikailag tökéletes füles csésze épülőben
Szvsz az igazi vicc az, hogy nem lehetetlen (sőt a mennyiség miatt kifejezetten valószínű), hogy tényleg fel akar valamit vásárolni, kellett a pénz, és ezért ad el ennyi részvényt - és tényleg ennyi az egész történet.
Vagyis, lehet, hogy egyszerűen csak túl van dramatizálva az egész, ahogy az Magyarországon szokásos. Igazából a kérdés az, hogy amikor eladja, amit el akar adni, és persze a bepánikolt kisbüfik is eladják a pánikhangulatra a részvényeiket, akkor milyen pozíciók lesznek, mekkora vételi és eladási hangulat lesz.
A záró ma érdekes lesz... Kötelező mozi :)
Napi range: 4590 - 3950
Ennek a közepe: 4270
Nem gyenge ez a felfelé kör sem.
Közelebb van a csúcshoz mint az aljhoz majdnem limit után.
találgatunk itt mi lehet, de jövő héten talán okosabbak leszünk, ha meglesz a nagy bejelentés.
Sanyi pozíciója azért ravasz mert van átváltható kötvénye egy rakat. Azzal fejből nem tudom mennyi részvényt tud szerezni de milliós tétel az is emlékeim szerint.
Meglepett engem ez a lépése ennyi részvényt eladott. Nem csoda ilyen kereskedés lett ma. Ekkora pánikot rég láttam. 3950-es alj . Annyira ráálltam már erre a napi 100 Ft-os mozgásra kb, rég volt ilyen mint ma.
Nehéz elképzelni, hogy Sanyi bá' szinte OTP pépőr nélkül maradjon.
A mai nap 2 dolog lehet szerintem:
1. A fiúk valami igen durva megoldást találtak a devizahitelekre 3/4 évvel a választások előtt, ezért Sanyi bá' kitárazott, mert úgy is lesz ennél sokkal lejjebb, ha azt meglépik.
2. Ahogy más is írta, erőfitogtatás.
:DD
A 3600 ok ( ami szerintem 2600), de a teteje 9000..))
Á, 3900-6000.
;-)
Tudom, súlyos, főleg, hogy még komolyan is gondolom. :-)
Pontosan erről szól ez, semmi másról, szerintem is.....most erőfitogtatás megy innen is, onnan is, ezerrel, csak ezzel megint az a baj, hogy nem azok szívnak, akiknek kellene....
Viszont, ha a vezér vissza akarja venni a pakkot, akkor......lesz ez még lejjebb....
Hát én most úgy látom, új sávba került Otika.
3500-4200 ???
Próbálta felhívni a figyelmet arra, hogy azért mindennek van már határa.
Pusztán nevelési célzattal, van a vicc tudod nem vak a ló csak bátor. Ráillik erre a témára. :)
Néhány ilyen Csányihoz hasonló figura megunja a Ft, kötvény, részvény piacon a banánt , egy Templeton és hasonlók és nyomnak egy ilyen kitárazást. Aztán kecsege politikusok a 2/3-ukkal handabandázhatnak.