Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#641632 Dénes Előzmény: #641626

itt csak a méret a lényeg és a kérdés.:)

Volt néhány hete, hogy hasonló helyzetben longba szálltam három lottal és 30 pont után büszkén eladtam, na utána még 120 pontot ment fel..:)))))) Már nem voltam büszke......

#641630 Kissherceg Előzmény: #641626

wow mi volt itt, sajna reggeli dax longot visszavontam, így az nem teljesült... shortot meg 1en kiütötte a profitvédő...

#641626 Dénes Előzmény: #641619

támaszokon, pivot szinteken felpattanások szinte biztosak, pláne ha az sP is hasonló helyzetben.

30 pont 39 dollár nem valami nagy nyeremény, de hát 30 másodperc alatt.

Ha már nem shortban vagyok, most már nem szállok be shortba.

#641623 Dénes Előzmény: #641613

na ez jó három lottal. a fenébe

hoppp stop ki is verte, így 3*10 pont hozva, nem kellett volna ennyire felhozni.

#641619 Borska Előzmény: #641613

én ma nem erőltetném a longot......

hacsak usa megint meg nem rántja a dolgokat, de szerintem inkább 8240 kerül célkeresztbe ma délután

#641600 Ricsi Előzmény: #641594

hogy dögöljön meg, vetetett velem 36-on, mert 86 volt az alja, erre visszajön...

2 napja szopóágon vagyok...

#641537 Dénes Előzmény: #641532

lehet, mert lassan a dax eléri ahol megpihenhet, de azért bármire képes.

7420-8550 ig ment fel korrekció nélkül most nem rég.

http://www.portfolio.hu…

#641532 Borska

http://www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/nagy_bejelentes_kinaban_liberalizaljak_a_hitelkamatokat.5.186886.html

ami pillanatnyilag jónak és örömködtetőnek tűnik ,az valójában egy újabb jel a fordulóra, múlt heti kínai kommentek amelyek elfogadták az idei 7% emelkedést és nem kívántak érdemben tenni semmit ,ezek szerint semmisek, bepróbálkoznak az élénkítéssel, és a monetáris lazítás a yüan árfolyamára is kihat, kezdődik a valuta csata, az dollár kintlevőségük értéktelenedése (usa nyomda miatt) kötelező jelleggel a nemzeti valutájuk inflálását fogja okozni, így védve saját pozijukat, ez egy ismételt nagylélegzetvételű fújás lesz az amúgy pattanásig feszült pénzügyi lufiba, amit megrágják és végig gondolják a piacok ezt megindulhat a forduló....

....kell az a szikra, az az aprócska tüske és gyönyörű forgalmas napok elé nézhetünk

#641510 Dénes Előzmény: #641503

OTPn gondolkodtam. Mi van ha az állam akarja a mancsát rárakni.

Ami nem lenne rossz, de az árfolyam összeomlana.

Csányi dolgot továbbra sem értem, ráadásul az összes bank közül ők vannak legkevésbé érintve a deviza adósokkal. Nem elégit ki a magyarázat mire kell neki a pénz és a ha nem értek valamit akkor idegesít. (ezért vagyok sokszor ideges) :)

Várok az otp beszállóval. Lehet aztán jövő héten már száguld fel, de én várok.

#641503 Dénes Előzmény: #641495

Dax 40 pontja 2 lottal és csak 2 perc alatt nem is lett volna rossz, de hát kihagytam.

Pedig az olaj is mutatta, hogy nagy beesés nem lesz.

Na mindegy.

Ránézek az olajra, aranyra, devizákra és még egy vagy két kötést teszek aztán ennyi a hét.

Nem volt rossz, főleg az eleje.

#641501 Dénes Előzmény: #641495

Ma reggeli SP vételt is adtam végül (az kicsivel jobb). Nem sok, de nem is kellett volna megvennem.

Mint mondtam nem szeretem az SP-t, így ritkán megyek bele, igaz hasznot hoz, de nem szeretem, csak.:)

#641493 Dénes Előzmény: #641492

látszik, hogy szűkül, írom is itt, hogy mozdulni fog hamarosan, erre semmit sem teszek.

Pancser vagyok, végre van lendület és semmi.

#641492 Dénes Előzmény: #641490

mozdult is fel. Sajnos nélkülem, pont előadást tartottam.

Tegnap esti 4 lot SP long viszont jó. Azt hiszem adom is. nem szeretem az SP-t.