random: Tájékoztatjuk, hogy 2013. 07. 19-én, 4000Ft elérése esetén a TDT vételi pozíciók nyitását felfüggesztjük.
random: Tájékoztatjuk, hogy 2013. 07. 19-én, 4000Ft elérése esetén a TDT vételi pozíciók nyitását felfüggesztjük.
szerintem ma bemegy 4000 alá.. amerikaik is felkelnek aztán dörzsölik a szemüket :)
Ha így folytatódik, ma kell befizetnem, hogy hétfőn nyitóban kapjak, gondolom igen alul fog nyitni, aztán felfelé. Mindez akkor igaz, ha kiakad -15%-on szerintem
még vették 5k fölött ...
nem volt jó az 5k fölötti eladás.
á, nem.
kevés volt a nyerő.
még több, még több, harács, harács, harács.
most meg bukta van.
nem kicsi.
pár hete még 5050 környékén kapkodtak érte a bennfentesek... :))
pihen az otp, megállt a kereskedés a bét-en :))
tiszteletből nem üzletelnek mással sem :))
netán tényleg most ebédelnek a brokik :))
Jah :-))) egy gyors 10 perces ebéd belefér :_))) lehet lemegy -15 % -ra még ma....már évek óta nem láttunk ilyet.
Még annyi a dologról , hogy forgalma van és hasonlít kereskedésre ami ma van benne.
Egy problémám van vele, hogy ehhez egy ilyen orbitális paráztatás kell, hogy ez kialakuljon.
Ha kérhetném akkor a gazdaság pörgésével hozzuk létre ezt az állapotot a tőzsdénken. Lehetőleg a részvényárak emelkedése mellett. De ezt csak ilyen álmodozás jelleggel említem meg.
...
Egyébként annyira tipikus a dolognak az intézése. Bedobnak egy hírt, de nincs még mögötte tartalom (legalábbis nyilvános tartalom) . Erre a piac ráparázik, nem is kicsit.
Nem lehetne ezt úgy intézni, hogy bejelentés róla pontos tervvel, hogy mi is lesz?
Nem tartom normális dolognak. Ez kb olyan mintha Bernanke benyögne egy olyat, hogy QE3 végét tervezzük, de részletek 1 hét múlva.
Aztán amíg jönnek a részletek a piac 0 alá esik. Ha ezek normálisak.
Pofon része az látszik a piacon. A megoldást még nem látjuk. :)
1000 mrd-os a számla, ki állja ez a nagy kérdés.
Mert az, hogy a probléma felszámolásának a gazdaságra nézve vannak előnyei az egyértelmű.
Csak van ennek egy kis költsége amit valakinek állni kellene mielőtt a nagy pozitívumok utolérnek minket.
támasz zóna