Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#641449 banyaiz Előzmény: #641444

Azt el tudom képzelni, hogy tervezte ennek a lóvénak a felhasználását és jött ez az újabb forradalom úgy döntött, hogy akkor ezt nem részvényben nézi meg mivel hamarosan kp kell.

De a Bonitasos részvények? Azok szerintem ott részben fedezetek lehetnek hitelek mögött, legalábbis 2008-ban azért kellett variálnia mert csökkent a fedezeti érték nyilvánosan mondta is ezt Molt adott el stb.

Szóval ha azok még mindig hitelek mögött voltak és eladja hát ahhoz azért nyomós ok kell vsz.

#641448 Zotya32 Előzmény: #641441

no, van neki egy nagy mez.gazd cége, úgy is az a jövő, inkább teszi oda a pénzt, mint hagyja negyedelődni a forradalmi harcban a devizahitelek ellen... kíváncsi vagyok mikor jelenti be, hogy elhagyja a bankot, és inkább a mezőgazdaságnak meg a nyugdíjas éveinek él.

most jutott eszembe. ez…

#641446 Dr. ursi

most jutott eszembe.

ez a jóember annyira kiszállt a papírból h nagyon.

ez nem eccerű devalapú hitel megoldás dolog.

lehet h alkalmazni fogják a pár hónapja megszavazott törvényt miszerint az állam bármely hazai tul bankban tőkét emelhet ? :o)

#641445 banyaiz Előzmény: #641441

Bonitas is eladott? Hát ez gáz. Komoly az ügy nagyon ha ilyen lépésre szánhatta magát.

#641444 Spade Előzmény: #641427

Állítólag mezőgazdasági beruházásokat tervez, mondjuk van néhány csódbement hús-mezg üzem amit ócsóért megvehet. A földtörvény összeállt lehet beruházni. Meg az is lehet h most fizet a kötvényekért amit bezsákolt tavasszal a többi igazgatósági taggal együtt. Aztán a f@sz tudja az igazi okot...

Az csak akkor derül ki ha tényleg vesz valamit, gondolom azt is megírják.

11:55 Beruházások finans…

#641441 macika

11:55 Beruházások finanszírozására kell Csányinak a pénz

A részvényeladások okait firtató kérdésünkre az OTP sajtóosztálya elmondta, hogy Dr. Csányi Sándor és vállalkozásai hazai, elsősorban agrár- és élelmiszeripari beruházások finanszírozására csoportosítja át a július 18-án értékesített OTP Bank részvényekből származó bevételt.

Az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója július 18-án, tízezer darab részvény megtartása mellett értékesítette a személyes tulajdonában lévő OTP Bank részvényeket. Ezzel egy időben a Bonitás 2002 Zrt. (mint Dr. Csányi Sándor minősített befolyása alatt álló társaság) értékesítette a tulajdonában lévő OTP Bank részvények jelentős részét.

#641440 walex Előzmény: #641430

Ugyan már, nemet mondtunk az ingatlanadóra! Az, hogy egyes fideszes önkormányzatok ma kommunális adót vetnek ki, arról az elmúltnyócév tehet.

Ingatanadót pont nem kéne bevezetni. Már hülyére vannak adóztatva az emberek, ráadásul adózott zsetonból húzták fel nagyrészt, ez akkora öngól lenne nekik, mint a huzat.

#641439 banyaiz Előzmény: #641427

Nem jellemző rá, hogy ilyen rövid mozgásokra játszon.

Csak azért itt van néhány dolog ami rajta kivülálló. Egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ő azt most tudja, hogy mi sül ki ebből az újabb forradalomból a végén. Még lehet Viktor sem tudja. Találgatás persze.

Ha olyan ütést kapnak a bankok ami Otp-nek komolyan fáj, akkor abba a többi kb megnyekken. Szóval nem egy olyan egyszerű téma ez vsz. Sok minden lehet még ebből.

#641438 Dr. ursi Előzmény: #641430

marhaság.

az ált. ingatlanadót már bevezette libajnai ! - ha nem emlékeznél ! - alkotmánybíróság kaszálta el.

a fidesz nem fog iylet bevezetni.

eccerűen forintosítani fogják valszeg 180-n a hiteleket, pontosabbana törlesztőket.

általánosan.

úgy mint horvátoknál.

sztem ez lesz.

tipp.

tartalék lehetősvé teszi hiszen a hitelek visszafizetésével főleg imf lecsökkent és lecsökken a dev kitettsége országnak ezért nem kell akkora tratlék, ebből vált le ahogy tette eddig is mindent forintból fizetett.

mit nem lehet ezen végiggondolni ??? te annyira nem v hülye h nem tudj hatásláncokban gondolkodni.

#641433 TrendMan Előzmény: #641427

Nem tudom, valamely elemzésben azt olvastam, hogy ez a csomag kb. 900 Ft-ot 'ér' lefelé.

Azaz kb. 4200-ig mehet lefelé.

Csányi lehet, ott majd visszaveszi?

#641430 Ricsi Előzmény: #641427

Az én teóriám szerint a hitelektől meg kell szabadulni, mert be akarják vezetni az ingatlanadót. Így az emberek nem a banknak fognak fizetni mondjuk 50K-t havonta, hanem az államnak 100K-t évente. És nem is szólhatnak semmit, mert hatodolták a befizetéseiket.

#641428 Ricsi Előzmény: #641423

Most miért mondod???

Ha nem pörgetnék, a többi jogszabály miatt már régen leállt volna.

#641427 Zotya32 Előzmény: #641422

nem hinném, hogy 3-400 ft esés miatt adta volna el ekkora tételben a papírjait... vagy kiszáll a bankból végleg (vezetésből is), vagy kapott infót viktortól, hogy most jön az igazi forradalom, ami elsöpri a devizahiteleket...

#641423 TrendMan Előzmény: #641412

Jelen helyzetben a

"belső gazdaság pörgetésére megy"

kijelentés kicsit olyan, mint a Gyalog Galoppban a felkiáltás:

- Ott van a szörny!

- Hol? A nyúl mögött?

- Nem! A nyúl!!!

#641422 banyaiz Előzmény: #641405

Hát én arra nem vállalkoznék megtippeljem hol fog ezt tartani ez 24-én.

Kérdés az is , hogy előtte mondanak e vmi konkrétumot az illetékesek.

Nagy feszültség, erre rátett egy lapáttal Csányi eladása ebben a szituban.

Gondolom úgy világszerte várják egy páran, hogy mennyi is a matek, mit akarunk pontosan . Addig idegrángás. 5100-ről estünk. Cirka 800 Ft eddig. Az kb 15-6%.

Azért attól, hogy egy újabb forradalom lesújt a bankra deviza ügyben még nem jött el a világvége vsz. Be fogják majd árazni vhová a döntést. Lesz itt még nagy rángás vsz, mi az alja passz, forradalmár testvéreink okosságaitól nagyban függ.