Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#641295 banyaiz Előzmény: #641290

Durva. Ebből azt a következtetést lehetne levonni, hogy ő is most értesült a tervekről. Mint Otp vezér. Komoly egyeztetés lehet(ett) az ügyben előtte ha őt ez váratlanul érte. :)

Na persze ez csak találgatás.

#641293 banyaiz Előzmény: #641283

Van még neki komoly csomagja csak az a cégeire lett átruházva. Milliós részvényszám.

Illetve az átváltható kötvényei amiket idén vett.

Viszont ez nem jól hangzik, hogy 300 k-t bedobott pont most, vszínű nem véletlen.

#641290 w_ee_d Előzmény: #641286

Csányitól semmiképp nem tervezett eladás volt ,hisz akkor eladta volna 5k-n egy hete...

Szerintem is mindenképp a várható intézkedésre volt egy reakció tőle az eladás...

#641286 banyaiz Előzmény: #641280

Tudod mikor pici gyerek voltam akkor úgy éltem meg a dolgokat vannak a jók meg a rosszak , a fekete meg a fehér. Na ez régen volt, azóta kicsit árnyaltabb a kép. Nem tudom érted e mire akarok utalni vele a téma kapcsán. :)

...

Rossz jel Csányi eladott , ő azért kb láthatja mit akarnak forradalmárkodni, ha ez volt a lépés hátterében akkor sok jót ne várjunk a pekidzstől.

#641283 Csusza Előzmény: #641279

Gyakorlatilag kiszállt az öreg. Csak fura, hogy most , ennyiért.

Valamit tud, amit mi még nem? (mondjuk ez biztos :-) )

#641280 Ibiza Előzmény: #641272

és még ott a nyugdíjpénztár ellopása..nem fárasztom magam veled..elmondom ..mintha értenéd de utána másnapra kialszod...:) bocs

#641278 Csusza Előzmény: #641275

Nem voltam tegnap, bocs, nem olvastam.

Amúgy még korábban, 4850-nél kis nyerővel elment, aminek mindenképpen kellett, bár így utólag mehetett volna több is, de nem érdekes, azok kivárják a sorukat.

Közben megöntötték még, már 4500 alatt vagyunk, kezdek vételeket élesíteni... ;-)

#641277 Előzmény: #641272

Az általad említett sztorik közül a trafik az egyetlen, amit az átlagember észrevesz és amiért morogni fog, a többi nem érdekli. Ha olcsóbb a rezsije, azt észerveszi, azt, hogy ki építi a stadiont, azt meg fel sem fogja és nem is érdekli.

#641275 Ricsi Előzmény: #641271

Tegnap kérdeztem, ha volt stop-od, nyitvatartási időben járt arra, vagy átugrott? Én vettem 750-en, ma 550-en, most már csak a 400-ra várok. Persze, ha az is meglesz, akkor előveszem a 3 900-as dumát :D

#641272 banyaiz Előzmény: #641265

Hmm ebbe az elméletbe hogyan illeszkednek a közgépes, dohányos, földes , médiás , focis stb stb sztorik? :)

Ha csak annyiba kerülnek a srácok amit az általuk okozott tőzsdei mozgásokon fognak a haverok (persze ez tiltott dolog pszáf stb :) akkor még nagyon olcsóak lennének. :)

Tegnap nem voltam, nem i…

#641271 Csusza

Tegnap nem voltam, nem is láttam semmit.

Derekasan megöntötték. Most nézem, hogy mikor lenne érdemes veszegetni. Innen már valószínűleg meglesz a 4400 környéke. Legalább Ricsi is vásárolhat. :-)

(Én meg a változatosság kedvéért indíthatok egy brutál longot... )

#641268 Dénes Előzmény: #641261

Vagy csak tényleg ráterhelik a 100% ban lakosság helyett, ami addig volt divat 20 évig.

Tehát nem a szaros otp részvény áll a háttérben, hanem politika és több százezer ember megmentése és egy végső gazdasági megoldás erre...

Azt, hogy mit kap vissza a Fidesz, nos jövőre kiderül, nem mindenki az otp részvény árfolyamán keresztül fog dönteni, MERT ott lesz emlékeiben a 2002-2010 gyönyörűséges 8 éve is......:)))

Javaslom Ne politizáljunk itt ! (annak kiélésére javaslom a népszabi vagy a népátszabi internetes fórumait) TŐZSDE !!!

#641266 banyaiz Előzmény: #641261

Hát hát nem éppen felfelé kezdett ma sem.

Nem túl jó együttállás ez, hogy Usa csúcsközel Ath tegnap, ez pedig 10%-os pofon, itt lebeg még pekidzs fejünk felett, Usa is azért benne van egy esés bármikor 200 naposra.

Mi itt vagyunk már 200 napos közelében. Mi lesz ebből?

#641265 Ibiza Előzmény: #641261

a libsikomcsik szétlopták az országot és adópénzeket..zsizsikek szívták az ország vérét..

az infók esetén a piac fizeti ki a támogatókat..kicsit más..az átlagembert ez nem érinti..

#641261 Racional Előzmény: #641254

"valakik jól akartak keresni a nyárra.. ezért dobták be a bankokra hárított teljes költséget..sztem a fidesz infókkal fizet.."

én már vagy egy jó éve így látom, és vissza kapja a választásoknál

#641254 Ibiza Előzmény: #641250

csak a célár rossz volt..5300felett már benne van az 5600..

http://stooq.hu/q/?s=otp.hu&c=1y&t=l&a=lg&b=0

én nem TA-zok..csupán a grafikonon nézem aljakat tetőket..sima egyenes vonallal összehúzva..

valakik jól akartak keresni a nyárra.. ezért dobták be a bankokra hárított teljes költséget..sztem a fidesz infókkal fizet..