feltőkésíti a postát...
feltőkésíti a postát...
Komolyan, inkább adják nekem a sima és az elsőbbségi különbözetét. Sőt! Még azt is vállalom, hogy pár utcában ingyen bedobálom inkább mindenkihez. :)
:) elképzeltem most a jelenetet ahogy felapírítod Viktor levelét.
"Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy a magyar emberek pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fontos, mindennapi életükre hatást gyakorló pozitív döntésekről"
k. gyors tájékoztatás. Esemény után vagyunk x héttel. 3 mrd Ft ezekre a levelekre? Akkor még a papír, nyomtatás, akik megszövegezték stb. Értelmetlen dolognak tartom.
ez is megy a kukába a többi mellé...de előtte még miszlikekre tépem...
http://index.hu/belfold/2013/07/18/elsobbsegivel_kuldik_orban_leveleit/
kiteszem ide is, mert itt mindig megtalálom...ez a cikk olyan, mintha én írtam volna...hasonlókat sok fórumra én is írtam már, de ennyire az enyémmel megegyező véleménnyel még nem találkoztam
Én sem valótlanságra buzdítlak.
Csak arra, hogy domborítsál:)
Igen, csak munkaügyi központban lehetett rá korábban regisztrálni (ezek szerint még mindig így van).
Elkélne egyébként egy normális állásközvetítő portál, mert sajnos a profession, cvonline és társai már tömve vannak a kamusokkal. Valószínűleg cégként regisztrálnak, de valójában mlm-be próbálják behúzni az embereket.
Itt viszont, ha okosan csinálják majd (eddig erre utal az adószám és az IR kérése foglalkoztató részére is) ki lehet szűrni a kóklereket.
olyat úgysem írhatok be, amihez nem értek, van amiről nincs végzettségem....a papírok adottak, 1 munkahelyem volt, sokat ezen nincs mit "színezni"...nyílván azt nem írom be, hogy a főnök nem bírta a pofámat, és én sem az övét :)
egyelőre nem tudok teljesjogúan regisztrálni, mert nincs IR számom...azt bizotsan a munkaügyi központban adják, de oda csak aug közepétől mehetek...
Csak beírtam, hogy Sopron és mérnök, ezt adta ki.
Szépen, ügyesen, a kívánalmaknak megfelelően kell az önéletrajzot megírni és az interjún is nyilatkozni.
van benne, ami érdekes lehet...ez, ha szigorúan veszik sajnos nem, mert nincs minőségügyi mérnöki végzettségem, sem autóipari gyakorlatom....de van köztük más, ami bejöhet...próbát megér...
és töltsd fel az önéletrajzod !
lehet pont azért visz el valaki mert 50 fölötti vagy.
arra most jár valami támogatás.
semmi újdonság...a megyei munkaügyi központoknak már van honlapja, ott fenn vannak az állások...ha regisztrálsz, úgyis felveszik az adataidat....99% segéd és szakmunka.
Meglepődnék, ha onnét küldenének el.
Max átszervezés, kiszervezés.