Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#641184 walex Előzmény: #641164

Komolyan, inkább adják nekem a sima és az elsőbbségi különbözetét. Sőt! Még azt is vállalom, hogy pár utcában ingyen bedobálom inkább mindenkihez. :)

#641164 banyaiz Előzmény: #641156

:) elképzeltem most a jelenetet ahogy felapírítod Viktor levelét.

"Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy a magyar emberek pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fontos, mindennapi életükre hatást gyakorló pozitív döntésekről"

k. gyors tájékoztatás. Esemény után vagyunk x héttel. 3 mrd Ft ezekre a levelekre? Akkor még a papír, nyomtatás, akik megszövegezték stb. Értelmetlen dolognak tartom.

#639586 walex Előzmény: #639581

Igen, csak munkaügyi központban lehetett rá korábban regisztrálni (ezek szerint még mindig így van).

Elkélne egyébként egy normális állásközvetítő portál, mert sajnos a profession, cvonline és társai már tömve vannak a kamusokkal. Valószínűleg cégként regisztrálnak, de valójában mlm-be próbálják behúzni az embereket.

Itt viszont, ha okosan csinálják majd (eddig erre utal az adószám és az IR kérése foglalkoztató részére is) ki lehet szűrni a kóklereket.

#639583 Euroman Előzmény: #639580

olyat úgysem írhatok be, amihez nem értek, van amiről nincs végzettségem....a papírok adottak, 1 munkahelyem volt, sokat ezen nincs mit "színezni"...nyílván azt nem írom be, hogy a főnök nem bírta a pofámat, és én sem az övét :)

#639581 Euroman Előzmény: #639580

egyelőre nem tudok teljesjogúan regisztrálni, mert nincs IR számom...azt bizotsan a munkaügyi központban adják, de oda csak aug közepétől mehetek...

#639580 Margaretta Előzmény: #639556

Csak beírtam, hogy Sopron és mérnök, ezt adta ki.

Szépen, ügyesen, a kívánalmaknak megfelelően kell az önéletrajzot megírni és az interjún is nyilatkozni.

#639556 Euroman Előzmény: #639528

van benne, ami érdekes lehet...ez, ha szigorúan veszik sajnos nem, mert nincs minőségügyi mérnöki végzettségem, sem autóipari gyakorlatom....de van köztük más, ami bejöhet...próbát megér...

#639511 Dr. ursi Előzmény: #639510

és töltsd fel az önéletrajzod !

lehet pont azért visz el valaki mert 50 fölötti vagy.

arra most jár valami támogatás.

#639195 Euroman Előzmény: #639180

semmi újdonság...a megyei munkaügyi központoknak már van honlapja, ott fenn vannak az állások...ha regisztrálsz, úgyis felveszik az adataidat....99% segéd és szakmunka.

#639188 Dr. ursi Előzmény: #639185

nézőpont kérdése.

de arra is jó lehet.

amúgy is még mindig túl sok közalk van szerintem a minisztériumokban.