Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#640931 Előzmény: #640855

Ennél sokkal érdekesebb a történet. Anno amikor a cib nevű kókány társaságnál volt a CHF hitelem, akkor ugye volt HUF és CHF számla. Ezek után kitalálták, hogy a HUF-ra pénzt kérnek, mire én fogtam magam és felmondtam a forint számlát. Ezen kicsit csodálkoztak először, de aztán rájöttek, hogy nem kénszeríthetnek a forint számla fenntartására (sem), így aztán maradt egy szem díjtalan(!) CHF számlám náluk.

#640915 macika Előzmény: #640914

pontosan

de a piacon a bizonytalanság a legrosszabb

aztán jöhet a fellélegzés, - talán

#640914 Dr. ursi Előzmény: #640908

találgatások.

pont azért és addig esik az otp mert bizonytalanság van még.űamikor kiderül mi a pontos terv akkor majd vagy összeszakad v kilő :o)

persze vannak akik már tudják a megoldást: bankszöv pl.

#640908 macika Előzmény: #640904

Jövő hét szerdán tárgyal a kormány a devizahitel-szerződések átírásának lehetőségeiről. Az már biztos, hogy visszamenőleg is belenyúlhatnak a szerződésbe. Nem az ügyfél tehet arról, hogy elszállt a svájci frank árfolyama - valakinek azonban fizetnie kell.

.

ez a lényeg, ezért esik az otp

de gondolom azért nem eszik olyan forrón a kását

#640907 Dr. ursi Előzmény: #640904

ha nem tűnt volna fel ezekben a témákban lézer jani mintha nem szólalthatna meg :o) ahogy rógán tóni sem.

nekem úgy tűnik le lettek állítva a nem illetékesek arról h piacbefolyásoló infókat nyomassanak a médiába a hasukra ütve.

#640906 Előzmény: #640841

"Persze hogy nem, nézd meg AT-t, évekig minden jó volt, amit a kormány tett, most meg külföldi bankszámlában gondolkozik."

Személyes megszólíttatás okán jelzem, hogy eddig sem volt minden jó úgy ahogy volt, és eddig azért nem gondolkodtam külföldi bankszámlában, mert nem láttam semmi értelmét sem. Most hogy látom értelmét el is gondolkodom rajta, de ennek semmi köze ahhoz, hogy mi a véleményem a kormányról és még számolnom kell, hogy megéri-e minden járulékos összetevő figyelembevételével.

Bizonyos komfortszint alatt nem mozdulok meg lustaságom okán, de bizonyos szint felett megmozdulok, egyelőre még várok pontosan azért, amit te is írsz, nem látom azt, hogy vége van az átalakításoknak és nem látom azt, hogy nem nyúlnak bele még párszor ebbe a rendszerbe. És a félreértések elkerülése végett nem hiszem, hogy jobb lehetne ha még egyszer beleqrnak, de azt el tudom képzelni, hogy az általad is említett csóró/nem csoró tengely mellett sokkal élesebben vágják szét az ügyfeleket mint most, azaz nem tartom elképzelhetetlennek azt, hogy a csórók általános díjemelése mellett nem csórók esetében újra visszatér a régi rend, egyebekben pont azért, mert megértik, hogy meg kell becsülni a jó banki ügyfeleket, akik nem csak kényszerből tartanak bankszámlát és egyebekben bármikor elvihetik külföldre.

Ez nekem pár hónap türelmet még megér, megvárom a fejleményeket, utána pedig lépni fogok, ha azt látom, hogy még mindig a mennyiség és a csórók bankokba terelése a lényeg és nem a minőség és a nem csóró ügyfelek megtartása.

#640904 macika Előzmény: #640903

még lézer jani beszólása kell azt annyi

gondolom mindenki lesi a médiát ki mit kever

pedig nem kellene

#640903 Dr. ursi Előzmény: #640899

én nem számítok rá.

feltámadás.

itt legalábbis :o)

de ez tőzsde ugye.

nem ismerem a naygjátékosok pakkjait napi limitjeit.