Neked is elmondom, szavazatvásárlás folyik, amit a közműcégek, és a bankok fizetnek. jelenleg persze, mert ennek is lesz böjtje, abban teljesen biztos vagyok.
Neked is elmondom, szavazatvásárlás folyik, amit a közműcégek, és a bankok fizetnek. jelenleg persze, mert ennek is lesz böjtje, abban teljesen biztos vagyok.
Feltették a gumicsizmát az asztalra ismét, hát ennek már soha nem lesz vége? :) Pedig már kezdett bennem ez a meggyőződés kialakulni.
Azzal lehetne lenyugtatni a piacot ha elmondanák mit terveznek részletesen és az a banknak nem lenne annyira gáz.
Csak mint elméleti lehetőség. Semmi sem biztos, ez a jó a gazdaságnak, újhullámos dolgok tudod. :)
Ha szólna, mert én még vennék 4 400-on is. Ti azt nem veszítek számításba, a bankok pénzén vásárolnak szavazatokat, miért ne tennék? Ki nem sz...ja le, mennyi az otp árfolyama. Amikor 1 300 volt, az sem érdekelt senkit, csak néhány kisbüfit.
enyhítést várok. mármint cizellálják, hogy mi lesz, mi nem lesz. Nem tudom mi a jobb, most szólna vki kormányoldalról, vagy csend továbbra is.
Miért stornóznák?
Emellett, tegnap Varga elvtárs bejelentette, miután a pénztárgép projekt kicsit csúszott, keletkezett 40 milliárd luk a büdzsében. Szerinted, kiken fogják bevasalni? Van egy ötletem, ott vannak a bankok rá :D
Viszont az az elméletem , hogy Csányi papának Viktor letette a nagyesküt, hogy a banki dolgokban való nyúlkálást befejezte (emlékszel még rá beszélgettünk erről) hát az kukagyanús.
Para van. Ha most olyan javalat jön ami gigateher a bankoknak ki tudja hol áll meg.
200 napos alá nem kellene mennie azért, főleg egy csúcsok közelében lévő külföld mellett.
Még az hiányozna ott is vmi para bejöjjön.
Viszont ha stornózzák a forradalmi műsort gyorsan visszapattanhat. Ez most ilyen orosz rulett.
ez durva..
Pont most gondoltam rá, hogy kiürült a fórum. Most szórják, mint a műtrágyát, ez nem annyira jó jel. Gondolom, akik most szórják, nem 10-20 forintot akarnak keresni...
Vsz itt az a nagy kérdés mi lesz a tényleges javaslat, vagy ennek az ügynek a vége.
200 napos 50 napos sávba visszaestünk. Nagyon elnagyolva vhol 4400-4800. Herceg majd pontosítja. :)
De ez a javaslat nagyon sokféleképpen alakulhat amíg ez itt lebeg, hogy mi a vége ennek hát sok jót nem várok. Aztán utána javaslatfüggő mekkora teher, vagy lesz e belőle vmi.
4 550 jó lenne, akkor lehet, megfelezem a pakkot, a felével beállok 450-re, a másik felével meg 350-re.
4450, 4550 a két szint
Egy gyors elemzést kérek, akkor most irány a 4 400 alatti tartomány? Komolyan kérdem...
szépen visszatesztelte a szintet és lefordult
http://www.investing.com/indices/germany-30
ez nekem ideális grafikon ezt ugattam párszor a mozgáshoz kell egy notisz..ahol a gazdasági hírek is ott vannak..
ma lesz pár kemény adat
:) szép leszúrás volt, 4800 felett zár lehet ünnepelni. Egyébként "érdekes", hogy éppen a 780-as támaszról zúzták be