Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#640265 walex Előzmény: #640262

Intesa nyilvánvalóan menne innen szerintem, ha tudna. Vezérrel készült régebbi interjú ("Magyarország rémálom") alapján egyértelmű. Viszi a pénzt, nem pedig hozza. Igaz, részben a korábbi felelőtlen hitelezés miatt. Talán 4 alkalommal volt eddig tőkeemelés benne bő 2 év alatt.

#640262 Ricsi Előzmény: #640256

Már elmondtam, informatikusként járok bankokba. Hallok-látok ezt+azt, amit mindenféle titoktartási kötelezettség miatt nem mondhatok el, nem is utalhatok rá.

Maradjunk annyiban, nem kifelé, hanem befelé talicskáznak jelenleg, és a nagy részük (nem túlzás), árulja a magyar leányt, de valahogy nem tülekednek érte.

Azért, ami nyilvános, olvasd el mondjuk az új Rafi vezér nyilatkozatát kicsi országunkról, és a rafi hozzáállását. Gondolom, megtalálod a cikket.

#640261 walex Előzmény: #640231

Érdemes számolgatni és akár külföldre vinni a zsetont. Szerbek lehetőségeit nézegetem, OTP kint nagyobb kamatot ad eurora, mint itthon Ft-ra.

#640256 Előzmény: #640249

Azért a kérdés így nem fair, elég csak Európára és a rengeteg államosított és megmentett bankra gondolva úgy feltenni a kérdést, hogy miért jó most banknak lenni Európában? Magyarországon pont nem kérdés a kérdésed, azért, mert eszméletlenül jól keresnek, iszonyat pénzeket tudnak innen kitalicskázni még így is. Az persze egy más kérdés, hogy ez jóval kevesebb, mint korábban, de még mindig messze több, mint szinte bárhol máshol Európában.

#640252 vincentlauria Előzmény: #640249

mitől annyira jó most a legnagyobb lakossági banknak lenni Magyarországon? így is feltehetnéd a kérdést. Nem csak OTP szop, sokkal inkább erste, raiffeisen, cib, mkb stb.. Zavaros van, ami egyúttal lehetőség is, pláne egy hazai banknak.

#640249 Ricsi Előzmény: #640243

Neked :)

3 éve szívatják a bankokat. Tudom, szerinted a nehezén túl vagyunk. Szerintem meg nem, mert nem történt itt semmi. Az ipar haldoklik, a fogyasztás a béka ... alatt, a beruházási kedv 0 alatti. Tehát, hitel nem kell senkinek.

Emellett, az állam mindent elkövet azért, hogy a zemberek pénzét átvegye államkötvény formájában, tehát a bankokhoz nem hogy új forrás nem jut, hanem a lejárók is elmennek államkötvénybe. Mitől annyira jó most banknak lenni magyarországon?

#640243 vincentlauria Előzmény: #640238

tőzsde a jövőt árazza, én megpróbálom lekövetni: hiszem, hogy az OTP olcsó, hiszem hogy a kormány a nehezén túl van, EZÉRT megteszem a tétem: 5300-ra várom. Te azt mondod "reálisan" kereskedsz, elhiszem, mert te mondod. Kérdés: nekem kell nagyobb hit ahhoz, hogy 5100-ról 5300-ra várjam, vagy neked kell annyira reálisan látnod, hogy 5100-ról 4400-ra?

#640238 Ricsi Előzmény: #640235

Nyerni is csak a papíron akarok, és nem ellened. Megmondom, miért...

Te mindig felfelé várod, csak megindokolni nem tudod. Én lefelé várom, és meg is indoklom. Te veszel, mert szerinted ócsó, és várod a xxx emelkedést, én meg adtam, és várom, hogy visszakerüljön a helyére. Mondtam már, ha valaki itt vesz, és pénzt is akar rajta keresni (nem 10-20 forintokat), akkor 5 évvel számoljon.

#640233 Ricsi Előzmény: #640230

Én? Elfelejtettem?

Mióta írom, akarok venni 750-en, és 400-on. Szerintem nem felejtettem el :D

A Navracsics dumára nem gondoltam, de arra igen, idén még szívatni fogják a bankokat, és le is írtam ide kb 1 hete. Vissza lehet keresni...

És már akkor is leírtam, te hitből kereskedsz (hiszel a fideszben), én meg reálisan.

#640231 Ricsi Előzmény: #640225

Lassan fel fogják adni ezeket, mert amennyi adóval van terhelve egy befektetés, a pénzesek egyre inkább viszik el a pénzüket innen. Nem is vagyok rajta meglepve.

A kamatok már ott vannak, mint másutt, a kamatadó óriási, a vásárlás is pénzbe kerül, a kp felvét meg horror, mert ha veszed a 0,6%-ot, meg a bankköltséget, akkor már 1% körül jársz. Plusz fizetsz a befizetésért is.

#640230 vincentlauria Előzmény: #640218

céláram 5300, és igen hétvégére vártam. Mindegy, Te látom örülsz és nyilván Navracsics interjút is előre tudtad, csak megtenni felejtetted el.

#640225 Előzmény: #640077

No igen, írtam, hogy nevetséges, hogy a Citibankban a nem goldosok számára van "Új 0 Ft-os csomag", miközben a goldosok számára rosszabbak a feltételek, sőt mi több, ha jól láttam a legutolsó kondíciós listát a Citigold Select (>75mHUf) meg is szűnik. Most vagy mégis ezt az üzletágat veszi meg az OTP ilyen sunyi módon előkészítve, vagy ennyire letettek a magyar piacról, mint privát vagyonkezelésről, de rettentő furcsa az, ahogy összedől a rendszerük és teljes képzavarrá válik, hogy ki kapja a jobb feltételeket.

#640224 Borska Előzmény: #640222

:) de , akkor lehet, így igaz

de amekkora funda gyomrosnak néz ki ez megint ha nagyobb téttel venné valaki , szerintem lenne ki adná neki

#640220 Borska Előzmény: #640206

" 9:30-kor 0-ban lesz, délután még pluszos is lehet "

azért erre nagyobb téttel ne fogadj , szerintem