Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#639761 Zotya32 Előzmény: #639738

nem olvassa odaát a kuti-híreket? Forint megy be 290 alá... hamarosan... még a héten? :))

"Sajnos bekövetkezett az, amitől titkon a legjobban tartottunk, vagyis az euró / forint éppen a stop-loss szintjéig szúrt le és azóta ismét emelkedik.

Nem beszélhetünk elszállásról, de tény, hogy a tegnapi mélyponthoz képest több, mint egy forinttal feljebb vagyunk. Általában ilyenkor nem szeretünk kapkodva visszaszállni a piacra, de most mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet ügyesen visszanyitni ezt a vételi pozíciót, mert nehezen hiszünk a forint tartós erősödésében."

http://dokumentum.equilor.hu/hirlevel/Napi_devizapiaci_elemzes0716_2013077_kmt.pdf

#639739 JP Előzmény: #639713

Most még erős, nincs mit foglalkozni vele, bár usd-hez képest állhatna erősebben is..... de minek is fecsegek itt ron-ról, HUF-topik ez, vagy mi a szösz?! :-)

#639731 macika Előzmény: #639730

nem bírom a kamu

ennyi

senki se zseni, de azárt a kamuból mégis csak sok a hazugságból

#639730 Ibiza Előzmény: #639727

legyél okosabb..külön-külön értelmesebbek vagytok (leszámítva a fura bevakkantásaidat..amit sztem senki nem ért de ez belefér) ..de tényleg furcsát hoztok ki egymásból..nekem is van egy-két arc aki fájdalmasan hüje..de inkább nem írok..csak ha bekóstol akkor csördítek oda.

#639725 Ibiza Előzmény: #639719

egyforma dedósok vagytok..ezt hozzátok ki egymásból..furcsán gerjesztitek egymást..ez lehet egy elnyomott szerelem is ,)

#639724 macika Előzmény: #639723

applere azt írtam hogy 650-ig fog elmenni

huf 350 senki se mondta csak te

biocsoda felezett azóta ))

ecsém kamugyár vagy rendesen, de ezt ismerjük rég!

idióta!

re hol a pb gáz rezsi ))))))))))

#639723 Hathor Előzmény: #639719

:D

- vegye Applet 650, nincs elliott le..

- Mtelekom dupla alj 385?

- Commersbank

Bux a mélybe

- HuF 350felé

- E-star 500 lupin mogyorózás

Biocsoda 5Ft felszorzás 5Ft, és lett egy héten belül 99FT.

,-)

Én mindkettőt kezeltem, egyikben sem volt veszteségem

#639719 macika Előzmény: #639717

például ez is! amit most írsz

dedós szövegek!!

ja tudjuk ekaki 500 vegye maci úr

azt lett 99Ft

pffffffffff

köszönjük

re kreg 43 nyami )))))))))))

#639716 Ibiza Előzmény: #639699

matolcsiék hangszerként játszanak a forinttal..jól csinálják..hajszálpontosan be tudják állítani az árfolyamát..oda rakták ahol pont jó az ár..exporthoz importhoz..a kamatot is hajszálpontosan belőtték..oda ahol még elég forrást lehet szerezni a lehető legolcsóbban..végre a jegybank teszi a dolgát..mármint a magyar érdekek szerint.

ilyen napig. meg vg-k ből informálódsz? ezek bulvárlapok libsikomcsi csökevények..forrótamás féle gagyilovagok bosszúállása..

#639710 JP Előzmény: #639699

Ne rémísztgess itt, Nagybrumm.... inkább állj be a libasorba :)