http://www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/meddig_erosodhet_meg_a_forint.5.186703.html
nem olvassa odaát a kuti-híreket? Forint megy be 290 alá... hamarosan... még a héten? :))
"Sajnos bekövetkezett az, amitől titkon a legjobban tartottunk, vagyis az euró / forint éppen a stop-loss szintjéig szúrt le és azóta ismét emelkedik.
Nem beszélhetünk elszállásról, de tény, hogy a tegnapi mélyponthoz képest több, mint egy forinttal feljebb vagyunk. Általában ilyenkor nem szeretünk kapkodva visszaszállni a piacra, de most mégis úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet ügyesen visszanyitni ezt a vételi pozíciót, mert nehezen hiszünk a forint tartós erősödésében."
http://dokumentum.equilor.hu/hirlevel/Napi_devizapiaci_elemzes0716_2013077_kmt.pdf
Most még erős, nincs mit foglalkozni vele, bár usd-hez képest állhatna erősebben is..... de minek is fecsegek itt ron-ról, HUF-topik ez, vagy mi a szösz?! :-)
nem bírom a kamu
ennyi
senki se zseni, de azárt a kamuból mégis csak sok a hazugságból
legyél okosabb..külön-külön értelmesebbek vagytok (leszámítva a fura bevakkantásaidat..amit sztem senki nem ért de ez belefér) ..de tényleg furcsát hoztok ki egymásból..nekem is van egy-két arc aki fájdalmasan hüje..de inkább nem írok..csak ha bekóstol akkor csördítek oda.
a blogos kamuláda ))
jó sok keggel
mert a ta felllfele mutat 43-tól
ha hangszerként játszik, akkor a phaszomon is furulyázhatna...
egyforma dedósok vagytok..ezt hozzátok ki egymásból..furcsán gerjesztitek egymást..ez lehet egy elnyomott szerelem is ,)
applere azt írtam hogy 650-ig fog elmenni
huf 350 senki se mondta csak te
biocsoda felezett azóta ))
ecsém kamugyár vagy rendesen, de ezt ismerjük rég!
idióta!
re hol a pb gáz rezsi ))))))))))
:D
- vegye Applet 650, nincs elliott le..
- Mtelekom dupla alj 385?
- Commersbank
Bux a mélybe
- HuF 350felé
- E-star 500 lupin mogyorózás
Biocsoda 5Ft felszorzás 5Ft, és lett egy héten belül 99FT.
,-)
Én mindkettőt kezeltem, egyikben sem volt veszteségem
például ez is! amit most írsz
dedós szövegek!!
ja tudjuk ekaki 500 vegye maci úr
azt lett 99Ft
pffffffffff
köszönjük
re kreg 43 nyami )))))))))))
Melyik része volt az őrjöngés?
Tudjuk mackó úr.. "sell in may van" ,-)
matolcsiék hangszerként játszanak a forinttal..jól csinálják..hajszálpontosan be tudják állítani az árfolyamát..oda rakták ahol pont jó az ár..exporthoz importhoz..a kamatot is hajszálpontosan belőtték..oda ahol még elég forrást lehet szerezni a lehető legolcsóbban..végre a jegybank teszi a dolgát..mármint a magyar érdekek szerint.
ilyen napig. meg vg-k ből informálódsz? ezek bulvárlapok libsikomcsi csökevények..forrótamás féle gagyilovagok bosszúállása..
szia jp
a ron hogy áll, nem kellene inkább azzal foglalatoskodni?
))