Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#639762 banyaiz Előzmény: #639560

Imf pénzét a tagjai dobják össze. Köztük Mo is, mert mi is tagjai vagyunk. Aztán nyilván van egy szabályzat mi alapján lehet ezt a pénzt kihelyezni kedvező kamat mellett, vagy "segély" címén ha nagy a gond.

Most az, hogy ez a "szabályzat " nem unortodox elvek alapján készült az érthető. :)

Ennyi a sztori a többi politikai szöveg benne, gonosz imf és a hasonlók.

Miért lett volna nagy az arcuk, elmondták a szakmai véleményüket a helyzetről, forradalom más utat választott ennyi. Van ilyen, csak amik hozzá kapcsolódnak mindenféle politikai haszonszerző dumák az már devizahiteles magasságokban van. :)

#639758 Ricsi Előzmény: #639749

Igaz

Zárjuk be a benzinkutakat is, mert ha én rágyújtok, saját magamat mérgezem, ha te autózol, akkor meg sok embert. Aztán leszarom, hol veszel benzint, nem kenyérről van szó.

De ugyanúgy leszarnám, hol veszel piát, mert az sem kenyér, és miután én absztinens vagyok, miért igyanak mások?

Néha olyan setétek vagytok ti viktoriánusok, hogy az eszem megáll.

#639755 Csusza Előzmény: #639752

:-)

OTP meg remélem nem "végleg" lefordult, csak erőt gyűjt a réstöltéshez.

#639752 hosszhuszár Előzmény: #639745

Arról nem is beszélve, hogy a külföldiek, a 18-as karika miatt, szex shopnak, szolgáltatóhelynek gondolják ezeket a trafikokat..)))

#639750 Euroman Előzmény: #639745

somogyban van olyan falu ahonnan 25-30 km-t kell utazni, mert egyik faluban se kért senki koncessziót...

#639749 vincentlauria Előzmény: #639745

a trafikkiosztás nekem sem tetszik, pedig.. de nehogy már ne szarjam le a dohányos hogyan vesz, hogyan nem vesz magának cigit. Nem kenyérről van szó!

#639745 Ricsi Előzmény: #639737

Valamelyik nap olvastam a trafikokról, olyan jót mulattam :)

Az okosok a helyi lakosságot vették alapul, nem gondolkoztak el azon, néhanapján mennek oda turisták is. Az egész balatonon gáz van, meg somogybabodon, ahol általában pár százan laknak, kivéve a terepes mókát, akkor biza több tízezren vannak ott. De gondolom, ez mindenféle turisták által látogatott helyre igaz.

Én nem értem ezt, valamire van igény, akkor azt adni kell. Ezt pont egy tőzsdés érti meg a legjobban tán.

#639742 Waszeitung Előzmény: #639741

Mert ha nem lett volna nemzeti dohánybolt ez nem történhetett volna meg,akárcsak az hogy 10% ra emeljék az árrést,és jó néhány helyen msot már 0-24 ig lehet piát is kapni...nesze neked,ennyire fontos a Magyarok egészsége,mert ez volt a "szlogen"! :D

De ne offoljunk,ha vki érez késztetést menjünk át pl Dumcsiba...

#639741 Ibiza Előzmény: #639737

"..a várunkban egy ház választja el az Általános iskolát a nemzeti dohánybolttól,Kiskunfélegyházán egy ház választja el a két dohányboltot egymástól"

ezt miért kormányzati szinten kellene szabályozni..nézzetek már ki a fejetekből..előzetes engedélyt nem a város adja ki? mi van az önkormányzatok önállóságával? ilyenkor nincs? csak amikor a pénzt kell költeni?

Ha lottózót akarsz nyitni a szerencsejáték zrt akkor ad rá engedélyt ha 200méteren belül nincs másik..(de ez a lakossági számtól is függ)

#639737 Waszeitung Előzmény: #639714

Az életnek örülök....de annak nem amit ezek az elmebetegek kormányzás címén csinálnak,itt a várunkban egy ház választja el az Általános iskolát a nemzeti dohánybolttól,Kiskunfélegyházán egy ház választja el a két dohányboltot egymástól,hogy csak vityáék utolsó remek sikereit említsem.

A félszemű,féleszű idő előtt akarja visszafizetni az imf hitelt,vitya pedig azt szajkózza hogy ezt mindenképpen,mindenáron vissza kell fizetni....államadósság könnyítésről,felülvizsgálatról,részbeni elengédésről hallani sem akarnak,ezek a külföld csatlósai....földtörvénnyel is szépen magyarázzák!

#639721 Hathor Előzmény: #639718

Mondtam, hogy rosszul emlékszel

Kérdezd meg Ricsit ,-)

Későn kapcsolódtál be Bux topikba, amikor Hati jött már le 23Któl le 15K felé.

#639718 Ibiza Előzmény: #639714

jelentős tévedés..de apiaci helyzet nem az mint 3 vagy 5 éve volt.. a válság is megtanította az embereket pár dologra..nem pesszimizmus hanem válságkezelés.te mindent úgy csinálsz mint 3 éve? nem hiszem..amúgy emlékeim szerint te voltál az állandó bux shortos..

#639714 Hathor Előzmény: #639712

Kár, hogy forgalom nincs az emelkedésben.

BUX van még rangeben.

A magyar nép seggégben a kifli keresztbe állt.

Folyamatos esés várás van..

már biztos esni fog, beszakad, csőd, rossz reálgazdasági érzések.

De nem baj.. ettől még szépen emelkedik OTP meg a fejlett piacok.

Fura lenne örülni az életnek ebben az országban a többségnek. ,-)

depressziósok fellegvára

#639560 Ibiza Előzmény: #639498

nem túlzottan érted..nem a kölcsön a gond hanem a nyomásgyakorlás és az olyan tanácsok amik még sehol nem jöttek be..nem véletlen..mert nem is ez a cél..

Nagy volt a pofájuk mert azt gondolták nem merik Orbánék megkisérelni a piaci finanszírozást..mert félnek a kudarctól..Mató zseniálisan megoldotta..még ha fáj is ez a sok magyarnak mondott baromnak akkor is..

A lényeg ne legyen már segélyszervezet imf..inkább egy befolyásszerő csoportosulás..