Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#639314 banyaiz Előzmény: #639297

Alapvetően ezt a devizahiteles témát csak az idő tudja megoldani vsz.

Amit egy éppen aktuális kormány tesz az esetleg ezt a megoldást késleltetni, gyorsítani tudja, illetve esetleg elefántként a porcelánok között. :) Ez már egyéni ki mit gondol az eddigiekről, véleményem kb ismerheted. :)

Oti árfolyam választásokig? Nehéz ügy. Én abban bízom, hogy láttuk a nyomort, lássuk a fényes időket is, de ezer tényező befolyásolhatja. Problémások állománya egy közülük de elég fontos tétel. Magyar gazdpol is egy de eléggé előtérbe került utóbbi években. Sajnos nem ösztönző jelleggel. :)

#639297 Racional Előzmény: #639229

Ez itt nem OFF!

Még egyszer mondom, ezért ilyen az OTP árfolyama a kb. 6000 helyett. Továbbá, hogy jogi nonszensz a szerződések semmissé változtatása, ez is egyértelmű. A bizonytalanságot az adja, hogy a regnáló kormány akármit bármikor megléphet, de én ennek nem látom valószínűségét, mert időhúzásra, választásokra, szavazat megtartásra/szerzésre játszanak, nem fogják tökön lőni saját magukat. Ergo: az OTP részvény így fog oldalazni/sávozni a 2014-es választásokig. A TA és FA jövendő mondók pedig jól elszórakoztathatják addig a játékosokat.

Re: forgalom

#639246 JP Előzmény: #639154

:-)

Valahogy így nyerheti vissza bizalmát az ügyfél a kedves brókerében. :-)

#639229 banyaiz Előzmény: #639213

Talán úgy lehetett volna ezen a helyzeten javítani, ha bankokra kivetett különadók egy alapba mennek , amiket erre a devizahiteles csődtömeg felszámolására fordítanak.

De hát ezzel elkéstünk, úgyhogy ebből mi lesz a végén ember legyen aki megmondja, időzített bomba a sztori. Gazdaságnak is nagy gáz, hogy ez így függőben lebeg. De ne offoljunk ahogy mondod.

#639213 Előzmény: #639197

Szigorúan szvsz MOST kellene az uzsoramaffiának olyan megoldást kidolgoznia, amely megfelel a hitelesek 90-95%-nak, mivel a maradék 5-10% már nem jelentene sem rendszerszintű kockázatot, sem egyéb problémát akkor sem, ha nyernek a bankok, akkor sem ha veszítenek.

Ez pedig egyáltalán nem lehetetlen, csak akarniuk kellene.

SZERK: csak most látom, ez itt OFF, bocs.

Bocs, nem szoktam itt fo…

#639204 TrendMan

Bocs, nem szoktam itt forgolódni.

Meg tudja vki mondani, mikor lesz/volt OTP gyorsjelentés?

Ksz.

#639197 banyaiz Előzmény: #639153

Egyvalami biztos, hogy vége hossza nem lesz ezeknek a pereknek még egy jó darabig, és Otp -nek ez érzékeny téma.

Netán semmmisség lesz a vége, következményei beláthatatlanok. Egyrészt el kell számolni akkor a múlttal , illetve meg kell határozni ha ez semmis mi van helyette. Mert ezen múlanak a piszkos anyagiak.

Na most 5 év alatt nem sikerült eljutni oda, hogy egyértelmű döntés legyen a semmisségi témában. Mennyi idő lesz ha a vége semmisség amíg kialakul mi van helyette , és hogyan kell rendezni a múltat? 10- 15 év vagy 2222 -re sikerült majd jogerős döntést hozni benne. Őrület lenne.

OTP megítélése az elmúlt…

#639181 macika

OTP megítélése az elmúlt 2 hónapban javult az elemzők körében, ami inkább a kedvező költségvetési számoknak és a csökkenő kamatpálya mellett is stabil forintnak szól, mint a javuló mikrokörnyezetnek. A bankbetétek megadóztatása, a csökkenő kamatmarzsok, a különadók miatti alacsony beruházási hajlandóság és a Takarékbank államosítása mind nagyon kompetitív környezetet teremt az OTP számára. P/E és P/BV alapon ugyan jelentősen alulértékelt a régiós bankokhoz képest, de az alacsony növekedési kilátások miatt inkább a lengyel és cseh bankok árazása tűnik túlzónak, mintsem az OTP-é olcsónak. Ezen tényezők ellenére a kedvező külpiaci hangulat hatására újra megközelítheti az 5300 forintos éves csúcsot, de valószínű, hogy marad az idén kijelölt sávban.

#639177 banyaiz Előzmény: #639153

Vsz ebben az ügyben (sok minden másban is:) érdemes megnézni először ki mondta, másodszor pedig mit mondott.

A devizahitelesek ügyvédei, illetve a Széchenyi hitelszövetség szerint a Kúria kivégezte a bankokat kb az ítéletével. Kissé elfogult szereplők ők ebben a sztoriban.

Annyi a véleményem, ha ennek az egész ügynek a kimenete az lesz, hogy ezek a szerződések semmisek az nem a bankokat hanem az országot kivégezni kb. Már ez a bizonytalanság ami a téma körül van az egy komoly probléma. Egy semmisségnek beláthatatlan következményei lennének. Ilyen méretekben, 1500 kérdés felmerülne a kapcsán.

#639154 Sly-- Előzmény: #639142

Pedig egyszerű elmagyarázni:

Tudja kedves ügyfél, ha a telekomot 500-nál nem longra vetetem meg önnel, hanem shortra, akkor nyert volna, nem pedig bukik.

Egyből megértik.:o))

#639153 Racional Előzmény: #639100

http://www.hitelszovetseg.hu/komoly-bajban-a-hitelezok-a-kuria-itelete-kivegezte-a-bankokat/

nem csak ezt, mást is elolvastam és szerintem ez az oka az érthetetlen OTP mozgásnak, de ez azt is bizonyítja, hogy a játékosoknak fogalma sincsen a Bank/Bíróság/Jogszabályok világáról és a Média úgy bolondítja őket ahogy éppen fújdogál a szél.

Hogy lehet ilyen baromságot leírni, semmis lesz a szerződés, látni kéne a címben az állítás helyett a KÉRDŐJELET!

#639142 Dr. ursi Előzmény: #639139

mondjuk baromi nehéz a shortra rábeszélni őket.

a többség nem is érti mi az ...

nehéz meló.

forgalom

#639139 Dr. ursi

tehát a tegnapi forgalom is megölte a tegnapi trendet :o)

reméljük lesz egy szép felhúzás forgalommal a nap végére.

hogy benyithassunk :o)

ha nem lesz, akkor további várakozás.