"csak szívatlak titeket"
Engem ugyan nem.
:D Eszemben sincs, csak szívatlak titeket :) Én továbbra is nyitott szemmel járok az országban, és biztos vagyok benne, lesz még idén banksarc.
Az kicsit sok lenne Doktor Néni!
Ahhoz szerintem nagyon masszív negatív hír kellene..
Pl.: elveszti az összes pert az OTP a devizahitelesek ellen..
Akkor gyűjtsek? A 4 400-asra bent van a pénzem, a 3 900-asra még nincs. Mikorra várod?
ha ilyen lesz annak holnap kell lennie.
mert ma nagy forgalma volt.
de én inkább arra szavazok h irány le 4k alá.
Doktornő, ez totál medve beborító.. minden klasszikus kellékével..
Bearish engulfing pattern...
Szerintem még van egy köre le, hogy a 4-es szabály szerint feltörjön magasan a rés fölé. Nem?
amúgy tegnap azt néztem h túl nagy a forgalma.
a forgalom megöli a trendet.
alapon.
azt gondoltam h akkor itt a vége az emelkedésnek.
de usa este még bekavart ezért réssel nyitott fel, de épp ezért atom short volt figy véve előző megállapítás a forg öl trend.
ma szintén nagy forg volt.
és le.
vagyis elképz h ez meg megölte vissazfelé-, tehát épp lehetne up.
de mivel alacsonyabb csúcs van egyelőre ezért csak a short :o)
Nem tudom, mi van, de hogy Magyarországon nincs rendes újságírás, az fix. Már nap közben közölni kellett volna a jó néppel, hogy "piaci pletykák szerint..." stb., és ezért pofoznak minket az általános örömködés közben.
Ehelyett majd zárás után megtudjuk, hogy mi van... Vicc.
Ez már pavlovi reflex nálam is, ha hirtelen bezúg a papír keresem milyen okosság hangzott el esetleg. :)
Érdekes azért mert a világban szép plusszok , legalábbis nem látok semmi extrát.
Én is kerestem az ilyen híreket, de nem láttam hirtelenjében semmit.
Akarom mondani "mit műveltek MA a papírral". :)
De ahogy nézem egész bétet rendesen lekötötték. Csak nem vmi forradalom van készülőben megint.
Elviekben akkor sem hullhatnak ki Krumi, ha Telko kiesik, mert a MSCI Greece Index is 2 céggel megy, a Coca-Cola Hellenic Company az egyik, a másik meg az ottani lottó és sportfogadási cég. De szerintem Ricsi vissza fog kerülni harmadiknak.
Mit műveltek mi a papírral? Normális? :)
Oda rakják ahová akarják. Vsz ilyen forró pénzek jönnek mennek piacok között. Ma éppen a bux büntiben volt. Azt néztem nap közben éppen 0-án tartották Richter fel otp le stb 0 körül mozgott bux.
Zárásra elrendezték.
ricsi kerül vissza :)
Az OTP-t és a MOL-t is adják, lehet, hogy arra paráznak, hogy az MTEL MSCI-tagságának megszűntével együtt ők is hullanak az indexből.
Neeee......hányszor akarják még ezt az igen/nem kutyakomédiát eljátszani?
Ezt már el sem hiszem! :DD
Bár majd holnap megcáfolják.