Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#638133 Ricsi Előzmény: #638131

értem

igazad lehet a 40-el, itt tekerőzik kicsit fel, kicsit le. Nem akarják eldönteni, merre is menjen

#638127 Ricsi Előzmény: #638124

Én drukkolok neked, de ezt nem értem.

Gondolom, naposon longos 40 fölött, alatta meg shortos. Most meg pár percenként megy ide-oda, ettől lesz egyik pillanatban shortos, vagy longos? Nem naposon kellene nézni?

#638081 Dénes Előzmény: #638055

meglehet, szerintem a 8000 környékére lenéz még, aztán meglátjuk.

Tegnap írtam neked, hogy ma lesz a reakció az olasz gondokra. A méret kérdéses.

És még az olasz gondoknál is fontosabb lesz az amcsi üzenet este. Mert miatta volt a para három hétig.

#638028 Dénes Előzmény: #638026

Magyarul van amire büszke vagyok, mert terv szerint hozom, van ami kapkodás és mázli a múlt hét és ez a hét több része ezen utóbbi.

Elárulom sokszor jobban örülök néhány dollárnak !!!! ami bejön és nem sokan várták, de én valamiért biztos voltam benne (gyerekes örömöt okoz :)) ), mind egy sokkal nagyobb összegnek máshogy. Ez azért van, mert nem ebből élek, nekem játék.

#638026 Dénes Előzmény: #638022

Semmi gond, gratula meg köszi, de pancser voltam, nem érdemlem, a saját szabályaim szerint két short kellett volna 70nél. De csak egy lett nyitva. Továbbá adni kellett volna 8000nél vagy stop rá.

Minden pontban megszegtem saját szabályokat.

Ezt többször elkövettem a múlt héten is, csak a mázli hozott vissza (250 pontos emelkedés) szerda délután és csütörtökön, mert nagyon rosszul jártam volna (írtam itt is) (mert hoztam a shortokat is az esésben, DE nem jól)

majd újra pénteken minden hiba az esésben, de onnan is a hét eleje hozott vissza szerencsével.

Szóval kétszer is megjártam, de mázlim volt a visszahúzással.

Ez csak mázli semmi több. Sajnos.

#638025 banyaiz Előzmény: #638023

Nekem csak annyi a figyelendő, hogy 200 napos 50 napos közül vmelyiket megközelíti e. Ennyi a TA tudományom. :)

Múlt pénteken ezt megszegtem de annyira csábító volt , hogy hirtelen leesett 200 pontot hirtelen felindulásból longot kezdtem, de nem terveznék ilyesmit most.

Oda rángatják itt ezen a sávon belül vsz ahová akarják akár napon belül.