jaja pedig javasoltam neki az irányt... FTSE se akkora élmény
jaja pedig javasoltam neki az irányt... FTSE se akkora élmény
értem
igazad lehet a 40-el, itt tekerőzik kicsit fel, kicsit le. Nem akarják eldönteni, merre is menjen
rövidebb idősíkon nézem
Én drukkolok neked, de ezt nem értem.
Gondolom, naposon longos 40 fölött, alatta meg shortos. Most meg pár percenként megy ide-oda, ettől lesz egyik pillanatban shortos, vagy longos? Nem naposon kellene nézni?
mert 40 felett volt longos, alatta short.
Még egy kör 8k-ig és egész jó napot zárok
Hát, ma nem valami fényes a csapatunk, helyzetig sem nagyon jutunk el...
nem lesz ma semmi
olaj adat és késő este bernike kecsegtet valamit
reggel azt mondtad, longos a ta, akkor miért adsz folyamatosan?
megint ráadtam, nem akarja az igazságot
meglehet, szerintem a 8000 környékére lenéz még, aztán meglátjuk.
Tegnap írtam neked, hogy ma lesz a reakció az olasz gondokra. A méret kérdéses.
És még az olasz gondoknál is fontosabb lesz az amcsi üzenet este. Mert miatta volt a para három hétig.
igazán lehetnénk 7950 alatt :)
Magyarul van amire büszke vagyok, mert terv szerint hozom, van ami kapkodás és mázli a múlt hét és ez a hét több része ezen utóbbi.
Elárulom sokszor jobban örülök néhány dollárnak !!!! ami bejön és nem sokan várták, de én valamiért biztos voltam benne (gyerekes örömöt okoz :)) ), mind egy sokkal nagyobb összegnek máshogy. Ez azért van, mert nem ebből élek, nekem játék.
Semmi gond, gratula meg köszi, de pancser voltam, nem érdemlem, a saját szabályaim szerint két short kellett volna 70nél. De csak egy lett nyitva. Továbbá adni kellett volna 8000nél vagy stop rá.
Minden pontban megszegtem saját szabályokat.
Ezt többször elkövettem a múlt héten is, csak a mázli hozott vissza (250 pontos emelkedés) szerda délután és csütörtökön, mert nagyon rosszul jártam volna (írtam itt is) (mert hoztam a shortokat is az esésben, DE nem jól)
majd újra pénteken minden hiba az esésben, de onnan is a hét eleje hozott vissza szerencsével.
Szóval kétszer is megjártam, de mázlim volt a visszahúzással.
Ez csak mázli semmi több. Sajnos.
Nekem csak annyi a figyelendő, hogy 200 napos 50 napos közül vmelyiket megközelíti e. Ennyi a TA tudományom. :)
Múlt pénteken ezt megszegtem de annyira csábító volt , hogy hirtelen leesett 200 pontot hirtelen felindulásból longot kezdtem, de nem terveznék ilyesmit most.
Oda rángatják itt ezen a sávon belül vsz ahová akarják akár napon belül.