Tudom, de nem változott a véleményem. Én nem látok okot ekkora örömre, és majd ha sokan nem látnak...
Lesz még nekem idén 4 400-as papírom :)
Tudom, de nem változott a véleményem. Én nem látok okot ekkora örömre, és majd ha sokan nem látnak...
Lesz még nekem idén 4 400-as papírom :)
Már "csak" 281 k db marad nála. Igaz ezzel a mennyiséggel proletárnak számít Otp vezérkarban, de hát azért ez sem "kevés" . :)
Ez a papper mindig tud meglepetést okozni, ki gondolta volna, ezt az erőt pár napja?
(Néhányan 4400-as vételekről ábrándoztak. :-))
Itt én se merek venni. Persze úgyis van még még a tarsolyban, van minek beérnie... :-)
eladott az egyik főnök http://bet.hu/newkibdata/114725120/130710_Utassy_318.pdf
céláram 5400, szerintem meglehet még a nyáron
Úgy tűnik csak elindul tovább. Pedig a forint kicsit gyengült ma.
Ezen a szinten már nem merek venni.
miskolc-tapolcán 25 éve palesztinok jordán apanázsból házakat béreltek...a helyi cigánylányok hatalmasakat dubajoztak náluk, bár akkor ez a fogalom még más néven futott...
ja...az még Bécsben is tisztességes...szegeden ahogy gugliztam ez olyan 4-5x átcseszés
Szegeden 250 K-ért 55m2?? jól nyomja
Tudom a srác életútját. 2db lakást vett a fiainak. Azokért nagyon megdolgozott. Az volt a kezdet. Azok persze azóta nincsenek meg, de egy rakattal van helyette. Az, hogy van aki ennyit ad érte az meg nem az Ő bűne. :)
igen. ha van rá pénz a korábbi mutyikból akkor jó befektetés egyetemi városban kérókat felvásárolgatni és iráni butus diákoknak 250-ért kiadni ...
Ezt már többen is mondták. Az egyik fórumtárs (nem Hathor) és egy ingatlanos ismerős. Szegeden felvásárolt több tucat lakást. Szinte mind bérbe adva. 55m2-ert adott iráni diákoknak 250eFt/hó -ért.
pedig most kell ingatlanba fektetni.
nem is tudom már kitől hallottam :o)
all int kell nyomni.
ettől lejjebb már csak nem esik.
a devizahiteleseket is jól megmentették.
bezzeg ha nem tennék akkor még lehet lejjebb ...
örülök neki.
bár nemtom ki vagy :o) liliáról tudom ki.
és a házra értettem h meg kell venni.