Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#641625 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #641605

Miért? Hiányoztam? :-) Mintha lenne egy kis pánik a béten. Tötént valami? :-) Ebből a telkóból gondoltam majd veszek 300 környékén, mostanában csinálnak benne 20-25 forintos köröket(a következő alj valahol 300-303 között kellene, hogy legyen..., de mivel a hazai helyzet és bizonytlanság csak fokozódik, szóval a franc sem tudja, hogy érdemes lenne-e beszállni..) Majd veszek efhábét az nagyon pepegtet... :-)

Hááát ránéztem a bétre(m…

#641572 Nyeretlen_Keteves

Hááát ránéztem a bétre(ma nem voltam technika közelében eddig..), oszt látom káprázat van!! :-) Csak így tovább gumicsizmás, tapsikoljon a sok hívő!

Igazán nem tudom mi tört…

#640528 TrendMan

Igazán nem tudom mi történhetne, hogy a Telekom számára a 600 reális legyen.

Még Bernake bácsi se tud olyat mondani.

#640065 TrendMan Előzmény: #640053

Ezeken a szinteken (300-400) éri el a más (regionális) telekom cégek osztalék szintjét.

400 körül már megint csökken a vonzereje ezekhez képest.

#640010 TrendMan Előzmény: #640005

és tárgyal az OTP és a Richter:

Elsősorban a megnövekedett tranzakciós adó és kamatterhek miatt megugró vérnyomás csökkentők vásárlására szóló hitelszerződések megfinaszirozásáról.

Az új nagyvállalatot igy fogják hivni:

Molépéterkom

#637537 Krumenaker Előzmény: #637268

Herceg is kelti itt a hangulatot, ahelyett, hogy józan házigazdaként hallgatna vagy a realitásokat képviselné :)

Amikor a Richter tavaly kikerült az indexből, az szépen lenyomta az árfolyamát, tehát friss emlékeik vannak a hazai befiknek arról, hogy mit jelent az MSCI-ből kikerülni.

Ráadásul az MTEL mostani kikerülése veszélybe sodorná az OTP-t és MOL-t is (szabályozási okból, amely itt most nem lényeges). Nem csak két tőzsdei cégről beszélünk, hanem stratégiai vállalatokról, amelyek nem olcsósodhatnak a normál tőzsdei klímával szemben. Vagyis ez az egész láncreakció nem megengedhető, nem fog kikerülni az indexből sem az OTP, sem a MOL, sem az MTEL.

A kényes periódus július utolsó tíz napja, akkor nem mehet az MTEL záróára egy bizonyos szint alá. Ha fölötte lesz, akkor szóba se kerül a kikerülése az indexből. Az, hogy MOST még olyan áron mozog, ami alapján kikerülne, nem jelent semmit.

#637534 Előzmény: #637452

Én fenntartom, hogy a cég árazása fair: Egyszerűen nem lehet tudni, hogy "A" tulajdonos fizet-e osztalékot, avagy hogy mennyit fizet. Ilyen környezetben a cég nem ér többet. Egy teljes kivásárlási, avagy egy DT kisebbségbe kerülési pletyka viszont felnyomhatná a részvények értékét. Szvsz osztalékrallyra nagyon jó a papír.

#637452 banyaiz Előzmény: #637365

Rossznak nem rossz.

De pl idén is a bejelentés előtti napokban is kevés elemző mondta, hogy 50 Ft lesz, szóródott a 35-45-ig kb a becslés. Pedig ott már 3/4 éves tényszámok, és egynegyed éves becslés volt.

Nagyon nyomorgatja ezt a céget a piac. Történelmi minimumok környékén mászkál, ilyen hozamkörnyezet mellett.