Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pénz kereset ,állások

Re: nincs cím

#637439 walex Előzmény: #637437

Így van. Annyira jobban teljesít az ország, hogy szerintem soha nem látott módon félti mindenki az állását. Ez visszaüt, mert sok cég többre lenne képes, de a feszkó miatt nem a munkára megy az energia egy része.

#637437 Grizzly Géza Előzmény: #637388

Sok helyen van ez sajnos. Pedig én erőműben dolgozok,durva balesetek is történhetnek,és még így is megy,hogy dokumentációk,leírások,tananyagok eltűnnek csak úgy... Betanítás? Hogy kitúrjon a helyemről? Stb. Agyatlanság,csapatmunka kellene,de pont a főnökök ilyen ****ok,hogy ellenségekké teszik az embereket.

Elképzelhető hogy egy agyatlan manager továbbképzésen kaptak agymosást ;)

#637436 walex Előzmény: #637434

Közig állásokat el kell felejteni, nagyrészt megvan a nyertes, formai okokból hirdetik.

Jövőre szerintem a közmunkások számát tovább turbózzák majd felfelé, hogy majd lehessen mutogatni a statisztikákat.

#637434 Grizzly Géza Előzmény: #637407

"én rendesen, becsületesen megpályázom azokat, amiket úgy gondolom, hogy el tudom látni"

Itt a hiba. Ez ma nálunk nem működik. Asszony meg akart pályázni egy állást az önkorminál,szólt neki egy ismerős,hogy ne fáradjon,megvan a nyertes,csak kötelező meghirdetni...

Magyarország jobban teljesít.

#637427 walex Előzmény: #637407

Próbálj célirányosan keresni, olyan helyekre is küldj, ahol el tudnád képzelni magad, de NINCS meghirdetve semmi.

2 ilyen helyre is behívtak tavasszal, ahol bővítést terveztek, végül a 2. mellett döntöttem. Rosszul.

#637407 Euroman Előzmény: #637398

én rendesen, becsületesen megpályázom azokat, amiket úgy gondolom, hogy el tudom látni...aztán lesz ami lesz...kapcsolatom semmilyen sincs.

#637398 walex Előzmény: #637377

Tudom, hogy mocskos nehéz, tapasztaltam már.

10-ből 8-9 állás szerintem most kapcsolat alapján töltődik be.

#637395 walex Előzmény: #637391

Tudom, volt már szerencsém ennél rosszabbhoz is, de ez se normális, ami itt megy.

No, mindegy. Gőzerővel elkezdek keresgélni. Hülye voltam, hogy kb. 3-4 hete nem váltottam, amikor lett volna rá lehetőségem, de ezt akkor még jobbnak láttam. Azt az állást mostanra betöltötték, így egyelőre semmi konkrét.

Adott egy kolléga, aki m…

#637388 walex

Adott egy kolléga, aki mellé felvettek, hogy őt tehermentesítsék részben. Ő viszont nem nagyon hajlandó átadni az infókat, csak ha min. 5-ször rákérdezel (félti a pozícióját és ezzel az eddigi fizetését, mivel teljesítmény alapú, ami csökkenne, ha én is belendülök teljesen), de már akkor is agresszíven áll hozzá a kérdéshez. Eközben meg én kapom a megjegyzéseket fentről, hogy "hát még ezt se tudom?"

Hogy a bánatba tudnám, ha mindenki be van szarva, félti az állását, ezért inkább szinte senki nem oszt meg semmilyen infót. Már jeleztem a gazdaságisnak, hogy mi az ok, de letojja nagy ívben. A munkahelyi légkör meg pont a gazdaságis miatt feszült (mindenkit bszogat egész nap), vágni lehet a feszkót a levegőben, pedig előtte az interjúnál normálisnak tűnt.

Ilyen helyen viszont nem akarok sokáig melózni, így rövidesen egy életre bannolom ezt a céget. Egyébként meg néha fejetlenség a köbön, egyik kéz nem tudja, hogy mit csinál a másik.

#637377 Euroman Előzmény: #637372

Neked legalább jutott valami hely...én közel 7 hónapja próbálkozom, és semmi...még 1 hónap és reg. munkanélküli leszek...

Engem belföldi érdekelne…

#637372 walex

Engem belföldi érdekelne, elsősorban Bács megye középső részén (Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas). Sikerült belenyúlnom a tutiba, így amint lehet, váltani akarok. Még ketyeg a próbaidőm, így szinte azonnal kezdeni tudok.

Nem ez volt életem legjobb melóhely váltása. :-/

A "kiváló" munkahelyi légkör, amit itt uralkodik, ma feltette az i-re a pontot.

Ki tud valami jó külföld…

#637362 big-ebuy

Ki tud valami jó külföldi munkát,mindegy milyen?köszi előre is

#630083 lagwagoner Előzmény: #630039

"sztem idehaza egy szimpla mérnök 5-10 évvel bruttó 600 azaz nettó 300-350 max.

de sztem ez már inkább a vezetői poszt idehaza középvállalatnál multinál meg középvezetői poszt."

Kb. Igen, de ehhez a nettóhoz gyerek nélkül 450-500e bruttó tartozik.

#630079 Pyxis Előzmény: #629994

2013. első negyedévében bruttó 225000 Ft volt az átlag kereset, amit elég rendesen lehúzott a nógrádi 171800 stb. adat, míg a Budapesti átlag volt a legmagasabb: 282800 Ft.

Tehát az ország jobban teljesít!

#630066 Bendeguz Előzmény: #630052

glassdoor.com, itt szoktam a fizetéseket megnézni. a világ kultúráltabb felében töltik rendesen a dolgozók, szóval eléggé árnyalt a kép. pl a google-nél kétszer annyit lehet keresni, mint a blackberrynél. :)

#630055 Euroman Előzmény: #630052

ez engem is zavar. kint a konyhai segédmunkástól a magasan kvalifikált állásig az összes fejvadász, munkaügyi központ megadja a bért, és ez így korrekt. a piac értékítélete szerint nekem most 0 az értékem, fénykoromban br. 450-em volt, kirúgáskor br. 350

#630052 Dr. ursi Előzmény: #630049

érdekes hogy ott majd mindenütt olvasom a fizetést így ahogy írod.

nálunk miért nem adják meg vajon ? :o( tudom a választ.

#630049 Euroman Előzmény: #630044

osztrák és német hirdetésekben is mindig bruttóban van megadva a havi, vagy az éves, és az is, hogy efölött túlfizetés is lehetséges a képzettség, eredményesség alapján...én br. 15-18000 Eur/év állásokat pályáztam meg, de sikertelenül. a jobban fizetettekhez hiányzik a képzettségem.