Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: Az Egyesült Államokat bírálja az IMF

#637429 Dénes Előzmény: #637425

Van két pénteki longom, 10-16 pontra jelenlegi szinttől.

Lent meg egy short. Lett némi kavar a pénteken. :)

Ma 7900tól 7990ig volt egy longom.

Előtte meg pont az aljnál ütött ki a longból a szűk stop. Úgy még szebb lett volna.

Ez a két dax ma.

Ezen kívül ahogy írtam is kora reggel.

EUR USd long 55 pont benne, eladva.

Arany is jól jött, eladva.

Nem szeretem a beszédeket ki tudja merre mozdítják az árfolyamokat.

Gázt most adtam el (certi) amiért múlt héten siránkoztam, szép felmenetelt csinált. Jól jött.

MOST már csak a Matáv van. + a 3 dax nyitva.

#637423 Dénes Előzmény: #637422

Mario Draghi EKB-elnök beszél már, lássuk mit csinál..:))))

#637422 Dénes Előzmény: #637308

gyorsjelentések mától, amcsi zárás után az első.

#637376 banyaiz Előzmény: #637364

Nagyon nem mindegy mennyi para van benne egy QE3 kivezetésre.

Pl 2011-ben azt gondoltam QE2 kivezetésre esés, de nem komoly. Longoltam Otp-t. Ez baromira nem jött be. Szétszedték a piacokat.

Ha csak ekkora parára telik mint ami volt itt Berni dumára az semmi. Usa szinte nem is esett.

Csak hát ez még nem egy lefutott ügy.

#637373 banyaiz Előzmény: #637364

Skizofrén helyzet . :) Bővebb lére eresztve szerintem (ami persze szigorúan magánvélemény és ne addjon rá senki) annyi a szitu, hogy a következő években ATH-k ATH-jának az ATH-ja. Viszont "rövidebb távon" azért idézőjelben mert nem mai napot vagy ezt a hetet értem rajta ki kell vezetni az élénkítéseket.

Az pedig para nélkül nehezen megy lásd most QE3 kivezetések megpedzegetése.

Na most ezt lekereskedni daxban amíg 200 napos felett van long. Az elmúlt bő két hétben háromszor viszonylag közel került a 200 naposhoz. Ebben simán benne van vsz, hogy letörje, és akkor rövid távra mondjuk az idei nyár lehet egy shortos téma.

Ez a képem a sztoriról. Ebbe próbálom beilleszteni a napi dax mozgást. Ami egy idegrángás 7,7 és 8 k között mondjuk de elég intenzíven.

Nagyon nem mindegy nekem az, hogy QE3 kivezetés hogyan sikerül mert van bőven longom részvényekben otp pl.

Szóval ennyi. De az elmúlt 2 hétben kétszer is gondoltam lehet letörjük a 200 napost daxban , ennek ellenére belongoltam kínálta magát, bejött de hát ehhez malacfaktor is kellett azért, főleg első alkalommal mert akkor törte már, csak visszahúzták.

#637364 Ricsi Előzmény: #637360

Bocsi az őszinteségért, de te nem érzel semmit.

Ha 8K körül van, felfelé várod, ha 7 800 körül, akkor meg lefelé. Tehát az árfolyamból próbálsz hangulatot kitalálni, és abból következtetsz valamire.

Ez persze nem baj, sokkal jobb így kereskedni mint érzésekre, csak ez kikívánkozott belőlem :))

#637360 banyaiz Előzmény: #637357

Lesz az 5 számjegyű is bőven vsz. Csak nem idén.

Jó végülis ez is , hogy leadják a 200 napos környékére aztán 2 napon belül megveszik . Felőlem nyáron ezt eljátszhatjuk minden héten kétszer. :)

Csak arra gondolok ez azért sokáig nem fog menni, vagy töri majd a 200 napost, vagy felfelé mozdulunk ki innen. Minden nap más érzek esélyesebbnek ez így elég gáz. :)

#637355 banyaiz Előzmény: #637352

snp átment az 50 naposán, dax ettől még azért messze van. Vsz ha most úgy indul a gyors szezon amcsiknál ,hogy ugranak fel pár %-ot és ezzel a QE3 kivetés parájukat felülírják akkor a dax száguldani fog mindenen át fel 8400-ig mondjuk legalább. Ez lenne a jó. :)

Aztán lehet amcsik tréfáskodnak megint vissza az 50 napos alá 1600-ra stb kínlódnak akkor daxban is parázások.

Pénteken amcsik estek kb 1%-ot, de nem is mentek mínuszba, erre dax bezárt 7800 körül :) Nagyon fel vannak pörögve. Nem egy nyári lagymatag kereskedés. Ma meg megveszik. De ezt múlt héten eljátszották le fel szintén.

Álljunk be felfelé ATH-k stb az kell a népnek azt mondom. :)