Re: Az Egyesült Államokat bírálja az IMF
banyaiz Előzmény: #637364Skizofrén helyzet . :) Bővebb lére eresztve szerintem (ami persze szigorúan magánvélemény és ne addjon rá senki) annyi a szitu, hogy a következő években ATH-k ATH-jának az ATH-ja. Viszont "rövidebb távon" azért idézőjelben mert nem mai napot vagy ezt a hetet értem rajta ki kell vezetni az élénkítéseket.
Az pedig para nélkül nehezen megy lásd most QE3 kivezetések megpedzegetése.
Na most ezt lekereskedni daxban amíg 200 napos felett van long. Az elmúlt bő két hétben háromszor viszonylag közel került a 200 naposhoz. Ebben simán benne van vsz, hogy letörje, és akkor rövid távra mondjuk az idei nyár lehet egy shortos téma.
Ez a képem a sztoriról. Ebbe próbálom beilleszteni a napi dax mozgást. Ami egy idegrángás 7,7 és 8 k között mondjuk de elég intenzíven.
Nagyon nem mindegy nekem az, hogy QE3 kivezetés hogyan sikerül mert van bőven longom részvényekben otp pl.
Szóval ennyi. De az elmúlt 2 hétben kétszer is gondoltam lehet letörjük a 200 napost daxban , ennek ellenére belongoltam kínálta magát, bejött de hát ehhez malacfaktor is kellett azért, főleg első alkalommal mert akkor törte már, csak visszahúzták.