Első fokon nálunk is :D
És még rosszabb lesz a tobin adó miatt, nem is lesz ennyi dt. Nem tudom, mi lesz itt, talán majd a xetra
ez a forgalom szánalmas
:)
tényleg azt hittem, azért kérdeztem rá, de a 4,4K elég messze volt :)
Tudom, hogy van realod, de azt gondoltam, hát ha megint rosszalkodik, mint múltkor :-)
Én nem kértem realt, mert általában van, csak 20 percig ugyanannyit mutatott, azt hittem, lefagyott .))
Ő csak neked akar segggíteni, te kértél realt. :-)
Amúgy szépen feléledt a kis ringyó, tetszik.
4623 :) van itt izgalom
nagyon nincs forgalom az emelkedésben
orbán semmilyen munkahelyet nem teremt, kamu hazugság a legtöbb dolog, amit mond...családi viszonyaimhoz szerencsére egyelőre még nincs köze, azzal kapcsolatban nem is írtam soha semmit róla
Hát, nagy átlagban munkalehetőség akkor sem lesz több, ha nem Orbi lesz a minelnök. Ne arra várj, hogy majd egy kedves vezető személyesen megtalál téged vmi ideális munkahellyel. Az, hogy nincs családod, az meg a te döntésed volt.
Hogy pont akkorra érett meg, amikor szétesett az MDF. Se előtte, se utána. Hihetetlen :D:D
Na, ez oti topic, fejezzétek be, mert a gazda mérges lesz, én meg csípem őt, így nem akarom hergelni...
van annyi politika topicotok, folytassátok ott...
OFF
És ez pontosan így a normális. Erre szoktam példának írni Javier Solana-t, aki ugye kezdetben a legbőszebb NATO ellenes volt, majd később a főtitkára. És mindkét szerepben kiváló volt és mindkettőben teljesen őszinte volt.
A fiatalok meg szeretnék váltani a világot, az idősebbek pedig azt szeretnék, hogy majd csak amikor már ők nem lesznek a világon. És amióta a világ a világ, azóta ez a rend, persze azzal kiegészülve, hogy mekkora erkölcsi züllésben van a fiatalság az idősebb generációhoz képest :)
ON