Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: Keg-very up

#635883 macika Előzmény: #635880

sj nyilván szakmai oldalról közelíti meg inkább a dolgokat - persze a m gy is ott van a begyében rendesen

és minden bizonnyal jogosan!!!

#635882 Trisz Előzmény: #635862

Komolyan javaslom, ha most esetleg feldúlt vagy, akkor vitassuk meg máskor. Nem sarat kívánok dobálni!

Az , hogy a filléres szarokat hogy nevezik azt nem tekintem válasznak ebben a témakörben.

Ha ugyanis a névérték mint „közgazdasági“, vagy akár tőzsdei fogalom általános jelentőségű, akkor az nem csak a rossz, hanem a jó papíroknál is fogalom.

De ha már a szabadon fordítva „szar papírok“ -at a névértékkel azonosítod, akkor is él a kérdésem: mit válaszol meg a pennystock, amit a nyereség/veszteség a vagyoni helyzettel együtt nem?

#635873 macika Előzmény: #635863

ezt nem hinném, legfeljebb a kitisztítás

pl az apportok reális áron, tulajdonosi megfeleltetés stb

#635862 exmnbs1 Előzmény: #635851

mondok egy példát

pennystock, neve is van az eféle alacsony névértékű papíroknak

csak mert szerinted ott lényegtelen

#635851 Trisz Előzmény: #635438

Nem sértegetsz, nem minősítesz. Teljesen korrekt a hangvétel. Nem szeretnélek megbántani.

Eddig a névértékkel kapcsolatos vitánkat összefoglalnám.

Az én álláspontom:

A névértéket a világ vezető tőzsdéin még csak nem is ismerik mint fogalmat. Nem használják. E nélkül is teljesen jól érthető egy cég helyzete. A nyereség/veszteség, valamint a vagyoni helyzet teljes mértékben determinálja a cég gazdálkodását.

Te eddig a következő érvekkel vitattad az álláspontom:

Komoly gazdasági tartalma és üzenete van,  lényegi elemeket tartalmaz , a névérték sajna érdekes sok mindenben.

Tényleg érdekel. Lehet, hogy nem látom tisztán a névérték szerepét. Ezért erőltetem a kérdéseimet. Mi a tartalma, üzenete, milyen lényegi elemeket tartalmaz, miben érdekes?

Mi olyat tud, amit a nyereség/veszteség és a vagyoni helyzet nem determinál?

Ha már mutató, akkor az USA-ban miért nem használják mutatóként? Vagy használják, csak én nem tudom?

#635845 Trisz Előzmény: #635676

Tegnap egészen jó volt a hangulatom. Úgy éreztem, hogy az a kis offolás barátságosabbá tette a légkört. Tévedtem. (Szoktam!) Viszont én maradok sportszerű és elnézést kérek az offolásért. Sly-nek volt igaza, valóban betartom. (Azért túloldalon még viszont hasonlót nem tapasztaltam. Csupán azért vagyok sportszerű, mert saját magammal szemben követelmény.)

Azt feladtam, hogy itt érdemi vitát lehessen folytatni. Viszont az nagyon lerontaná a színvonalat, ha gondolkodás nélkül vagdosnánk egymás fejéhez dolgokat.

Ha már a felszámolás féle irányhoz ennyire ragaszkodsz, akkor légyszíves mellékelj példát arra, hogy egy nagy befolyással rendelkező hitelezőnek (különösen, ha a hitelező egy bank, akikre az indulatos döntések nem jellemzőek) miért lenne érdeke a felszámolás? Eleve a felszámolás hogy lehet érdeke erős pozival rendelkező cégnek?

Én saját magam éppen az ellenkezőjét tapasztaltam egy olyan felszámolás környéki helyzetnél, amit közelről ismertem. A bank, amelyik futott a pénze után, hátulról kiharcolt előnyöket a maga számára, miközben minden érintettet nyugtatgatott és óvott a felszámolás elindításától.

#635679 macika Előzmény: #635667

bezony ezt!

ráadásul a cs.a előtt!!! hol a csőd ex? atombiztos nem adjuk!

re 500 vegye - to 99 Ft

#635667 Hathor Előzmény: #635663

Ezt csináltam E-kakiban is?

Aztán jött a duplázás benne, amíg maga csődöt kerestetett a részvényesekkel cégközlönyt kerestetve Exmnbs által..

Akkor jó esélyünk van itt is a duplázásra, ha ugyanolyan a szitu maga szerint.

Nemde?

Thx.

yo8

#635663 macika Előzmény: #635655

a kamusnak zombi és troll mindenki aki mást mond mint ő

ekakiban is ezt csinálta ))))))))))))))

re kreg 40 dupla alj

satir radir mellébeszélés,

#635661 Hathor Előzmény: #635647

Mi volt? egy fél évi 2%os Bux felkötéssel egy percet?

Mackó úr..

nagyon gyenge..

yo8

#635655 exmnbs1 Előzmény: #635642

ne kamuzz

Steier megnyerte és a nav is, nem fogtad fel????

fizetni kell nekik

de úgy néz ki fizetésképtelenek, nem futja rá.....

milyen alapon kérik??? vegyenek ők, afelett diszponálnak

#635653 Hathor Előzmény: #635644

Az a baj, bele betegedtetek a kisemmizésetekbe, Csepel, Humet, Genesis, Estmédia által.

Mentálisan nem vagytok alkalmasak a tőzsdézésre.

Mackó úr megmondta, mentálisan ott kell lenni.

Én teljesen higgadt, nyugodt vagyok.

Én akkor sem haragszom, ha ügyesebb nálam a cég, és elveszi a pénzem.

Én magamtól nem adom veszteséggel. Felőlem lehet 1Ft is a papír, vagy ha annak század része is lesz 1fillér

26Ft van csak nulláig nem vészes, 26pontot ki lehet bírni.

Ha meg feljebb akar menni, azt is ki lehet bírni ,-)

Na ennyi időm volt a trollokra mára.

Szép napot!