Re: Keg-very up
Trisz Előzmény: #635676Tegnap egészen jó volt a hangulatom. Úgy éreztem, hogy az a kis offolás barátságosabbá tette a légkört. Tévedtem. (Szoktam!) Viszont én maradok sportszerű és elnézést kérek az offolásért. Sly-nek volt igaza, valóban betartom. (Azért túloldalon még viszont hasonlót nem tapasztaltam. Csupán azért vagyok sportszerű, mert saját magammal szemben követelmény.)
Azt feladtam, hogy itt érdemi vitát lehessen folytatni. Viszont az nagyon lerontaná a színvonalat, ha gondolkodás nélkül vagdosnánk egymás fejéhez dolgokat.
Ha már a felszámolás féle irányhoz ennyire ragaszkodsz, akkor légyszíves mellékelj példát arra, hogy egy nagy befolyással rendelkező hitelezőnek (különösen, ha a hitelező egy bank, akikre az indulatos döntések nem jellemzőek) miért lenne érdeke a felszámolás? Eleve a felszámolás hogy lehet érdeke erős pozival rendelkező cégnek?
Én saját magam éppen az ellenkezőjét tapasztaltam egy olyan felszámolás környéki helyzetnél, amit közelről ismertem. A bank, amelyik futott a pénze után, hátulról kiharcolt előnyöket a maga számára, miközben minden érintettet nyugtatgatott és óvott a felszámolás elindításától.