Igen, őt szoktam nézni, sajnos nincs minden nap, de néha érdekes.
köszi, hogy beraktad.
Igen, őt szoktam nézni, sajnos nincs minden nap, de néha érdekes.
köszi, hogy beraktad.
jól van market maker, értem Én a matekot :) zajok nem izgatnak, azt tudom :)
Persze, miért ne? Én nem kapkodok úgy, mint mások...
Mondok egy példát, kb. hasonlít is a valóságra...
Ha van 5 vételem, eladok 4-et, ha megy lefelé. Ha eléri a 10 pontot, akkor zárom, és megvan a 40 Eur nyerő.
Ha elindul felfelé, akkor 50 ponttal arrébb lezárok 3-at. Ebben az esetben lesz 4 vételem valójában, igaz? Ha sokat megy felfelé, ez a 4 vétel ledolgozza a 4 eladáson összeszedett 50 pont vesztőt, így nyerőben tudom zárni. Ha meg lefelé megy, akkor az előző nyitott (4 eladás, 3 vétel) lesz újra nyerőben, mert a nyitva maradt 1 eladás majd kitermeli a hasznot. És akkor újra lesz 5 vételem. Ez ennyire pofonegyszerű.
Tudod, nekem van olyan pozim is, (most nincs, de volt), ami 1 évig is elücsörgött nálam. Engem nem zavar, nekem 1 év múlva is nyerő a nyerő.
Most van egy vételem 8 392-ről, azzal szórakozok. Longot mindig a "varázsszám" átlépése után nyitok 20 ponttal. Ez éppen felszúrt oda, és már fordult is, így benne maradtam. Na és?
Továbbra is nyitva van, és majd bezáródik nyerőben.
Ha feltételezzük, 1 ilyen pozim van, és naponta 1* nyerek, akkor az napi 40 Eur, azaz kb 12 000 HUF. Nekem pénzkeresetnek nem rossz. De ne csak 1 ilyen adagot tételezzünk fel :D
csipkejózsika :))
Mar megijedtem, h sokat aludtam es november van:-)
Fuggetlenseg napja
http://www.videoz.hu/video/415102
Kass Zoltán technikai- és kulcs szintjei a frankfurti részvény index grafikonja alapján.
lehet reggelre lent lesznek futik,longos nap lesz,daxot nézzük
egy dj longon volt mini nyerőm pff de ez is picike,ez volt mára...holnap hátha jobb lesz
:) 10 pont nyerő 50 pont stop? wow :)
az 50 pont csúszóra van ilyenkor, a közelébe sem ment :)
gratpedig azt hittem stop kiüt