Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #635143

Persze, miért ne? Én nem kapkodok úgy, mint mások...

Mondok egy példát, kb. hasonlít is a valóságra...

Ha van 5 vételem, eladok 4-et, ha megy lefelé. Ha eléri a 10 pontot, akkor zárom, és megvan a 40 Eur nyerő.

Ha elindul felfelé, akkor 50 ponttal arrébb lezárok 3-at. Ebben az esetben lesz 4 vételem valójában, igaz? Ha sokat megy felfelé, ez a 4 vétel ledolgozza a 4 eladáson összeszedett 50 pont vesztőt, így nyerőben tudom zárni. Ha meg lefelé megy, akkor az előző nyitott (4 eladás, 3 vétel) lesz újra nyerőben, mert a nyitva maradt 1 eladás majd kitermeli a hasznot. És akkor újra lesz 5 vételem. Ez ennyire pofonegyszerű.

Tudod, nekem van olyan pozim is, (most nincs, de volt), ami 1 évig is elücsörgött nálam. Engem nem zavar, nekem 1 év múlva is nyerő a nyerő.

Most van egy vételem 8 392-ről, azzal szórakozok. Longot mindig a "varázsszám" átlépése után nyitok 20 ponttal. Ez éppen felszúrt oda, és már fordult is, így benne maradtam. Na és?

Továbbra is nyitva van, és majd bezáródik nyerőben.

Ha feltételezzük, 1 ilyen pozim van, és naponta 1* nyerek, akkor az napi 40 Eur, azaz kb 12 000 HUF. Nekem pénzkeresetnek nem rossz. De ne csak 1 ilyen adagot tételezzünk fel :D