magyarul veled ellentétben a rossz megoldásom miatt nekem fontosabb volt a vissza 8000hez.
magyarul veled ellentétben a rossz megoldásom miatt nekem fontosabb volt a vissza 8000hez.
Én azért jobban jártam a feljövetellel, mert nem a legjobban hoztam le a 7900 ig. Mázlim volt, de az alsó long jól jött.
Most lesz érdekes. Ahogy reggel is, délelőtt is írtam: fel várnám. De itt lehet egy kis megállás vagy vissza, de inkább fel ha lehet.
Meglássssuk. :)))
Nekem meg szépen feljött a csúszó eladásom, most 7 945. Jó lesz ez:)
és szépen fel is ment, így a már a lenti 7900as dax long nagyon szép (eladtam) és nyerő a első long is (nyitva marad).
Igen csak azért jöttem el a portfolióról, mert békét szeretnék.
Amióta itt vagyok egy szó (!!!!!) politika nem volt itt, mert ez egy tőzsde topic különböző politikai elveket követő emberekkel, nem kell a másikat megsérteni. Mégis rögtön ezt hozta szóba.
A kereskedés leírása meg esetleg segíthet valakin. Én is mindig nézem 16 év után is ha valaki beír valamit, mert nézem itt miért vett vajh. Ezért írom, le mit várok.
Pl ma reggel aranyba hol szállnék be longba.
Írtam daxban én is inkább ellenkező irányú megbízásokkal védem magam.
Ezt nem mindig alkalmazom és máshol meg van hol egyáltalán nem.
Helyzettől, árfolyamtól függ.
Nem mindegy, mit mondanak rólad? Én tudom, mennyit keresek. 1 teljes évig vezettem egy kereskedési naplót itt a stocky-n, most is fent van. Minden kötést előre írtam be, mármint hogy hol fogok adni-venni. Éves viszonylatban 50% fölött volt az eredmény. Teljesen nyilvánosan. Még abba is bele tudtak kötni :D:D
Én is reggel longgal kezdtem, és szinte alig kerestem rajta. aztán shortok nyíltak, kettő is, mindkettő 50 pontos csúszóval. Már az elsőn is meglepődtem, de hogy a második is megnyílt...
Persze, ezek a saját longjaim shortjai, amik kicsit magasan nyíltak. Sosem zárok rossz pozit, sosem használok stop-ot, csak ha már nyerőben van. Akkor menjen, amíg mehet.
Aranyon kerestem, de sajnos a devizában megint nem, nem megy az nekem. :( ott el vagyok átkozva. mint Bagaméri. :)
Daxnál én továbbra is fel várom, de nekem ez a 7900 nem volt benne a számításaimban.
Szia !
Igen csak kár ha erre megy el az idő. Nem vitatkozni kéne, meg egymást megtalálni, hanem nyerni és segíteni egymást.
DAxot elrontottam már korábban longba szálltam. Nem ezt a mozgást vártam. Kellemetlen.
Van most longom 7898ról is, de hát a magasabb long miatt jó lenne ha menne még fel.
De elég bizonytalanul nézem most.
A két mindig nyerő egyszerre short-longos nagy összeborulása:D
értem, okok. Dax most fiboról fordult, nézzük mit teljesít.
Pontosabban 50 pontos csúszóval, most éppen 7 878 az értéke.
Akkor ezt az arany témát túlbeszéltük, lényeg, hogy szépet kerestél rajta.
Dax ügyben tanácstalan vagyok, annak örülnék igazán ha átmennénk az 50 naposon, jót tenne egyéb longjaimnak, ha nem egy vergődéses fos időszak jönne megint itt a QE3 körüli parák miatt, ahogy volt előző QE témáknál kivezetés környékén. Sajnos ez is benne van a kalapban.
Kár neki válaszolni :)
Egyébként a poziban levő tőkét nem nagy kunszt rendesen növelni. Nekem dax-ban 200:1 tőkeáttétem van, 8 000-es daxnál 1 pozi 40 Eur. Ha jó irányba megy 1 pontot, máris van 1 eur nyereség, ami a 40-re vetítve 2,5%. Sokan fel sem mérik, mik a valós lehetőségek, de nem baj, én már nem válaszolok huhogóknak.
Ma volt sok érdekes mozgásom, de nem írom le, mert minek? Fogtam longgal is, shorttal is, és most megint bent vagyok shorttal.
igen, azért EZÉRT ÍRTAM PONT akkor szó szerint ha ellenkező irányba megy nagy gondba lettem volna az elütés miatt szarkeverőkém.
politikát is eddig CSAK te hoztál be ezzel szarkeverőkém !
Sokszor leírtam már, hogy pocsékul adok el (itt is írtam), ha nem lennél hülye, akkor megéreznéd, hogy mondjuk 2,5 lot aranynál mennyi dollárról van szó ha sokkal korábban adom, elárulom jóval ezer feletti.
Én nekem PONT ez azért ott van bennem, hogy kár volt korábban eladni. Akár tetszik neked akár nem.
Rólad ennyit itt. Férgek mindenütt vannak.
Na még annyit csak nem bírok ki, hogy előtte meg azt írtad, hogy elütötted a mennyiséget. Ha elütöd a mennyiséget, azok a sell megbízások, amik az eredetire vonatkoznak, nem sokat értek volna.
Írtam, itt sell megbízások aktiválódtak volna ha tovább esik, de ismétlem itt olyan helyzet állt elő ami ritka nagyon nagy százalékban volt várható felpattanás.
Most nincs is kötésem benne, kivárok, majd ha esetleg beesne.
Csak úgy nem szállok be, megvárom az alkalmat mindig ha kell nem kötök napokig (sőt volt két hét is kötés nélkül) aranyban.
Ömlengj egyet a nyerőid után Orbán Viktorról, ez az általános menetrend.
Tudom, mire vonatkozott, mivel megszoktam már, hogy az ultra-giga nyerőkről szóló bekezdések után még következik pár szomorú szmájli, hogy nem megy ez az egész, mert mennyi benne maradt :(( Viszont mióta állítólag már nem tudsz tőzsdézni naponta, hála a jó égnek még sokkal többet és több helyen olvashatom ezt. Na de nyugi, itt sem zavarlak tovább, segíts másoknak is lakásokat nyerni!