Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: ARANY

#634617 Dénes Előzmény: #634604

Certi (CIB Ebroker) + Forex (két cégnél, az összeg miatt nem mertem egy cégnél).

Köszi.

Dax is feljött a kedvemért így a dax long is szép lett mind a reggeli mind a beeséses délutáni.

Ezen a hét elején megéreztem az aznapi mozgást a Daxban hátfőn, kedden és szerdán is írtam itt, majdnem pontosan addig is ment el, de csütörtök és péntek már messze nem volt ilyen jó. Hibáztam többször is, de mind a két nap a szerencse mellettem volt, mert helyre hozta hülyeségeimet.

Aranyban furcsa szitu is volt, mert az utolsó kötésnél elütöttem a kötésmennyiséget. Brutál lett, amely esetleges rossz iránynál komoly bajt okozott volna, így viszont nem semmi örömet. Nem az első ilyen hibám, hogy elütöm a mennyiséget ha egyszerre több helyen megyek, ebből egyszer nagy bajom lesz.

Mindenkinek Jó HÉTVÉGÉT ! SIKERES JÖVŐ HETET !!!!!

ARANY

#634590 Dénes

Amióta tőzsdézek 98 óta nem kerestem egy nap annyit ma, arany.

Hihetetlen lement 16 dollárt, majd fel 30 dollárt percek alatt és főleg a felben hatalmas lottal voltam benne az aljáról, ha van merszem és végig viszem az összes lot longot akkor mind egy álom. így is, csak úgy lett volna 100 %.

Devizában közben egy szokásos rossz kis kötés szerencsére ott mini kötésekkel vagyok ,de akkor is zavar. :(((

Úristen de szép hét volt.

Re: nincs cím

#634540 banyaiz Előzmény: #634532

Kiderül majd. Az is lehet, hogy beszorul ide sávba pattog itt a 200 és 50 napos között nagyjából hol fel néhány% hol le. Aztán nyár végére már beszűkül teljesen ez a sáv ahogy közelít egymáshoz a két átlag. Még ez is benne van. Most azért van durván 400 pont a kettő között ebben éppen elsávozhat itt a nyári nagy semmiben.

#634528 banyaiz Előzmény: #634520

De melyik? :) 50 napos áttörés vagy a vissza a 200 naposra, vagy lejjebb? :)

Nem szívesen shortolom meg mert messzebb nézve felfelé várom, de ettől függetlenül lehet, hogy itt az 50 napos alatt nyitott shortok mondjuk nyár végére elég jól néznének ki.

#634518 banyaiz Előzmény: #634401

Átugraná az 50 napost long, alatta shortolni kellett volna ,8k fölött, de nem éreztem rá igazán késztetést. :)

Pedig pedig nem túl acélos a dax. Nem tudom eldönteni, hogy erre a qe3 körüli mizériára esünk egy rendeset, vagy volt egy gyors para aztán következő hetekben megyünk fel megint 8500-ra.

Hó vége is van. Ki tudja hová kötik a végére. Azért azt vszínűnek tartom, hogy olyan hű de könnyen nem fog sem usa sem dax átmenni a múlt héten letört 50 naposon. De a fene tudja.

#634508 Ricsi Előzmény: #634479

Köszi:)

Most is bent állok, de nem történik semmi, nekem meg lassan mennem kell. A fél3-at még megvárom, asszem lesznek adatok

#634471 Ricsi Előzmény: #634467

:D

Én adtam, amikor átvitte a 8K-t lefelé, és aztán zártam, napi pénz megvan...

Olyan lendülettel ment, 95-ön akartam adni, de csak 86-on sikerült...

#634448 Dénes Előzmény: #634441

adat is lesz, amcsik furák, bármi lehet, de délután fel várom, de nem mindegy hova jutunk most.

#634441 Ricsi Előzmény: #634439

Még benne van a pakliba, szerintem megint a 950 a kritikus szint, amíg felette vagyunk, mehet