Neked volt igazad a short volt eddig a jó.
Úgy gondoltam mivel hónap vége, negyedév vége, sőt fél év vége van, felhúzzák majd.
Neked volt igazad a short volt eddig a jó.
Úgy gondoltam mivel hónap vége, negyedév vége, sőt fél év vége van, felhúzzák majd.
van egy longom a leesésről. de inkább arany jó kis mozgás van benne.
Nekem két dolog keveredik.
A hosszú táv. Pl 8400-8500-8550 vettem shortokat.
Azokat napokig hoztam, de még így is korán adtam el látva meddig esett be. De azért szép volt.
Ilyen hosszú táv van más indexben részvényben, pl matáv. Devizában is van ilyen.
Mellé jön a szintek közötti, vagy akár MA közötti kereskedés. Itt csak 15-30-60 pip hozható le általában.
De ebből van sok.
Végül is a hagyományos mázlim amit írtam most is megmentett.
El tudtam adni a rossz shortot lent a délutáni beesésben még az ott vett long is jól jött és most a felszúrásban mind a kettő dax long (lentről vett és a fenti beragadt) eladva.
Arany gyönyörűséges volt. de kockázatos most már. Még van pozim benne.
Sok sikert mindenkinek mára is !
géppuska kezű vagy? Napi 5-15 kötés te jó ég. :) Nekem idén volt kb 15 kötésem daxban abból nem volt 5 db ami normális pénzzel volt. Többi csak ilyen tapogatózás jellegű aprópénzzel. :) Napi 15 kötés hát ahhoz fel kellene kötnöm a gatyát.
Ma pl snp megkoppintotta az 1620-at akörül van az 50 napos. Jó short lehetőség lett volna, nem léptem meg.
Dax felszenvedte magát 8 k fölé rövid időre.
Szeretném tudni mi az irány és arrafelé kereskedni. QE3 kivezetés inkább short felé billent így nyáron, de azért furfangos a helyzet vsz. Egyelőre még a 200 és 50 napos közötti sávok élnek dax snp.
Nekem sem, de nem is a célom. Én máshogy fogom fel, mint te :)
Van egy célom, mennyit akarok naponta keresni. Ezt 1 pozira vetítem ki. Ha ez megvan, én már zárom is. Ha van lehetőség másodikat nyitni, nyitom. Ha van ezután is, nyitom. Ha rámszárad, aznap nem nyitok többet, ezt meg elkezelgetem. Nem érdekel, mennyit kereshettem volna, ha megvan, amennyit meg akarok keresni.
shortot én is hoztam. Sajnos messze nem az egész esés.
64ről nekem is van. stop berakva. én meghagytam. Játék. :)
Én meg fogtam pár pontot shorttal, kár, hogy nem voltam itt eddig, szépet emelkedett.
na 67ről longgal bepróbáltam de kitettem ,itt nagy a kockázat kivárok,jó tőzsdés ezt is tud:)
Azért meg leszek. :)
Kíváncsi vagyok ma már csak esni fog a dax vagy lesz még fel is.
tanulsz belőle hol a hibád,finomodsz....elkell fogadni,reagálni,stratégiával rá
sose volt nagy bukó?
akkor ricsi,macika is ott kezdte 1990es évekbe
az igen,nekem még tartozik 1 lakással,de megfizettetem idővel:)már kiokosodtam....
16 éve csak összeget nézek. :) A lakásom is ebből van.
De veszteni ennyi idő alatt sem bírok még kicsit sem. Főleg ha pancser oda nem figyelés okoz gondot.
a jhéten a német gyorsjelentések is elkezdődnek lassan
sztem elég közepesek lesznek