Én örülnék most egy felmenetnek a Daxban, menjen vissza 8010 környékére. Aztán tőlem utána csinálhat amit akar.
De ez elég lefele csorog.
Én örülnék most egy felmenetnek a Daxban, menjen vissza 8010 környékére. Aztán tőlem utána csinálhat amit akar.
De ez elég lefele csorog.
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$spx
viszont ha a 1920on áthasít long jel rövidre
akkor meg ne aggódj minden kereskedő kb 70%nyerő aránya már jó,összegbe nézd
Nem adok semmit sem bukóban. A két daxot 50 pont választja el, nem a világvége csak akkor figyelnem kell erre ma vagy holnap és most alig lesz időm.
8025 long - 7972 short. Ez van ha siet az ember. Mindegy szép hét volt eddig nagyon.
Arany érdekes szintnél. Olaj 97 felett.
ide vártam mint írtam sp,daxot is....de a 15000dj ha kitart hmmm fene tudja bár dax max lekorizik 920 aztán kilő mint a állat,de azt szívesebben megjátszom mint most a shortot,aztán a usa nyitóra a dj 15000felett lenne ,az is lehet kb 150000 köré zárják ma usát
nézni kell tény....meg gyorsan reagálni,kis bukót engedni max.....
holnap leszek egész nap:)
8100ig is téphetig
kitettem 91 kivárok:)
15000dj kicsit aggaszt shortra
na megjöttem dax shorttal bepróbáltam 7992ón sikerült lenyomni...de elég necces 920ig levérnám holnapig csak dj 15000felett hmmm,akkor kidobom
Szia !
Köszi nagyon jó lesz !!
Épp írtam itt rólad reggel.
Ma a dax felemásan sikerült, van két beragadt tételem is long és short is (hibáztam a beállításnál).
Nem volt sok idő délután és kapkodtam az emelkedésben. Ennek eredménye a két ellentétes dax, mind a kettő kis mínuszban ugyan de ott áll. Ezért nem szabad tőzsdézni ha kevés ideje van az embernek.
A többi szép lett.
sp elemzéses chart
mindig lehet frissíteni - késletetett
Magyarul lehet tudni mire ideges a piac.
Minden ma erről szól az usában, nem mindegy még az sem milyen hangsúllyal adják elő.
igen olvastam csak erre tért ki a előbb beszélő két úriember is ha az egyik negatívan adja elő zuhan a másik már javít rajta akkor meg emelkedik nagyon.
mármint a FEDes szöveg.
Szeptemberben indulhat az amerikai pénznyomda lassítása
utálom mikor megy szöveg és nem tudom ki mit mond csak a mozgás után tudom meg.
Itt az első mosoly, Valpoort aláírt!
http://ulloi129.hu/2013/06/27/itt-az-elso-mosoly-valpoort-alairt/
Fradi long ezerrel. :)))))