Jó lenne ma nem belerondítani a résbe, hanem inkább alatta zárni, és holnap (vagy hétfőn) szigettel fordulni.
Bocs az ONért... :-)
Jó lenne ma nem belerondítani a résbe, hanem inkább alatta zárni, és holnap (vagy hétfőn) szigettel fordulni.
Bocs az ONért... :-)
"Szal ezeknek a ballövéseknek a kompenzálására kell most osztogatni, rezsivágni, de azt osztják el ami meggátolja majd az érdemi gazdasági növekedést, és emiatt bár megnyerhetik a 2014-t ha nem lesz több trafiklike mutyi, de a 2018-t a jelen állás szerint 2/3-al bukhatják, mert ugye a reszit már nem lehet majd tovább csökkenteni és miután gazdasági növekedés se nagyon lesz osztogatni se lehet, mert bekorlátozták magukat. Na ezt nem látják. "
Minden szavaddal egyetértek.
Szerintem is. Ez egy óriási öngól lesz... hirtelen még jó pár koncessziót ki kell majd osztani...hogy menjen a biznisz...
Bocsi, otiról nem tudok írni, olyat meg főleg nem, ami neked tetszene :D
Állok 4 400-on, és kész
:-D
Amúgy szerintem a következő -haveroknak szóló- biznisz az elektromos cigi lesz. Július 1-től betiltják a nikotintartalmú cuccok forgalmazását, de valami oknál fogva nem lepődnék meg, ha hamarosan a dohányboltok kapnák meg a jogot az árusításra.
Aki nem tudná, qrva nagy pénz van benne, és a dohánytermékek drágulásával egyre többen fognak rákapni, főleg ha ezek a boltok árulják majd.
Részemről csak ennyit offoltam... :-)
A kamionos még rendben van de a külföldi tankoló autóssal mi lesz ? Vagy a nyaralóhelyeken a külföldiek hogy a f@szomba találják majd meg a fidesz trafikot, mondjuk balatonparton stb. ki fpogja majd elmagyarázni nekik h hol van ? Vagy a szállodákban mi lesz ? Konferenciára jövők mit csinálnak vagy a pályaudvarokon ? vagy a pesti romkocsma turizmussal mi lesz? majd szívnak füvet dohány helyett ?? Horror történet lesz belőle...
Én bizonyos dolgokat nem értek, pl miért nem lehet majd cigit venni a benzinkúton? Mit csinálnak majd a kamionosok? Vagy hoznak magukkal, vagy bekamionoznak a városba? Ezt sem értem pl...
osztrákoknál, franciáknál azt hiszem a többség ilyen
Sztem ezt a dohány trafikra korlátozást egy esetben fogadta volna el mindenki, ha trafik koncessziót mondjuk csak mozgássérültek, leszázalékoltak stb. nyerhettek volna. Én a fidesz helyéban azonnal lefujnám a pályázatot és ilyen feltételekkel írnám ki újra, de tudom nincs ennyi eszük....
Az a baj, minden titkos, mert én ott vennék dohányt, ahol nem fideszes nyert. Tudok egyszerre többet is venni, de biztosan elmennék oda a városon belül.
Egyébként a következő lépésnek azt várom, hogy újra lehessen dohányozni kocsmákban :)
" újabb hatalmas pofont oszt ki az únió a kormánynak..."
Miért nem mennek el az anyjukba?
Hol hatalmas pofon ez?
Miért nem írják le, hány !száz! kötelezettségszegési eljárás van folyamatosan a különböző tagállamokkal szemben az únióban? ( M. o. a középmezőnyben van e tekintetben. )
Tele van az összes tököm az ostoba média-stílussal. Esik 50 pontot at ótépé >> szabadesésben, szakad, pánik, ... ezek a jelzők. Ha emelkedünk: elszállt az árfolyam...
Bár persze ennek a birka világnak ez kell, mást nem ért meg. A francba, elmegyek remetének... :/
Nem az eddigi politikával volt gond a fidesznél, hanem azzal h a deficit eljárásból kivétel után TILOS adókat emelni. Sót a kivetett szektoradókat nem előre elkölteni amit most csinálnak, hanem visszavágni és ez vissza is jönne a gyorsabb gazdasági növekedés miatt és majd abból osztogatni vagy értelmesen fejleszteni.. De osztogatni meg rezsivágni kell, leginkább a föld meg trafik mutyik miatti népszerűség vesztés pótlására. A trafik ügy miatt még óriási felzúduklás lesz, a dohányosok nehezen fogják tolerálni h a halál f@szára kell majd elmenni cigit venni, ilyenkor roppant idegesek tudnak lenni, és ráadásul mindezt nem az egészségvédelem miatt mert ezt már senki nem fogja bevenni, hanem azért h a 10 trafikot is benyelő fideszmanok nagyot kaszáljanak. Hatalmas öngól volt de most még ez nem is látszik hiszen még nem is hat, de kb a választásra beérik majd a gyümölcs...És nagy öngól lesz az útadó is, jelentősen fog drágítani mindent, mondjuk költözésnél vagy bútor mosogép vételnél/szállításnál f@szom tugya minél. H a külföldiek fizessenek az rendben van de a belföldnek nem szabadna többet fizetni valahogy le kéne trükközni az eddigi terhekre a költségeket.
.
Szal ezeknek a ballövéseknek a kompenzálására kell most osztogatni, rezsivágni, de azt osztják el ami meggátolja majd az érdemi gazdasági növekedést, és emiatt bár megnyerhetik a 2014-t ha nem lesz több trafiklike mutyi, de a 2018-t a jelen állás szerint 2/3-al bukhatják, mert ugye a reszit már nem lehet majd tovább csökkenteni és miután gazdasági növekedés se nagyon lesz osztogatni se lehet, mert bekorlátozták magukat. Na ezt nem látják.
"Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság (EB) a devizahitel-nyújtás korlátozása miatt - tudatta honlapján szerdán a bizottság.
Az eljárás megindításának tényén felül nem tettek közzé részleteket a honlapon.
Az MTI úgy tudja, hogy az EB úgynevezett hivatalos felszólító levelet küldött Magyarországra, mert úgy ítéli meg, hogy sérti a tőke szabad áramlásának uniós elvét az a 2011 júliusában született kormányrendelet, amely azt írja elő, hogy csak az kaphat devizahitelt, akinek a kérdéses devizában akkora bruttó havi jövedelme van, amely forintra átszámítva meghaladja a minimálbér tizenötszörösét.
Az eljárás megindításának puszta tényét, a részletek ismertetése nélkül a bizottság a honlapján is közzétette."
No comment! Miért nem lehet átváltani az eurót és forintban hitelezni, az átváltás már a tőke szabad korlátozása??? Barmok!
ezekben az interjúkban nem mindig csak bankos dolgokról beszélgettek, hanem egészen más, hétköznapi dolgokról is...erre mondtam
Amíg bírják dumával, nincs gond:)
Néha elgondolkozom, ilyen lehetett az 50-es évek. Akkor is a nyugat volt a hibás, sokan elhitték, és szívből tapsoltak az ország tönkretételéhez. Most pont ezt látom...
"egyébként értelmesnek tűnik nekem, láttam vele pár interjút....balos, az a bűne "
.
A bűne nem az h balos hanem az h a bíróság manapság lépten nyomon hoz dötéseket banki hitelszerződések ellen, és ez azt mutatja h persze h értelmes ember, hiszen a más f@szával verte a csalánt. Tehát nemcsak h a terheket az adósok nyakába vágták a bankok hanem még ezt törvénytelenül is tették visszaélve erőföléányükkel, trükkök hazugságok százait csinálták ahogy gyurci mondaná. Szal mindennek tekinthetők csak áldozati báránynak nem...Persze lassan eleget bűnhődtek, a banki különadó meg a tranzakciós adó nem vezet sehova, legfeljebb egy recessziós stagnálásba. Ezt a gyors gazdasági növekedés érdekében le kéne építeni amilyen gyorsan csak lehet.