Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#634026 walex Előzmény: #633959

Állítólag jövő héttől ne lesz 5-ös lutri, helyette jön az adólottó és tolcsy lesz az örökös számhúzó, ő nyeri minden héten a lottóhúzóknak járó 1 misit is. :)

a 7% méltányos kezelési …

#634020 Dr. ursi

a 7% méltányos kezelési költség :o) ha nem a megállapodás szerint járnak el akkor fizessenek.

ennyi.

a bank is egy hitelre 3,5%-ot számol fel kezelésinek deviza alapon ... a valóságban kb. tizede lehet a tényleges kezelési kts.

#634012 Euroman Előzmény: #634005

felcsuti már fogatlan oroszlán...nyugdíjas...amig vezérig és banskszöv elnök volt, addig volt hatalma...egyébként értelmesnek tűnik nekem, láttam vele pár interjút....balos, az a bűne

#634006 Spade Előzmény: #634003

a 7% tényleg méltányos volt, kb ennyi önkori csődbe is ment volna, szal egyik se vethet sokat a másik szemére...

#634003 Ricsi Előzmény: #633998

Ezek egyszer összefognak, és úgy megbüntetnek majd minket, hogy győzzünk pislogni.

Nekem egy tacskóm van, baromi bátran megugat minden kutyát, még a harciakat is, de pórázon tartom, mert tudom, ha odamenne, kettéharapnák.

Ha nincs póráz, előbb-utóbb valaki kettéharap minket.

#634001 Spade Előzmény: #633928

"Böngészgettem itt a cikkeket jobb oldalon ez a kedvencem " Kiheverte Varga javaslatát az otp, szárnyal az árfolyam.

Úgy szárnyal szemmel alig bírom követni. "

.

Holnap félévvégi záró, jól jönnek a jutik a nyári szabira is :)

#633998 Spade Előzmény: #633707

"Na Spade ha olvasod erre mit szólsz, 7% haircut. :) Sokáig élt ez a beterjesztés. "

.

Én mondtam h a 7% méltányos :), csak a felcsúti vagy ki rohant a hitelminmősítőkhöz vagy kikhez h szelektív államcsőd, így megbüntizték őket, dupla lett belőle...

#633993 Ricsi Előzmény: #633991

Köszi:)

Ilyen magas nyitást lekonyuló dax-al meg kell játszani, itt mindig csodavárás van, én inkább reálisan látom, ahogy figyelgetem. Már megint mindenki 5K fölött vizionált.

Ugye, nekem a dax a fő piac, itt csak bohóckodom, építgetek egy pozit, ami, remélem, 5 év múlva (fidesz váltás) nyerőbe fog záródni. Célár 6 000.

Első pakkot vettem 4 900-on, majd 500-al lejjebb akarok.

A felét minden pakknak lezárom 250 pont nyerőben, a másik felét kitartom 6 000-ig, vagy ha visszajön bekerre, újra veszek, meg a nyerőből is.