Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#633887 Dénes Előzmény: #633883

aranyban elég jól keresek ugyan nem éri el a daxot és jóval kevesebb kötés de szeretem.

Olaj régi szerelmem volt, de mára kevesebbet kötök.

#633883 big-ebuy Előzmény: #633881

na azt meg a olajat nézem,olajjal jól lehetne keresni...arany meg eltud szállni nagyon

#633882 big-ebuy Előzmény: #633877

ok reggel jövök,most félszemmel nézzem vagy kitör 1603,6 felé erre tennék 70%vagy korrigál,de mivel hetes gyertya doji lehet ,így 2 nap még eshet

#633876 Dénes Előzmény: #633874

Ha irányban vagyok stop felhúzva és az index jó irányba megy annál jobb érzés nem nagyon van. :))

De valóban én is akkor is adom, realizálom, néha túl korán.

De nekem ez jön be. Amíg a dax fedezi a devizát sem adom fel .:)))

#633874 big-ebuy Előzmény: #633873

én is próbáltam 1-4h trédelni de lutri az,nagy a hiba lehetősége....ha jön 1 hír,elszáll bármerre :)

#633873 big-ebuy Előzmény: #633871

persze mindig tanulunk én devizát kihagyom,csak indexek eu-usa,kockázatot kezelem röv stop,ellen pozi 1h-dailyig nézem kb mennyit mehet és merre,van mikor kockáztatok mint ma,de kezelem,megvan rá a ellen stratégia ha nem arra megy:)

#633872 Dénes Előzmény: #633869

A hosszabb távú előrejelzéseket én hagyom .:)

Nagyjából a következő napokat próbálom megfejteni, ez az elmúlt két hétben jól sikerült, célárakkal, mindennel.

lesz majd amikor kevésbé. Sajnos, ez elkerülhetetlen.

#633871 Dénes Előzmény: #633868

Sok sikert mindenképpen !

Sikerek önbizalmat hoznak és bármi furcsa még több sikert, csak óvatosan kell továbbra is.

Nekem is vannak még hibáim mert ragaszkodok a devizához, így a DAx nyereségem 20-30 %-a deviza veszteséget fedezi. :)

De nem adtam fel. :)

#633870 Dénes Előzmény: #633868

Én még a magyar piacon a 90es években kezdtem, szép volt, meg volt a bája, de nagyon más volt.

ezt jobban szeretem és hozzám is jobban illik. :)

Én általában 5-15 perces tradeket csinálok, komolyabb dax néhány órás, de maximum két nap, napon túl azért ritka.

Hétvégére szinte soha sem hagyok nyitva.

#633868 big-ebuy Előzmény: #633866

most egába tettem short-long kivárok

de day tradbe hiszek a többi lutri.....2008 tól tolom,de szép minuszt csináltam 2008-2010 ,most kezdem érezni 4 hónapja,szép lassan építkezek,annyi nyitva hagytam nem rég napon túl 1 nap alatt is szép minuszt tolt,innentől csak day trade

#633866 Dénes Előzmény: #633864

A legfontosabb, senkire nincs egységes aranyszabály, mindenki megtanulja Ő neki személy szerint mi jön be.

Máshol elképesztő harc megy, hogy mi a jó, mi az igazi. Hát amivel sikeres. :)))

Próbáljuk megérteni és pénzt keresni. :)