Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#633864 big-ebuy Előzmény: #633863

aha én még cci,accelator,occilatort de nálam is azok ami nálad,.annyi én donchiannal tolom nem bollinger,fibo nálam fontosabb,de a támasz ellenállás a lényeg jaja

#633863 Dénes Előzmény: #633860

MACD és RSI, de csak halvány megerősítés.

Ami nekem fontosabb: Szintek, ellenállások + Pivot + MA + Bollinger

Ennyi. Nézegetem esetleg a fibo-t, de inkább a fentiekben hiszek.

Mást nem.

Sp nagyjából ott van egy rése is, tehát több oka is van addig elmenni és ott megállni.

#633860 big-ebuy Előzmény: #633856

én 15min,1 percest nézem day tradre de űgy tolom mint te,zárok inkább

indigátorokat nézel?

#633859 big-ebuy Előzmény: #633856

1610-12ig várom sp ....hát én se tom,tippelek ta ezt mutatná,de bármi jöhet

1619sp 8030-40dax tető kb max 8100,mondjuk hetes gyertya nem vszínű most lesz 8100

#633856 Dénes Előzmény: #633829

Én is megjöttem. :)

A reggel említett 7940-7960as sávban meg is állt a Dax, ez azért jó mert 40 környékén adtam el az utolsó két csomagot. Így 20 pontot még ment csak feljebb.

Na ez kb várható volt (amennyire várható egy tőzsde), innen lesz érdekes.

Mivel én személy szerint itt most nem tudom, ezért itt kivárok.

EUR/USd short eladva. Sajnos kicsit későn 20 ponttal feljebb mint kellett volna, de így is szép.

#633763 Dénes Előzmény: #633760

Nekem DAX a fő. Kötéseim 80% dax. Naponta átlag 5-15 kötés között. Van hogy csak 20-30 pipre egy szintnél.

Nekem a stílusom, hogy realizálom akkor is ha esetleg még mehet fel. (nyilván ha egyértelmű a fel akkor nem adom)

De így sokszor úgy adom el, hogy utána még irányba sokat megy, ami néha rossz érzés, de ez van, viszont így olyan sincs, hogy elmegy a meglévő nyerő. Valamit valamiért.

Én szeretem és elég jól is megy, ami a devizáról nem mondható el. :)

Na megyek, jó szerencsét Nektek délutánra is ! amcsi GDPre figyeljetek !

Még beugrom ha van időm később.

#633760 banyaiz Előzmény: #633751

Javulás várok. De más az elmélet , és más ezt lekereskedni a piacon, mikor egy dax 1000 pontokat rángatózik össze vissza mindenféle bejelentésekre.

Nekem az a várakozásom , hogy a következő években bőven 10 k fölött is látjuk, ezt tartom a legvalószínűbbnek. Csak nem egy egyenes vonalú emelkedéssel sajnos, hanem mindenféle paráztatásokkal.

Nekem mostanában több pozícióm is volt daxban , az volt az érdekes, hogy az irányt eltaláltam elég jó hatásfokkal, viszont 2 eset volt. Vagy idő előtt zártam pl 8400 körüli short lezárom 8300 körül utána 8 k -t megnézegeti, long 8100 körül 8200 körül lezárom másnap 83xx. :) A másik eset ki akartam rendesen futtatni erre 1-2 nap múlva elment a nyerő mert visszajött bekérőre.

#633754 Dénes Előzmény: #633752

8550től shortoltam több lépcsőben végig.

Aztán időben át longba, na ezt áprilisban elrontottam !

Csak én a longot most nem egyben hoztam lentről hanem több lépcsőben, ami nem olyan jó hatásfok, igaz több csomaggal.

Nincs türelmem, meg nem lesz időm délután, így a mai dax longokat is adom 7806ról most.

így viszont DAx nélkül maradok.

#633752 banyaiz Előzmény: #633733

Szerencsém volt, most kivételesen úgy zajlottak az események ahogy elképzeltem. :) Ennyi erővel ma vissza is eshetett volna 7700-re.

#633751 Dénes Előzmény: #633745

Szerintem elég komoly bajok vannak, én nem várok javulást makro szinten. Sőt.

Államadósság visszafizethetetlen minden államnál, ez a mai modern rabszolgaság. elképesztő összegek mennek csak kamatra mindenhol. Az, hogy a kapitalizmusban hagyni kell a piacot magára, mert önszabályozó, ez megdőlt, hülyeség.

Állandó 2-4 % növekedést elvárni meg oktalanság. A nyugati lakosság nem hajlandó életszínvonal csökkenést elviselni. Kisebbségi gondok mindenütt.

Lesznek itt komoly bajok.

De a mi DAx indexünk szempontjából ez még odébb van. :)))

#633745 banyaiz Előzmény: #633732

Ezt én sem hinném. Élénkítések kivezetése betesz rövid távon . Ha a kilábalás valós , és a makrók javulnak el kell jöjjön a kamatemelések időszaka is, ezt is már előre kellene áraznia a piacnak, ezt most 2015-re teszik, persze folyamatosan változik az előrejelzés.

Ha a makrók valóban javulnak, akkor az élénkítések kivezetésére esés csak átmeneti lehet, és következő években a csúcsok csúcsait kell bejárnia a piacnak.

Na de ezt lekereskedni, egy egy ilyen parára mennyit eshet stb , hát nem egy egyszerű sztori. Főleg, hogy az is kérdés a makrók valóban javulnak e tartósan.

Ez a 200 napos jó lehetőség volt. Igazán annak örülnék ha sikerülne úgy levezetni ezt a pénzcsap zárást, hogy a piac korlátozottan esik, nem hullik szét. Mert akkor lehet előlről kezdeni QE 4 stb. :)

Ha még x év múlva is azt hallgatjuk, hogy kell a QExx , de a kamat marad 0-án még x ideig akkor gubanc van. :)

#633733 Dénes Előzmény: #633716

én ezt két lépcsőben csináltam meg onnan sajnos, én akkor még nem bíztam ebben, így nem teljes nekem.

Gratula !

#633732 Dénes Előzmény: #633727

az talán túl gyors lenne, bár mikor tavasszal 7440ig lement mindenki a gyenge daxról beszélt erre 7440ról 8040ig felment szinte egy menetben majd tovább 8560ig.

De azért most nem hinném. Meglásssssuk. :)))

#633727 banyaiz Előzmény: #633720

Az lenne a szép, ha egy menetben visszakúszna ilyen 8400-500-ig, aztán áttörné a korábbi csúcsot. :)

Lehet, hogy nyáron megcsinálja, de hát ahhoz vmi kellene vsz amire kitör a nagy optimizmus főleg a QE körül, nem lenne baj, de hát elég bizonytalan.

Inkább elraktam most ezt ilyen ínséges időkben.

Fornit: Ez most bejött, rezgett a léc ott hétfőn nagyon.

#633722 banyaiz Előzmény: #633710

snp-nél pedig 1600 alatt egy hajszállal 1598 vagy ilyesmi, de én csak így nagy vonalakban nézem, úgyhogy lehet ez a 7960 inkább a lényeg, mert mielőtt ez a QE3 téma benyomta lejött már 8 k alá egyszer és akkor úgy emlékszem olyan 80 körül volt az alja, de lehet 60.

Ha 8 k fölé megy akkor újra longot esetleg bevállalnék, de inkább az 50 napos fölött az lenne a jó vsz. Arra viszont nem tudom mennyi esély van most a napokban.